RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 29 jul 2010, 12:15

Ma kakva su to rjesenja za trenera, ne mogu da vjerujem :oops:

Kemo Hafizovic, trener, kojeg se i dan danas optuzuje da nas je prodao u tekmi protiv Rudara iz Kaknja, njega i Sadibasica, i ne znam koji teletabis je zvao tog covjeka i ikako razgovarao sa njim...
A ovaj Hotic bezveze...Imao desetak prilika i nikad nista :oops:

Dajte ljudi budite se 8-)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jul 2010, 12:36

Ja nisam ni za jednog od spomenute dvojice tako da ih ne bi volio vidit kao trenere Veleza jer kad su se stvari polako pocele vracat na svoje mjesto sad treba sve to da se uprska.Mislim da ce dovodjenje ove dvojice za trenera Veleza biti veliki minus za upravu.Pa bolje bi nam bilo da nam Tana trener bude sad kad je slobodan nego ova dvojica jer idemo sa konja na magarca.Imali smo Mitrovica koji je napravio neki pomak u ekipi i onakav strucnjak ode a sad se spominju ova dvojica koja mu nisu ni do koljena.Volio bi kad bi RA prestao sa bojkotom i da pomognu klubu i da dodju na stadion i da izraze negodovanje sa svim pa tako i sa dovodjenjem trenera.
Pogledajte sta pisu navijaci Zelje o Hoticu i sve ce vam biti jasno a ima i nekih a vecina ih je koji bi voljeli da Velez ispane u drugu ligu ali im se zelja ipak nece ostvarit

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2010, 12:40

cunami je napisao/la:Ja nisam ni za jednog od spomenute dvojice tako da ih ne bi volio vidit kao trenere Veleza jer kad su se stvari polako pocele vracat na svoje mjesto sad treba sve to da se uprska.Mislim da ce dovodjenje ove dvojice za trenera Veleza biti veliki minus za upravu.Pa bolje bi nam bilo da nam Tana trener bude sad kad je slobodan nego ova dvojica jer idemo sa konja na magarca.Imali smo Mitrovica koji je napravio neki pomak u ekipi i onakav strucnjak ode a sad se spominju ova dvojica koja mu nisu ni do koljena.Volio bi kad bi RA prestao sa bojkotom i da pomognu klubu i da dodju na stadion i da izraze negodovanje sa svim pa tako i sa dovodjenjem trenera.
Pogledajte sta pisu navijaci Zelje o Hoticu i sve ce vam biti jasno a ima i nekih a vecina ih je koji bi voljeli da Velez ispane u drugu ligu ali im se zelja ipak nece ostvarit
Vecina njih koji nesto kazu o Hoticu samo prepisu neko misljenje Hotic i nije toliko los trener kao sto ga zele prikazati.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 29 avg 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jul 2010, 12:48

Ovo ti nije vise ni je.bo lud zbunjenog, ovdje svak svakoga je.be :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 jul 2010, 13:31

Mont0 je napisao/la:Ovo ti nije vise ni je.bo lud zbunjenog, ovdje svak svakoga je.be :mrgreen:
Ma slazem se druze...Postali smo ovih dana isto kao dom za nezbrinutu djecu...Ko god nema angazmana, sto od trenera, tako i od igraca, tj; oni kojih u stvari i ne vrijede nesto puno, sad bi u Velez..
Po meni treba primiti bilo koga od nasih trenera, pa cak i Avdu, isfurati ovo malo ove nase djece ovu godinu i sta bude, bit ce...Ispali, pa sta? Bolje i to, nego ovako ...
Bar se necu nasekirati kao onda poslije Kaknja, i da razbijam glavu slusajuci Kemine i Mendijetine optuzbe, ko je od njih prodao 5000 navijaca tog dana u Kaknju...Ili da slusam pravdanja Ibrakovica, proglasenog od ovog portala, kao najboljeg prosle godine, a sa strasnom ekipom trenercina uzeo 3 boda sa strane i to kako sretno...
Ma bola, ko valja on igra ili trenira vani i to je tako...
No sikiriki i druzimo se i ove godine 8-) Ali kad se nasekiram, da se bar nasekiram zbog svoje djece...Do nekih boljih vremena...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jul 2010, 16:59

Novi direktor je Avdo a sportski direktor je Veselin Đurasovic.To sam danas cuo na kafi i cini se tacnim a predsjednika ni na vidiku ali eto...Ja bi najvise volio da domaci trener bude a sada je Tana slobodan pa njega stavit na mjesto trenera a uz njega Acu i jos nekog.Dobro je Carina napiso,isto dom za nezbrinutu djecu.
Velez je ovo ljudi,nije ovo neka zadruga a imam osjecaj da ga neko zeli napravit zadrugom

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 29 jul 2010, 17:40

Zasto su Hafizovic ili Hotic bolji treneri od Tane ??? Ovo ima samo kod nas.I bas me interesuje na koliko ce potpisati,na godinu ili dvije ? Imamo svoje trenere,mi dovodimo neke zardjale levate sa strane,koji ce na pocetku lozit raju kako ce dovesti neke njemacke sponzore,koji jedva cekaju da financiraju bas u Velez (ja kontam najmanje "Audi" se interesuje za nas - hahaha).I nakon treceg poraza zaredom zbrisu iz Mostara.Taman smo malo krenuli naprijed i sad ovo.Nikako dva dobra zajedno.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 jul 2010, 14:26

CItam u Avazu da nam je Hotic trener i da ce on dovesti neku dvojicu igraca i jos nekog mladog zaboravio sam mu ime kao neki talenat veliki :roll:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 30 jul 2010, 14:49

Kao i u Želju pretprošle godine. :lol:
Volim Velež makar vaki !!!

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 30 jul 2010, 14:58

BAS TAKO
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jul 2010, 15:41

eto lediranog i nosi po 10 eura stimulacije :) mislio sam da ce makar uraditi nesto na fizickoj spremi u zelji al setanje u sumi je sve samo ne kondiocni trening,

ako vam dodje ledirani, nek vam je Bog na pomoci, ne bi me cudilo da uzmete zrinjskog a ispadnete iz lige
Cuva Bog Zelju svog!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 jul 2010, 15:42

drH je napisao/la:CItam u Avazu da nam je Hotic trener i da ce on dovesti neku dvojicu igraca i jos nekog mladog zaboravio sam mu ime kao neki talenat veliki :roll:
:mrgreen:

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 30 jul 2010, 17:05

drH je napisao/la:CItam u Avazu da nam je Hotic trener i da ce on dovesti neku dvojicu igraca i jos nekog mladog zaboravio sam mu ime kao neki talenat veliki :roll:

Ma jasta bola Hotic ce sve sredit idemo na dvodnevne pripreme u Njemacu i Puma ce nam biti novi sponzor i dolaze neka pojacanja iz Njemacke tipa Jancker, Zickler.... :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 30 jul 2010, 17:36

napadate coeka bezveze, nije jos ni poceo da radi, neka.. :D

dajmo mu priliku, pa cemo ga onda napadat, ili dizat u nebesa :mrgreen:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 30 jul 2010, 18:15

slika

Gledaj mu glave. :lol: :lol: :lol:
Volim Velež makar vaki !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 jul 2010, 19:30

Ekipa je napisao/la:slika

Gledaj mu glave. :lol: :lol: :lol:

HAHAAHA :lol: :lol: :lol:

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 30 jul 2010, 19:36

JAO DRAME ,JELI OŽENJEN OVAJ HOTIĆ :?: :?:

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 30 jul 2010, 19:45

rebel je napisao/la:JAO DRAME ,JELI OŽENJEN OVAJ HOTIĆ :?: :?:
nije,skontat cemo ti ga

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 30 jul 2010, 19:51

hercegovina je napisao/la:
rebel je napisao/la:JAO DRAME ,JELI OŽENJEN OVAJ HOTIĆ :?: :?:
nije,skontat cemo ti ga
:D :D Uz sve fino u vašem klubu samo vam je ovaki MANEKEN falio ,ako ništa najljepša ste ekipa lige :lol: :lol:

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 30 jul 2010, 19:59

A sta je sa Veliborom Pudarom zar on nema nijedno u mjesto u Velezu za koji je dao toliko godina?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.