Kao i svi oni koje ste nabrojali na temi?westherc je napisao/la:Zrinja se ne bori za Shakića, to je sigurno.
I samo jako...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
I jos desni bekdzekooooTz je napisao/la:fali samo desno ili ljevo krilodjulba je napisao/la:Da više niko i ne dođe mi imamo super ekipu. A ta dva pojacanja sto se dogovaraju može biti samo veliki plus za izlazak u evropu.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Samo skromno momci samo skromno. Ekipa je odlicna pogotovo ako dodje jos par igraca pojacanja jos bolje. Ne smijemo poletiti i pisati bombasticne ciljeve vec pametno i mudro uci u sezonu sa minimalnim ciljem koji glasi opstanak u nikad jacoj ligi. Kakva ce to samo borba biti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Izgleda da je kapara otisal za stan, a ista nije data ZebiTaRgEt_ je napisao/la:To nije bilo od mene, nego kada sam rekao da Zeba ostajeA sto i koje kome stan iznajmio u nedostatku informacija nesto znaci, jer kada znas da je stan iznajmljen na isto ime, znaci ostaje
P.S. @TaRgEt_, mislio sam na zayebanciju u vezi Fazle, al' nismo se skontali.
Skver je napisao/la:Izgleda da je kapara otisal za stan, a ista nije data ZebiTaRgEt_ je napisao/la:To nije bilo od mene, nego kada sam rekao da Zeba ostajeA sto i koje kome stan iznajmio u nedostatku informacija nesto znaci, jer kada znas da je stan iznajmljen na isto ime, znaci ostaje
.......Hvala Aleksandru na informaciji....ipak ovaj forum nesto vrijedi
.....Azmir sigurno procitao i pozvao Zajku da mu da kaparu.....
P.S. @TaRgEt_, mislio sam na zayebanciju u vezi Fazle, al' nismo se skontali.
Ma sve je uredu brate, izvini i ti ali kada neko pocne da spominje Fazlu , odmah mi nesto bude i jos ga uvuce u isti recenicu sa mojom malenkoscu
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ipak sam ocekivao od Zebe da kaze kako je od malena volio Slobodu ili kako ima neraskidivu vezu sa navijacima Slobode... 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
SAMO BAHATO

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Auffff jedva čekam da počne i da vidimo dokle možemo dobaciti ....
Jučer, Zajko Zeba: Imam ponudu Zrinjskog i još neke druge ponude, moguće je da ostanem u Slobodi
Danas, Zajko Zeba: Produžio sam ugovor sa Slobodom
Azmire, gigantu
Azmire, gigantu
Vidio gigant da si se zabrinuo za pojačanja pa reagovaoChinaglia je napisao/la:Jučer, Zajko Zeba: Imam ponudu Zrinjskog i još neke druge ponude, moguće je da ostanem u Slobodi
Azmire, gigantu
ultrasstyle je kriv, koliko ubije moral u čovjeku, nevjerovatnoCoraco je napisao/la:Vidio gigant da si se zabrinuo za pojačanja pa reagovaoChinaglia je napisao/la:Jučer, Zajko Zeba: Imam ponudu Zrinjskog i još neke druge ponude, moguće je da ostanem u Slobodi
Azmire, gigantu
Azmire, izvukao si se danas sa Zebom, sutra nećeš moći, ukoliko ne bude pojačanja 
Chinaglia je napisao/la:Azmire, izvukao si se danas sa Zebom, sutra nećeš moći, ukoliko ne bude pojačanja
Dobro samo nemoj da tuces, sutra dovodim kapitalca
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
novina je za nas da zadrzimo igrace na okupu pa smo malo digli euforiju
ali ja tek ocekujem pojacanja, ovo do sad se ekipa nije pojacala nego je na istom..koliko je Ordagic bolji od Bekica, neki ce reci da je i Zrnanovic bolji i provjereniji igrac od Kostica
dakle za sad smo manje-vise na istom, i tek sad nam trebaju pojacanja jer ja Mujica, Sarica i Efendica bas i ne zelim da gledam u prvom timu, kao vjerujem ni vecina od vas ovdje..i to je taj minimum koji nam fali da bi pricali da smo se pojacali (dva krila i desni bek )..za sad smo na istom
a vrlo bitno se sto vise pojacati u prvom dijelu jer je izgledno da ce se mnogo vise kola odigrati na jesen nego na proljece, tako da ce izvlacenje na zimu ici teze
ali ja tek ocekujem pojacanja, ovo do sad se ekipa nije pojacala nego je na istom..koliko je Ordagic bolji od Bekica, neki ce reci da je i Zrnanovic bolji i provjereniji igrac od Kostica
dakle za sad smo manje-vise na istom, i tek sad nam trebaju pojacanja jer ja Mujica, Sarica i Efendica bas i ne zelim da gledam u prvom timu, kao vjerujem ni vecina od vas ovdje..i to je taj minimum koji nam fali da bi pricali da smo se pojacali (dva krila i desni bek )..za sad smo na istom
a vrlo bitno se sto vise pojacati u prvom dijelu jer je izgledno da ce se mnogo vise kola odigrati na jesen nego na proljece, tako da ce izvlacenje na zimu ici teze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Meni je Saric odlican igrac, igrac koji zna igrat lopte rijetki su takvi u PL.
Saric cim uzme loptu znas da ce trznuti desno i onda nuzno krenuti trcati na lijevu stranu jer desna noga mu sluzi samo za koordinaciju tijela (da ne upadne). On je igrac za klupe, ukoliko treba da uleti pred kraj tekme ili suspenzije nekog igraca.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ko Vam igra DM? Zeba i Ordagic su dosta ofanzivni,iza njih mora biti igrač koji može pokriti veliki dio terena...Ne znam koju ste formaciju koristili do sada ali ovoj dvojici bi najviše odgovarala 4-3-2-1...sretno u sledećoj sezoni i hoću da pogledam koju evropsku utakmicu u susjedstvu,nemoj te me razočarati..
u Sarića se čovjek ne može pouzdat', zna igrat' fudbala, al' je spor u razmišljanju i često se diskonektuje
Kiso ubica je defanzivni veznizmaj348 je napisao/la:Ko Vam igra DM? Zeba i Ordagic su dosta ofanzivni,iza njih mora biti igrač koji može pokriti veliki dio terena...Ne znam koju ste formaciju koristili do sada ali ovoj dvojici bi najviše odgovarala 4-3-2-1...sretno u sledećoj sezoni i hoću da pogledam koju evropsku utakmicu u susjedstvu,nemoj te me razočarati..
Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Kiso igra zadnjeg veznog, klasicni destruktivac, veliki kapacitet trke, zna dobro odigrati prvom do sebe...nekadasnji u-21 reprezentativac, ima i neko internacionalno iskustvo (izrael, azerbejdzan, madjarska) i uglavnom dobro odradi ono sto mu je posao..ova sezona mu je da se pokaze jel to-to ili treba bolji igrac za vise ambicijezmaj348 je napisao/la:Ko Vam igra DM? Zeba i Ordagic su dosta ofanzivni,iza njih mora biti igrač koji može pokriti veliki dio terena...Ne znam koju ste formaciju koristili do sada ali ovoj dvojici bi najviše odgovarala 4-3-2-1...sretno u sledećoj sezoni i hoću da pogledam koju evropsku utakmicu u susjedstvu,nemoj te me razočarati..
a sto se tice Zebe i Ordagica ocekujem da rade ono sto najbolje znaju, da se puno krecu i konstatno rotiraju..kada Ordagic sidje po loptu iz zadnje linije Zeba ce ici naprijed, i obratno kad se Zeba spusti po loptu Ordagic ce vuci igrace naprijed i otvarati prostor za kreaciju napada..
ocekujem klasicno 4-2-3-1 formaciju, gdje ce njih dvojica puno manevrisati, lijevo krilo (Mehidic ili ko vec dodje) stojati siroko uz liniju, a desno krilo (Mujic ili ko vec dodje) napadati prostor, igrati na ivici ofsajda i glumiti drugog napadaca..dok ce mu desni bek eksploatisati liniju i prostor iza ledja...Kiso, Ivetic (lijevi bek) i dva stopera ce vjerovatno djelovati defanzivno kao osiguraci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.