Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Željovac » 28 feb 2011, 18:52

Los_Blanos2 je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Bitno da je Cocalic odlicno obavio posao na stoperskoj poziciji xD :lol:
:lol: :lol:
Da vas je 50 takvih, a ne dvojica, "šala" vam nije nimalo kvalitetnija, niti ste išta pametniji :lol: ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 feb 2011, 18:54

BANovici je napisao/la:Ma ja volim reci onako kako je i kako mislim, pa makar bilo to protiv svih i makar dobio 1000 banova...

Realno je da je Dzeko van forme i sta ja sad trebam svrsavati kad on da neku frljoku nekom treceligasu jel?
Daj ba, i to sto je dao je odlicno u kakvoj je formi....Znao je da ce u Englesku i umjesto da trenira on hoda po Hayatu, pa njega vecina igraca u EPL moze i nadskakati i odpuhati ga na terenu....
Jao, kako si ti hrabar! Prkosiš hiljadama banova :lol: Ja volim razmislit i nemat komplekse, pa napisat nešto shodno tome, nego tako lupit da je samo zabio frljoke trećeligašima i da je nespreman zbog hodanja po Hayatu :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 feb 2011, 19:11

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 78289.html

Susret Rahime i Muslija. Ima i video.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 feb 2011, 20:23

Željovac je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Nego, vjerovatno si uživao u jučerašnjoj predstavi Edina Džeke, jer si im'o materijala za pravljenje sjajnog klipa. :lol:
Očito sam te precijenio.
Moglo bi se to reći i u suprotnom smjeru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 feb 2011, 21:21

Monolog je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Nego, vjerovatno si uživao u jučerašnjoj predstavi Edina Džeke, jer si im'o materijala za pravljenje sjajnog klipa. :lol:
Očito sam te precijenio.
Moglo bi se to reći i u suprotnom smjeru.
Moglo bi se i reći da me to ne zanima. Džeko nikoga medijski ne siluje vještački, već sve prema zaslugama. Ali ti kao ne vidiš razliku. I jeste još smiješno kad takav wunderkid u našoj jadnoj ligi ne može meda. Medvjeđu uslugu su mu načinili novinari, pa i selektor. Ja ne. A najjadniji od svega je taj tvoj pokušaj ismijavanja video klipova. Na nivou dvogodišnjeg djeteta.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 feb 2011, 23:05

Željovac je napisao/la: A najjadniji od svega je taj tvoj pokušaj ismijavanja video klipova. Na nivou dvogodišnjeg djeteta.
Ne, najjadnije od svega je to što ti moraš blatiti igrača Olimpika(obojica znamo da ne bi ništa loše napis'o da se radi o igraču Željezničara). Nemoj samo reći/napisati/ da je taj tvoj post na nivou akademskog građanina. Ne, nemoj. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 mar 2011, 12:33

Monolog je napisao/la:
Željovac je napisao/la: A najjadniji od svega je taj tvoj pokušaj ismijavanja video klipova. Na nivou dvogodišnjeg djeteta.
Ne, najjadnije od svega je to što ti moraš blatiti igrača Olimpika(obojica znamo da ne bi ništa loše napis'o da se radi o igraču Željezničara). Nemoj samo reći/napisati/ da je taj tvoj post na nivou akademskog građanina. Ne, nemoj. :(
Ja nisam ni pokušao da nekog nešto provalim :roll: i makar ima smisla sve što napišem. Ne znam ja šta ti znaš, ali ja sam isto pisao i za Kuduzovića dok je igrao u Želji i zgražavao se. Također su katastrofa "karakteri" Nadarevića i Bekrića, koji lažu čim zinu, samo da bi pridobili malo medijske pažnje. Oooooo, Željovac Bekrić :o I za njega i sve slične ljudske jadove ili pulene ljudskih jadova ću isto da pišem. Da je i Subašić karakter, zaustavio bi ta imbecilna pisanja, gostovanja po transfermarktu svake sedmice... Mene lično bi stvarno bilo stid :oops:

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 mar 2011, 14:32

Zašto onda misliš da sam ja htio nekog provaliti, te na osnovu čega misliš da ono što ja napišem nema smisla(i Džeko je bio jednako nevidljiv kao i Subašić, zar ne?)?!

Što se tiče karaktera, pa ljudi su različiti, to si do sada mor'o primijetiti. Da smo svi isti, sigurno ne bi ni postojalo foruma, diskusije se ne bi vodile; vladalo bi jednoumlje. Nisam upoznat sa Bekrićem i njegovim lažima, pa ne mogu suditi o istom, al' ti si se previše nadovez'o Subašića te njegovih (ne)prelazaka u određene klubove(Lokeren, Dortmund i šta ti ja znam). To što se isti previše povlači u medijima nije samo do njega, vjeruj da tu puno udjela ima njegov menadžer, a da ne govorim o predsjedniku Olimpika. Svi žele zaraditi, to i sam znaš. Eh, kako drugačije progurati nekoga, ako ga držiš u "tajnosti"? Naravno, nikako. Džeko jeste otišao u 10x manjoj pompi negoli je ova koja okružuje Subašića, al' to je nešto što ti ne možeš promijeniti, ma koliko se trudio. Vjeruj da se Subašić najmanje pita kada su te izjave za javnost u pitanju.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 mar 2011, 15:46

Da ponovimo tvoju smislenu "šalu": "haj napravi koji video :lol: ". Dodatno sam je pojednostavio, iako je to skoro pa nemoguće. Duboko, nema šta.

Oko Subašića me još više nerviraju naivci koji se primaju na sve te "vijesti". Ima ih ovdje i više od nekoliko koji su doslovno presmiješni i još i bezobrazni. Njima je bio namijenjen smajli na konstataciju da je Subašić oduševio. Znači, nagledao sam se igrača u našoj ligi i ima ih baš dosta koji odskaču, zbog čega mi još više smeta vještačko medijsko silovanje nekim ko ne odskače. Lično nemam ništa protiv momka. Eto protiv Želje je baš opasan potencijal pokazao mali Alimanović, a njegova izjava ili guranje njega je u domenu naučne fanstatike. Stariji je od Muhameda nepunih 8 mjeseci. Glavni igrač Olimpica. Elem, više nije nimalo bitno ko kako igra, već ko zna koga. Samo o tome ovisi zastupljenost u medijima. Prošle godine je Tiago bio strašan u Olimpicu, pa ga isto tako niko nije bendao ni 5%. Pa onda Bekić iz Slobode, koji je čak sjedio na klupi u mladoj reprezentaciji. Na Koševu protiv Sarajeva prolazio doslovno k'o Cristiano Ronaldo. Medijsko priznanje - nula. Zar to nije nepravda, kad već i sam priznaješ da mediji mogu pogurati igrača?! Inače, kako je moguće da Cocalić u 5 zadnji nastupa 4 puta bude u timu kola(PAOK, AEK, PAO, Olympiakos), a da ga niko nigdje ne spomene u kontekstu reprezentacije, niti da se osvrne na njegovu formu?! Prosto je nevjerovatno kakva disproporcija između postignuća na terenu i medijskog praćenja istih.

Visca el Višća!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 mar 2011, 16:47

zato sto cocalic nema svojih vojnika medzu novinarima kao sto ih imaju ibricic i slicni polovnjaci...a ja bio licno volio znati da li safet susic zna ko je cocalic i gdje igra...smio bih ruku stavit da nikad cuo za njeg nije..sta li on radi u parizu dami je samo znat...a eno nadarevic na klupi prosjecnog turskog prvoligasa ,hem je u poznim godinama ,nit ima kakvo iskustvo niti ista..bicakcic na klupi ,jahica kloc nije ni zvao ,mravac na klupi u westerlu, ko ce nama na lijevom boku igrat da mi je samo znati...ako mislite da bilo koji igrac iz premijer lige moze odigrat na visokom nivou u tako vaznoj tekmi varate se,,,pa covjece igraci iz premijer lige nemaju kondicije za jedno poluvrijeme u iole jacoj tekmi a za cijelu tekmu da negovorimo,..

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 mar 2011, 16:49

i btw sjetite se samo kako su ovi nasi kvazi novinari dizali ibricica u nebesa nakon 2 dobre partije u evropa ligi protiv ekipa koje su za klasu ili cak 2 klase slabije od ekipa protiv kojih cocalic za svoju predstavu bude nagradzen timom kola...i to ne jednom nego 4 puta,,, :roll: :roll:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 mar 2011, 18:09

[quote="gruezi"]i btw sjetite se samo kako su ovi nasi kvazi novinari dizali ibricica u nebesa nakon 2 dobre partije u evropa ligi protiv ekipa koje su za klasu ili cak 2 klase slabije od ekipa protiv kojih cocalic za svoju predstavu bude nagradzen timom kola...i to ne jednom nego 4 puta,,, :roll: :roll:[/quote

hmmmm Ibricic-Cocalic koja usporedba 2 potpuno slicna igraca,,igraju na istoj poziciji,,,hahahhha,,, sta napisa i osta ziv,,, Cocalic odigrao ove sezone par tekmi i odmah je bolji,,, ibricic je igrao u hrvatskoj ali je ipak sto se iskustva daleko ispred ,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 mar 2011, 18:52

vrebac86 je napisao/la:
gruezi je napisao/la:i btw sjetite se samo kako su ovi nasi kvazi novinari dizali ibricica u nebesa nakon 2 dobre partije u evropa ligi protiv ekipa koje su za klasu ili cak 2 klase slabije od ekipa protiv kojih cocalic za svoju predstavu bude nagradzen timom kola...i to ne jednom nego 4 puta,,, :roll: :roll:[/quote

hmmmm Ibricic-Cocalic koja usporedba 2 potpuno slicna igraca,,igraju na istoj poziciji,,,hahahhha,,, sta napisa i osta ziv,,, Cocalic odigrao ove sezone par tekmi i odmah je bolji,,, ibricic je igrao u hrvatskoj ali je ipak sto se iskustva daleko ispred ,,,
nisam pisao o pozicijama igraca vec iskljucivo o kvalitetu njihove igre na pozicijama i nivou na kojim igraju..covjece ibricic je odigrao kako treba protiv uniree i dinama iz bukuresta samo na domacem terenu i svakoj drugoj tekmi je bio ispod prosjeka i dizali su ga u nebesa svaki dan...cocalic evo 4 puta protiv najjacih u timu kola i to niko ne spominje,

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 mar 2011, 22:29

po meni ispred cocalica je i ovaj Branimir Bajic,,covjek je u finalu njemackog kupa,,,standardni igrac ,,,gledam veceras odigrao perfektno,,

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 mar 2011, 22:36

vrebac86 je napisao/la:po meni ispred cocalica je i ovaj Branimir Bajic,,covjek je u finalu njemackog kupa,,,standardni igrac ,,,gledam veceras odigrao perfektno,,
Ma ja. Cvajta, 31 godina, bolio ga stomak kad smo trebali igrat protiv Srbije :roll: :lol:

Što ne očistiš tu tipku za zarez? Lijepi ti se. :lol: Pa ću te naučit kako se stavlja veći avatar.

Visca el Višća!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 mar 2011, 22:43

Netrebas li ti biti na spavanju,,,ma nesmeta tebi moj zarez malo ili veliko slovo nego Istina,,Istina boli,,da je Bajic trenutno bolji od tog tvog coce,,od kojeg vjerovatno imas poster pa navece kad se svijetlo ugasi ,,********* na njega!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 mar 2011, 23:14

vrebac86 je napisao/la:Netrebas li ti biti na spavanju,,,ma nesmeta tebi moj zarez malo ili veliko slovo nego Istina,,Istina boli,,da je Bajic trenutno bolji od tog tvog coce,,od kojeg vjerovatno imas poster pa navece kad se svijetlo ugasi ,,********* na njega!!!
:lol: Hajde samo objasni šta je fazon sa zarezima i tačkama, pa da se postidim što me tako neko normalan i bistar provalio :lol: Napreduješ i sa avatarima. :lol: Koliko ti je godina?

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 01 mar 2011, 23:58

Prvo da razjasnimo jedno Cocalic je nas igrac,igrac svih Bosanaca i Hercegovaca a ne od @zeljovca kao i ostali igraci.
Istina je isto tako da zeljovac preuvelicava igrace ili bivse igrace Zeljeznicara ali sto se tice Cocalica je u pravu,momak je skoro svako kolo u "timu kola Grcke 1 lige",sigurno da vrijedi nesto a nama vrijedi jos i vise jer igra na deficitarnim pozicijama nase reprezentacije(odbrana,zadnji vezni).
Nadam se da ce i selektor pogledat njegove nastupe i pozvati ga,samo nam moze pomoc,odmoc sigurno ne!
RIP SALE VILENJAK

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 mar 2011, 04:18

vrebac86 je napisao/la:po meni ispred cocalica je i ovaj Branimir Bajic,,covjek je u finalu njemackog kupa,,,standardni igrac ,,,gledam veceras odigrao perfektno,,
uhvatio ga proljev prije tekmesa srbijom...nikad vise u repci ...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 02 mar 2011, 10:45

gruezi je napisao/la:
uhvatio ga proljev prije tekmesa srbijom...nikad vise u repci ...
Hajde to nego je veći problem što ima kvalitetnijih mlađih igrača da bi se on uopšte pozvao na pripreme repke a kamoli i stavio na spisak ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.