Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

adisice
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la adisice » 11 maj 2013, 00:23

Neutral je napisao/la:Facebook sam prvi put koristio 2007 ili 2008 ako se ne varam kada je "in" bio dernek. Mislim da nisam skoro nikoga našao koga sam poznavao u rl.

Čovjek se počinje pitati nakon nekog vremena koja je poenta fb-a. Šta imam od toga što postavim neku sliku :lol: Ozbiljno sada, postaviš sliku dobiješ 100 lajkova i šta onda. Mislim da današnja omladina (10-14 godina) propušta svoju mladost tako što vrijeme provodi na fb-u. Kad se sjetim vremena da smo po čitav dan igrali lopte pa dođeš jedva kući koliko ogladniš :lol: Imaš loptu kao da imaš 100kg pečenja. Skupljaju svi pare da se kupu lopta, kupiš je i ona pukne vremenom :lol:

Fb je najveće zlo 21 vijeka.
sada nemožeš vidit omladine napolju :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 maj 2013, 00:25

Prije se igrao fudbal vani u stvarnosti, sada se igra na playstationu 8-)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 maj 2013, 00:25

Ne bih ja rekao da je zlo ako ga koristis za neke svoje potrebe...

Meni fejsbuk sluzi da se zajebajem, vidi msta drugi rade i slicno. Nisam napisao status ima cca 2 godine. Ima nekoliko sam uđem prolistam naslovnicu i izađem. Recimo, puno vise vremena provedem na forumu nego na fejsu.

A sto se omladine tice - pa da, internet je uzeo dosta maha, mislim cak i previse. Ja ga isto jako puno koristim, al isvaka druga vecer je basket ili nogomet 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 maj 2013, 00:34

Neutral je napisao/la:Prije se igrao fudbal vani u stvarnosti, sada se igra na playstationu 8-)
Pa prije se kleso kamen i pravilo oruzje pa ne mora sad znaciti da se i sad treba klesati.
Globalizacija je neminovna.
Eto mi tad ne bi bili na fb i igrali igrice po citav dan da nam je kompijuter bio dostupan kao sad..
Samo malo realnosti.
1946

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 maj 2013, 00:36

vjerujte mi svjesno je društvo toga,ali ne čini se ništa po tom pitanju... ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 maj 2013, 00:37

ljudi, postoji li ikakav program il nesto slicno da odjednom obrisem citav zid ? ne mogu jedno po jedno, nema sanse
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 maj 2013, 00:48

Neutral je napisao/la:Facebook sam prvi put koristio 2007 ili 2008 ako se ne varam kada je "in" bio dernek. Mislim da nisam skoro nikoga našao koga sam poznavao u rl.

Čovjek se počinje pitati nakon nekog vremena koja je poenta fb-a. Šta imam od toga što postavim neku sliku :lol: Ozbiljno sada, postaviš sliku dobiješ 100 lajkova i šta onda. Mislim da današnja omladina (10-14 godina) propušta svoju mladost tako što vrijeme provodi na fb-u. Kad se sjetim vremena da smo po čitav dan igrali lopte pa dođeš jedva kući koliko ogladniš :lol: Imaš loptu kao da imaš 100kg pečenja. Skupljaju svi pare da se kupu lopta, kupiš je i ona pukne vremenom :lol:

Ko je imao dobru loptu bio šef raje jbt.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 maj 2013, 00:52

Da nema facebooka furo bi se myspace, da nema myspacea furo bi se google plus ili neki drugi ****. Uglavnom, internet je najvece zlo 21. vijeka, a ujedno mozda i najvece dobro.

Sto se fejsa tice, deaktiviran mi je bio dva puta po godinu, godinu ipo. U januaru cini mi se moro napravit novi profil je me cura natjerala bukvalno.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2013, 00:56

Donnie Darko je napisao/la:Da nema facebooka furo bi se myspace, da nema myspacea furo bi se google plus ili neki drugi ****. Uglavnom, internet je najvece zlo 21. vijeka, a ujedno mozda i najvece dobro.

Sto se fejsa tice, deaktiviran mi je bio dva puta po godinu, godinu ipo. U januaru cini mi se moro napravit novi profil je me cura natjerala bukvalno.
slika :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 maj 2013, 00:57

:lol:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 maj 2013, 01:01

Warrick je napisao/la:

Ko je imao dobru loptu bio šef raje jbt.
Fakat jbt. Imali smo one lopte što im se zguli koža, igraš majke mi si dušicom skoro haha.
Žmire smo igrali dugo dugo, krili se jbt..nikad necu zaboravit one "Krađe" jabuka, kukuruza i tako, ona logorovanja do 10 sati xd pa bježi kući hahah
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2013, 01:02

wow, mi smo igrali picigena, i onda s mahalskim kokama, mame i babooke

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 maj 2013, 01:04

Bosniacum Lilium je napisao/la: slika :P
slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2013, 01:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:wow, mi smo igrali picigena, i onda s mahalskim kokama, mame i babooke
a iza škole sa flašom picigena i viktorije ? :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2013, 01:10

bagrcavi je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:wow, mi smo igrali picigena, i onda s mahalskim kokama, mame i babooke
:o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: dobro si me to napomenuo. Oj tuge Allaha mi, na velikom viktorije s flasom. Nije nam ni Čad ravan :lol: :lol: :lol: A dobro nam je bilo u osnovnoj samo tako. Sad me nostalgija ufatila. Ti bio pickaros veliki :P Pa sam se i ja ko nesto proguro. Ja se svidjao Medini, i kasnije nekim drugim curicama... Gdje mi je tada pamet bila. Medina bomba sad :o Mada je i tada bila pravoooooooo slatka.

@Doonie

Salim se brate. Naidje po 1ili 2 koje znaju drzat' za jaja :evil:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2013, 01:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
:o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: dobro si me to napomenuo. Oj tuge Allaha mi, na velikom viktorije s flasom. Nije nam ni Čad ravan :lol: :lol: :lol: A dobro nam je bilo u osnovnoj samo tako. Sad me nostalgija ufatila. Ti bio pickaros veliki :P Pa sam se i ja ko nesto proguro. Ja se svidjao Medini, i kasnije nekim drugim curicama... Gdje mi je tada pamet bila. Medina bomba sad :o Mada je i tada bila pravoooooooo slatka.

Kakva su to vremena bila :cry:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2013, 01:21

sad kad nesto skontam. Vecina raje bila operisana od fudbala i sporta opcenito. Ja i ti uvijek o tome pricali. Repka, folovi, Kerkez, mlade nade i sl. Benžo ponajvise, a eno ga sad sudija :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2013, 01:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:sad kad nesto skontam. Vecina raje bila operisana od fudbala i sporta opcenito. Ja i ti uvijek o tome pricali. Repka, folovi, Kerkez, mlade nade i sl. Benžo ponajvise, a eno ga sad sudija :D
on, Kemura i Faqe :mrgreen: bili pravi fudbalski talenti :lol: :lol: kako je to lud razred bio samo kad se sjetim :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2013, 01:28

Kemura (dobio ime po onom frajeru sto je atomsku prezivio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) - Chuck Norris. Faqeta nisam vidio 6 godina :lol: A i ono je bio djilkos :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Tek Omćo. Nema vece sifre na dunjaluku. Onda Salica i sisterka :mrgreen: Pobile pola skole ocm. A nista je to kakav sam ja razred u srednjoj imao. Pola ih imalo imaginarne prijatelje. Pricaju sa njima na casu, broje coskove kabineta... :lol: :lol: :lol:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 maj 2013, 01:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:Kemura (dobio ime po onom frajeru sto je atomsku prezivio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) - Chuck Norris. Faqeta nisam vidio 6 godina :lol: A i ono je bio djilkos :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Tek Omćo. Nema vece sifre na dunjaluku. Onda Salica i sisterka :mrgreen: Pobile pola skole ocm. A nista je to kakav sam ja razred u srednjoj imao. Pola ih imalo imaginarne prijatelje. Pricaju sa njima na casu, broje coskove kabineta... :lol: :lol: :lol:
šta fali jaranima iz srednje :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JHam i 6 gostiju.