Da vas je 50 takvih, a ne dvojica, "šala" vam nije nimalo kvalitetnija, niti ste išta pametnijiLos_Blanos2 je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Bitno da je Cocalic odlicno obavio posao na stoperskoj poziciji xD

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da vas je 50 takvih, a ne dvojica, "šala" vam nije nimalo kvalitetnija, niti ste išta pametnijiLos_Blanos2 je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Bitno da je Cocalic odlicno obavio posao na stoperskoj poziciji xD

Jao, kako si ti hrabar! Prkosiš hiljadama banovaBANovici je napisao/la:Ma ja volim reci onako kako je i kako mislim, pa makar bilo to protiv svih i makar dobio 1000 banova...
Realno je da je Dzeko van forme i sta ja sad trebam svrsavati kad on da neku frljoku nekom treceligasu jel?
Daj ba, i to sto je dao je odlicno u kakvoj je formi....Znao je da ce u Englesku i umjesto da trenira on hoda po Hayatu, pa njega vecina igraca u EPL moze i nadskakati i odpuhati ga na terenu....
 Ja volim razmislit i nemat komplekse, pa napisat nešto shodno tome, nego tako lupit da je samo zabio frljoke trećeligašima i da je nespreman zbog hodanja po Hayatu
  Ja volim razmislit i nemat komplekse, pa napisat nešto shodno tome, nego tako lupit da je samo zabio frljoke trećeligašima i da je nespreman zbog hodanja po Hayatu 
Moglo bi se to reći i u suprotnom smjeru.Željovac je napisao/la:Očito sam te precijenio.Monolog je napisao/la:Nego, vjerovatno si uživao u jučerašnjoj predstavi Edina Džeke, jer si im'o materijala za pravljenje sjajnog klipa.
Moglo bi se i reći da me to ne zanima. Džeko nikoga medijski ne siluje vještački, već sve prema zaslugama. Ali ti kao ne vidiš razliku. I jeste još smiješno kad takav wunderkid u našoj jadnoj ligi ne može meda. Medvjeđu uslugu su mu načinili novinari, pa i selektor. Ja ne. A najjadniji od svega je taj tvoj pokušaj ismijavanja video klipova. Na nivou dvogodišnjeg djeteta.Monolog je napisao/la:Moglo bi se to reći i u suprotnom smjeru.Željovac je napisao/la:Očito sam te precijenio.Monolog je napisao/la:Nego, vjerovatno si uživao u jučerašnjoj predstavi Edina Džeke, jer si im'o materijala za pravljenje sjajnog klipa.
Ne, najjadnije od svega je to što ti moraš blatiti igrača Olimpika(obojica znamo da ne bi ništa loše napis'o da se radi o igraču Željezničara). Nemoj samo reći/napisati/ da je taj tvoj post na nivou akademskog građanina. Ne, nemoj.Željovac je napisao/la: A najjadniji od svega je taj tvoj pokušaj ismijavanja video klipova. Na nivou dvogodišnjeg djeteta.

Ja nisam ni pokušao da nekog nešto provalimMonolog je napisao/la:Ne, najjadnije od svega je to što ti moraš blatiti igrača Olimpika(obojica znamo da ne bi ništa loše napis'o da se radi o igraču Željezničara). Nemoj samo reći/napisati/ da je taj tvoj post na nivou akademskog građanina. Ne, nemoj.Željovac je napisao/la: A najjadniji od svega je taj tvoj pokušaj ismijavanja video klipova. Na nivou dvogodišnjeg djeteta.
 i makar ima smisla sve što napišem. Ne znam ja šta ti znaš, ali ja sam isto pisao i za Kuduzovića dok je igrao u Želji i zgražavao se. Također su katastrofa "karakteri" Nadarevića i Bekrića, koji lažu čim zinu, samo da bi pridobili malo medijske pažnje. Oooooo, Željovac Bekrić
 i makar ima smisla sve što napišem. Ne znam ja šta ti znaš, ali ja sam isto pisao i za Kuduzovića dok je igrao u Želji i zgražavao se. Također su katastrofa "karakteri" Nadarevića i Bekrića, koji lažu čim zinu, samo da bi pridobili malo medijske pažnje. Oooooo, Željovac Bekrić  I za njega i sve slične ljudske jadove ili pulene ljudskih jadova ću isto da pišem. Da je i Subašić karakter, zaustavio bi ta imbecilna pisanja, gostovanja po transfermarktu svake sedmice... Mene lično bi stvarno bilo stid
  I za njega i sve slične ljudske jadove ili pulene ljudskih jadova ću isto da pišem. Da je i Subašić karakter, zaustavio bi ta imbecilna pisanja, gostovanja po transfermarktu svake sedmice... Mene lično bi stvarno bilo stid 
 ". Dodatno sam je pojednostavio, iako je to skoro pa nemoguće. Duboko, nema šta.
 ". Dodatno sam je pojednostavio, iako je to skoro pa nemoguće. Duboko, nema šta. 

[/quote
[/quote nisam pisao o pozicijama igraca vec iskljucivo o kvalitetu njihove igre na pozicijama i nivou na kojim igraju..covjece ibricic je odigrao kako treba protiv uniree i dinama iz bukuresta samo na domacem terenu i svakoj drugoj tekmi je bio ispod prosjeka i dizali su ga u nebesa svaki dan...cocalic evo 4 puta protiv najjacih u timu kola i to niko ne spominje,vrebac86 je napisao/la:gruezi je napisao/la:i btw sjetite se samo kako su ovi nasi kvazi novinari dizali ibricica u nebesa nakon 2 dobre partije u evropa ligi protiv ekipa koje su za klasu ili cak 2 klase slabije od ekipa protiv kojih cocalic za svoju predstavu bude nagradzen timom kola...i to ne jednom nego 4 puta,,,
[/quote
hmmmm Ibricic-Cocalic koja usporedba 2 potpuno slicna igraca,,igraju na istoj poziciji,,,hahahhha,,, sta napisa i osta ziv,,, Cocalic odigrao ove sezone par tekmi i odmah je bolji,,, ibricic je igrao u hrvatskoj ali je ipak sto se iskustva daleko ispred ,,,
Ma ja. Cvajta, 31 godina, bolio ga stomak kad smo trebali igrat protiv Srbijevrebac86 je napisao/la:po meni ispred cocalica je i ovaj Branimir Bajic,,covjek je u finalu njemackog kupa,,,standardni igrac ,,,gledam veceras odigrao perfektno,,

Pa ću te naučit kako se stavlja veći avatar.
 Pa ću te naučit kako se stavlja veći avatar.vrebac86 je napisao/la:Netrebas li ti biti na spavanju,,,ma nesmeta tebi moj zarez malo ili veliko slovo nego Istina,,Istina boli,,da je Bajic trenutno bolji od tog tvog coce,,od kojeg vjerovatno imas poster pa navece kad se svijetlo ugasi ,,********* na njega!!!
 Hajde samo objasni šta je fazon sa zarezima i tačkama, pa da se postidim što me tako neko normalan i bistar provalio
  Hajde samo objasni šta je fazon sa zarezima i tačkama, pa da se postidim što me tako neko normalan i bistar provalio  Napreduješ i sa avatarima.
  Napreduješ i sa avatarima.  Koliko ti je godina?
  Koliko ti je godina?uhvatio ga proljev prije tekmesa srbijom...nikad vise u repci ...vrebac86 je napisao/la:po meni ispred cocalica je i ovaj Branimir Bajic,,covjek je u finalu njemackog kupa,,,standardni igrac ,,,gledam veceras odigrao perfektno,,
Hajde to nego je veći problem što ima kvalitetnijih mlađih igrača da bi se on uopšte pozvao na pripreme repke a kamoli i stavio na spisakgruezi je napisao/la:uhvatio ga proljev prije tekmesa srbijom...nikad vise u repci ...vrebac86 je napisao/la:po meni ispred cocalica je i ovaj Branimir Bajic,,covjek je u finalu njemackog kupa,,,standardni igrac ,,,gledam veceras odigrao perfektno,,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.