Haha fkt ne znam kako se ljudi mogu saziviti toliko sa drugom drzavom, nevidjenoLillard je napisao/la:To ti najdraza utakmica u zivotu...Sissoko je napisao/la:Sunce ti... i sad me trnci prodju kad gledam ovu utakmicu, najdraza u zivotu, toliko godina cekas na Italiju i na Del Piera i ovako se sve realizova
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
DaLillard je napisao/la:To ti najdraza utakmica u zivotu...Sissoko je napisao/la:Sunce ti... i sad me trnci prodju kad gledam ovu utakmicu, najdraza u zivotu, toliko godina cekas na Italiju i na Del Piera i ovako se sve realizova
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Talijani i Španci imaju slušljiv jezik i onda to izgleda moćno nama koji ne razumijemo + imaju reprezentacije i klubove u završnicama i emocije prorade, ali one iskrene emocije ne kao kod Marjana, pa eto vidjećete ako mi zabijemo Argentincima šta će Spaho raditi
, kod nas se više traži iskrena emocija nego i neki kvalitet, sjetimo se Edina na zadnjem Eurobasketu i kad mu u glasu osjetiš da plače od sreće kao ovi talijani na klipu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
"Markovic ce zvati time-out u sljedecem ili narednom napadu nase reprezentacije "miki_92 je napisao/la:![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma Spaho je car svega mi, njemu treba dati sve 3 nase tekme u Brazilu da radi 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma mora bit 2 minuta 
Spaha svako malo izvali glupost, ali je za euforiju kralj
, kako je samo "poludio" u zadnji 5 minuta
Ostat će upamćen zauvijek:

Ostat će upamćen zauvijek:

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Eto sad Marjan ispade i neiskren.......legenda reala je napisao/la: ali one iskrene emocije ne kao kod Marjana, pa eto vidjećete ako mi zabijemo Argentincima šta će Spaho raditi, kod nas se više traži iskrena emocija nego i neki kvalitet, sjetimo se Edina na zadnjem Eurobasketu i kad mu u glasu osjetiš da plače od sreće kao ovi talijani na klipu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Suludo bi bilo uopste I ulaziti u neku argumentovanu konverzaciju nakon ovih silnih bljuvotina upucenih na Marjanovu adresu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ovo za Spahu potpisujem, poprilično nema pojma sa poslom ali je hebeno ISKREN. Kod Marjana je to sve nazor, ako krenemo od forsiranja "BA" sa kojim ne da ispada smiješan nego čak i patetičan. Na stranu njegova NEprofesionalnost i silne negativne stvari koje isprdi tokom 90 minuta...effe_sa je napisao/la:Eto sad Marjan ispade i neiskren.......legenda reala je napisao/la: ali one iskrene emocije ne kao kod Marjana, pa eto vidjećete ako mi zabijemo Argentincima šta će Spaho raditi, kod nas se više traži iskrena emocija nego i neki kvalitet, sjetimo se Edina na zadnjem Eurobasketu i kad mu u glasu osjetiš da plače od sreće kao ovi talijani na klipu
Krmotiću, ne seri!
Šalim se, dijelim gađenje prema Marjanu, samo sam uvijek želio reći/napisati "Krmotiću, ne seri".
Šalim se, dijelim gađenje prema Marjanu, samo sam uvijek želio reći/napisati "Krmotiću, ne seri".
NAPRIJED NARODE!
Oprošteno ti jeZeman je napisao/la:Krmotiću, ne seri!
- Consigliere
- Kontakt:
Problem je u tome sto je, kad se Marijan pojavio i poceo svrsavati na svaki nas prelezak centra, pocela prica kako Suko, Spaho, Kristic i ostali ne dozivljavaju reprezentaciju kako bi trebali i sl. Naravno da su to bile apsolutne gluposti, ljudi i ne primjete kolika je to radost zato sto se apsolutno ne cuje nista kad padne gol zbog buke u okolini. Zato ima YT tu se cuje sreca i iskrene emocije na lijepom bosanskom jeziku....effe_sa je napisao/la:Eto sad Marjan ispade i neiskren.......legenda reala je napisao/la: ali one iskrene emocije ne kao kod Marjana, pa eto vidjećete ako mi zabijemo Argentincima šta će Spaho raditi, kod nas se više traži iskrena emocija nego i neki kvalitet, sjetimo se Edina na zadnjem Eurobasketu i kad mu u glasu osjetiš da plače od sreće kao ovi talijani na klipu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
problem je sto ce nam Zoran Suko "potrositi" jednu tekmu sa svojim anti-komentarisanjem sto se tice repke, jer znamo kako to ide na BHT1: Spaho-Kristic-Suko..miki_92 je napisao/la:ma Spaho je car svega mi, njemu treba dati sve 3 nase tekme u Brazilu da radi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Doktor Velid Spaho
Nek tandem Spaho-Kristic komentarisu sve utakmice Bosne u Brazilu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Dovoljno je cuti kako je mlako dozivio Dzekin gol Francuzima.Papastathopoulos je napisao/la:problem je sto ce nam Zoran Suko "potrositi" jednu tekmu sa svojim anti-komentarisanjem sto se tice repke, jer znamo kako to ide na BHT1: Spaho-Kristic-Suko..miki_92 je napisao/la:ma Spaho je car svega mi, njemu treba dati sve 3 nase tekme u Brazilu da radi
A prije 7-8 g, nikad nije htio reci MI, nasa reprezentacija isl...uvijek BiH.
BHT: "Sjetimo se utakmice Francuska-Senegal na otvaranju SP 2002 kada su aktuelni svjetski prvaci poraženi od ove afričke reprezentacije"

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tad su bili aktuelni, na to je mislio.NKMramor je napisao/la:BHT: "Sjetimo se utakmice Francuska-Senegal na otvaranju SP 2002 kada su aktuelni svjetski prvaci poraženi od ove afričke reprezentacije"![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.