AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 04 apr 2022, 22:46

Al Diaz je prokockao sve kredite definitivno. Kakvi pokušaji prodora, dodavanja majko mila.
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 apr 2022, 22:47

Da su igrali još 100 minuta gola ne bi dali. Bez desnog krila i desetke si prvi i nakon 31 meča, svaka čast Pioliju na tome.

Imaš 30+ šuteva i nisi u stanju dobiti osrednju Bolognu. To puno govori o nekim nedostacima u ekipi, znamo i koji su to.

Na svu srecu pa je LPa skoro pa sigurna. Još 21 bod u igri, 15 ako uzmu, puna kapa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 04 apr 2022, 22:48

Očekivano, dosta smo se i vadili.
RW, AMF i CF su must!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 apr 2022, 22:48

Standardno i očekivano, ne može ova skupina igrača u kontinuitetu dobijati manje utakmice, jednostavno fali kvaliteta u napadu i to je to. Koliko samo silovanja lopte i bespotrebnih centaršuteva, nevjerovatno.

Frustrirajuće je ovo gledati, na stranu rezultat, kiks, to se dešava, ali ova konstantna nemaštovitost u napadu na postavljenu odbranu ubija čovjeku volju da ih gleda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 apr 2022, 22:49

Ko što rekoh i na početku sezone, od španskog goblina nema 'ljeba nit će ikad bit. Bena u prvom jedini solidan, u drugom baš niko
Iskr više ovo i nije samo loša forma Ante, pokušati i to kutarisati na ljeto
Unico amore sei!
❤️🖤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 04 apr 2022, 22:49

Kratko i jasno....GOVEDA sve i jedan nocas...puuu luzeri...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2022, 22:49

Znao sam da će biti ovako, festival promašaja i loših odluka u napadu. Ko ih yebe kad ne znaju dati gola.

Odmah sam rekao da će kiksnuti u ovim dresovima. :zviz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 04 apr 2022, 22:50

Nadam se da poslije ove sezone barem neću Diaza više gledati u dresu Milana.
Toliko utakmica zaredom da čovjek nije ni pristojno odigrao sa desetkom na leđima, pa ono buraz, zovi Maldinija i reci mu da ti ne daje platu uopšte!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 apr 2022, 22:51

Jel neko vidjeh sta tacno bi sa kapitenske trake, na momenat je dadose Kessiju, pa posle Theo uze, nije reko valjda da ce mu i kapitensku dati nakon svega.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 04 apr 2022, 22:51

Pioli proso 2 boda , volio bih da objasni zasto je izvadio Benasera i Zirua. Ne bi imao nista protiv da Castiljeo nekad igra umjesto ove portugalske kurcobolje. Bokremazo gdje se sprcalo onoliko talenta.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 04 apr 2022, 22:53

OldFashioned je napisao/la:
04 apr 2022, 22:50
Toliko utakmica zaredom da čovjek nije ni pristojno odigrao sa desetkom na leđima, pa ono buraz, zovi Maldinija i reci mu da ti ne daje platu uopšte!
Bgmi si bio u pravu. Diaz teska prevara.Bolje da je mali Maldini dobijao ove njegove minute.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 apr 2022, 22:54

OldFashioned je napisao/la:
04 apr 2022, 22:50
Lik k'o duh zadnjih pola sata, da nije ovo na samom kraju ponovo peljao loptu i usrao "akciju" ne bih ni primjetio da igra majke mi.

Ne razumijem čemu izmjena Bennacer-Kessie? Ako je već ko trebao letiti napolje, to je onda Tonali. Razbi Pioli ritam tom izmjenom svojoj ekipi, mi od Bennacerovog izlaska nismo odigrali 3 smislene akcije u polju, već samo višak na stranu i x nepotrebnih i loših centaršuteva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 apr 2022, 22:54

Romagnoli13 je napisao/la:
04 apr 2022, 22:47
Da su igrali još 100 minuta gola ne bi dali. Bez desnog krila i desetke si prvi i nakon 31 meča, svaka čast Pioliju na tome.

Imaš 30+ šuteva i nisi u stanju dobiti osrednju Bolognu. To puno govori o nekim nedostacima u ekipi, znamo i koji su to.

Na svu srecu pa je LPa skoro pa sigurna. Još 21 bod u igri, 15 ako uzmu, puna kapa.
Nemoj Bgt vaditi tu jalovu statistiku i zamazivati ovi sa tim 31 sutem prema golu, osim onog udarca glavom Gioruda nista tu posebno bilo nije, uzasno odigrali u rangu dresova i cao, i da ne fali nama samo desno krilo vec i kvalitetno lijevo kad je Leao u kurcobolji u kaovoj je vec dva mjeseca, nemojte mi samo govoriti umoran ima 22 godine nikakv umor ne moze biti

I da zasto je Pioli izbacio najboljeg igraca na terenu Benasera to samo on zna, da je on ostao do kraja ubjedjen sam da bi i dali gol

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 apr 2022, 22:56

edoox je napisao/la:
04 apr 2022, 22:51
Pioli proso 2 boda , volio bih da objasni zasto je izvadio Benasera i Zirua. Ne bi imao nista protiv da Castiljeo nekad igra umjesto ove portugalske kurcobolje. Bokremazo gdje se sprcalo onoliko talenta.
Za Benasera se vidjelo da jedva hoda jer je jedini igrao 1. poluvrijeme. Ne znam kako to mnogi nisu primjetili.
Za Zirua se slažem, bolje da je on ostao sa Ibrom kao dva sidrasa jer normalnu akciju svakako nisu znali napraviti.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 04 apr 2022, 22:57

Raonffa je napisao/la:
04 apr 2022, 22:54

Lik k'o duh zadnjih pola sata, da nije ovo na samom kraju ponovo peljao loptu i usrao "akciju" ne bih ni primjetio da igra majke mi.

Ne razumijem čemu izmjena Bennacer-Kessie? Ako je već ko trebao letiti napolje, to je onda Tonali. Razbi Pioli ritam tom izmjenom svojoj ekipi, mi od Bennacerovog izlaska nismo odigrali 3 smislene akcije u polju, već samo višak na stranu i x nepotrebnih i loših centaršuteva.

Ko duh je već mjesecima jbm li mu sve!

Ni meni to nije bilo jasno, pa Bennacer je definitivno igrao bolje od Sandra do izmjene.
Tonali mi večeras djelovao kao da mu je puna kapa svega, možda još nije preboljen poraz od Makedonije.

Nego, ovaj Adama Soumaoro, ima li igdje podatak koliko je lopti glavom očistio.
Čovjek ko nogometni LeBron nikog ne čuva, stoji zonski i kupi lopte.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 04 apr 2022, 22:58

Zasluženo ostadoše bez gola, mentalni ali i taktički problem, ne znaju riješiti bunker i gotovo. Mogli su do prekosutra ovako, opet bi isti ishod bio. Ništa, slijedi nam safunjanje do 38.kola :rol:
Prognozirao sam bitku za Scudetto do 32.kola, ali kad je Kjaer otpao konto sam piši propalo i ranije. Po tom pitanju su me pozitivno iznenadili.

Električar i Diaz su dva igrača manje na terenu, ta dvojica idu na smetljište historije uz Birsu, Constanta i mnogobrojne yebivjetre nakon 2012 god.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2022, 22:59

Nije ni meni jasno zašto nije zaigrao 442 sa Ibrom i Giroudom, s obzirom da su zadnjih 15 minuta samo nabacivali lopte u šesnaeterac. One promjene što je uradio nisu donijele ništa novo.

Kako je Brahim ostao svih 100 minuta na terenu, ne zna ni on. Nisam ga ni konstatovao dok ga kamera ne prikaza negdje pred kraj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 04 apr 2022, 23:00

Nisam ga ni ja konsultovao.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 apr 2022, 23:02

Zašto nismo iskoristili 5 izmjena?

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 04 apr 2022, 23:03

Suma sumarum sranje od utakmice. Zlatan i Giroud ne mogu biti prve opcije na poziciji 9-ke. Diaz je prelos. Messias prelos. Leao isto da se bavi umjetnickim klizanjem plus nonsalancija.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.