Kad jedna žena ima veca muda nego naše "muskarcine" znaš, da si dotakao dno.
Jasna Sliško

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
100%.bordobijeli je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:43Ovo ce biti najveće bruka u istoriji Bosne i Hercegovine ako odemo odigrati ovu utakmicu s Rusijom. 100% ubjedjen da su Rusi Vici obecali novac da se odigra ova utakmica.
Neće evropski klubovi pustiti igrače da ovo igraju. Ovo se mora politički riješiti, lobirati na sve moguće načine da se savez suspenduje i očisti od SNSD-a.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:42I kao po obicaju Džeko se cutati na ovo sve kao i ostali starosjedioci.
Jasna Sliško![]()
Iako je ovo iskljucivo iz politicki razloga. Znamo da Srbi u savezu zele da od ovoga naprave revijalnu tekmu sa bratijom, ali mislim da je dobra ideja da ne pravimo neprijatelje od Rusa. Jest da ce nas ostali zamrziti ali kao da vec nisu. Uvijek im je pucao qurac za nama.Shategabri je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:08Ljudi, hajmoooo biti pozitivni!
Ovo je u cilju uspostavljanja mostova između Rusije i Evrope, da se malo relaksiraju odnosi, a BiH dođe tu kao posrednik.
Sportska priredba, da se pokaže da Rusi nisu potpuno izolovani, ali da će morati nešto da daju da bi nešto dobili.
Mi uvijek imamo ulogu da vadimo stvar iz govana (ili da budemo ti koji sve zaglibe u govvna).
Tako je izgleda i ovaj put.
Izvini što moram ovako reći, ali **** te Rusija.Shogun je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:49Iako je ovo iskljucivo iz politicki razloga. Znamo da Srbi u savezu zele da od ovoga naprave revijalnu tekmu sa bratijom, ali mislim da je dobra ideja da ne pravimo neprijatelje od Rusa. Jest da ce nas ostali zamrziti ali kao da vec nisu. Uvijek im je pucao qurac za nama.Shategabri je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:08Ljudi, hajmoooo biti pozitivni!
Ovo je u cilju uspostavljanja mostova između Rusije i Evrope, da se malo relaksiraju odnosi, a BiH dođe tu kao posrednik.
Sportska priredba, da se pokaže da Rusi nisu potpuno izolovani, ali da će morati nešto da daju da bi nešto dobili.
Mi uvijek imamo ulogu da vadimo stvar iz govana (ili da budemo ti koji sve zaglibe u govvna).
Pola Banja Luke će onda pozvati i oni će igrati protiv terorističke države. Ovo drugo svakako ali niko ni od naših političara ne reaguje, ne zanima ih.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:47Neće evropski klubovi pustiti igrače da ovo igraju. Ovo se mora politički riješiti, lobirati na sve moguće načine da se savez suspenduje i očisti od SNSD-a.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:42I kao po obicaju Džeko se cutati na ovo sve kao i ostali starosjedioci.
Jasna Sliško![]()
Najgore bi bilo da se sad utakmica odgodi zbog pritiska, ništa mi time ne bi dobili.
Nismo mi njih ni pravili neprijateljima, da ne kažem kako smo mali da bi im uopšte bili nekakvi neprijatelji, ali da sagledamo činjenice...Rusija je kao svjetska velesila od početka zauzela jasan stav, odnosno odabrala stranu kad je BiH u pitanju. I uglavnom možemo čuti nekakve ucjene tipa ove da će uložiti veto na produženje mandata EUFOR-u, da nam prijete preko svog veleposlanstva, a onda nas pozivaju da stanemo uz njih ko i ''ostali muslimani'.Shogun je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:49Iako je ovo iskljucivo iz politicki razloga. Znamo da Srbi u savezu zele da od ovoga naprave revijalnu tekmu sa bratijom, ali mislim da je dobra ideja da ne pravimo neprijatelje od Rusa. Jest da ce nas ostali zamrziti ali kao da vec nisu. Uvijek im je pucao qurac za nama.Shategabri je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:08Ljudi, hajmoooo biti pozitivni!
Fuad Colpa, Sarajevo.hercegovina je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:49Pitanje je ko je podrzao od Bosnjaka, pretpostavljam da je Duric. A cilj cijele igre je da na kraju, da bi se spasili od suspenzije a i da ne ispadnemo papci, u petrograd ode reprezentacija RS