FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Što se tiče navijanja bili smo glasniji, što jest jest, gledam onaj izvještaj na SC sport, samo se mi čujemo u pozadini  

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
						Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma tribina je bila sasvim solidna, da su nas igraci ispratili sa barem 10% puk'o bi doppelpack. 
Gade mi se ovi "nasi" sto idu na njihovu temu i fol cestitaju na dobrom navijanju, fol bili glasniji.. Vjerovatno su to pitari incognito.
Derbi apsolviran, moramo biti zadovoljni bodom s obzirom na to kako smo igrali.
Hajde Lazaree!

Gade mi se ovi "nasi" sto idu na njihovu temu i fol cestitaju na dobrom navijanju, fol bili glasniji.. Vjerovatno su to pitari incognito.

Derbi apsolviran, moramo biti zadovoljni bodom s obzirom na to kako smo igrali.
Hajde Lazaree!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
						- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Odlicno izdanje Manijaka...s kakvim smo predzanakom otisli gore ovo je vrh.Kontali su Argentinci da nas nece biti ni pola juga,ali **** Argentinci 
Jug je samo jedan!!!

Jug je samo jedan!!!
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
[youtube][/youtube] = pitari  

HORDE IMAJU DVA KLUBA A TO SU : KLUB MRZITELJA ZELJEZNICARA I DYNAMO DRESDEN   svi su im transovi na taj fazon bili nisam ni jedan vidio HZ ili FKS izuzev koreografije
  svi su im transovi na taj fazon bili nisam ni jedan vidio HZ ili FKS izuzev koreografije   strasni ste mi ...
 strasni ste mi ...

svi su im transovi na taj fazon bili nisam ni jedan vidio HZ ili FKS izuzev koreografije
  svi su im transovi na taj fazon bili nisam ni jedan vidio HZ ili FKS izuzev koreografije   strasni ste mi ...
 strasni ste mi ..............ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
						ko rano rani sam u nju pada.
Postavlja se pitanje šta bi tek bilo da su odnosi malo bolji kod nas ako ovako, bez krova  hladno pariramo(da ne pretjerujem iako smo ih realno pomeli navijanjem u drugom poluvremenu) "strašnim" njanjama
  hladno pariramo(da ne pretjerujem iako smo ih realno pomeli navijanjem u drugom poluvremenu) "strašnim" njanjama 

hladno pariramo(da ne pretjerujem iako smo ih realno pomeli navijanjem u drugom poluvremenu) "strašnim" njanjama
ne vidim cemu radovanje u utakmici u kojoj ne opucas na gol protivnika ovo je drugi derbi u zadnjih 5 godina kada golman sarajeva ostaje neocijenjen

- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Rekoh na vasoj temi.Vidjeti kako Argentinci navijajau u finalu kupa za Želju.Neprocjenjivohordas'87 je napisao/la:ne vidim cemu radovanje u utakmici u kojoj ne opucas na gol protivnika ovo je drugi derbi u zadnjih 5 godina kada golman sarajeva ostaje neocijenjen

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Da ste bili bolji pobjeda bi bila vasa ali sreća pa ne znate...a sto vam je sudija navlacio ono nije humano..malo taknes igraca faulhordas'87 je napisao/la:ne vidim cemu radovanje u utakmici u kojoj ne opucas na gol protivnika ovo je drugi derbi u zadnjih 5 godina kada golman sarajeva ostaje neocijenjen

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
						FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- 
				zubizareta
- Kontakt:
haha 6 maraka karta 15 i 10 nama pa skontajte malo cinjenice,a to da ste odlicni bili jeste al samo u odnosu na vasa izdanja prije derbija koja su bila cemerna pa vam je ono odlicnoDžo_Rigorozni je napisao/la:Odlicno izdanje Manijaka...s kakvim smo predzanakom otisli gore ovo je vrh.Kontali su Argentinci da nas nece biti ni pola juga,ali **** Argentinci
Jug je samo jedan!!!

Fina Gradska sarajevska raja
zubizareta je napisao/la:...a to da ste odlicni bili jeste...Džo_Rigorozni je napisao/la:Odlicno izdanje Manijaka...s kakvim smo predzanakom otisli gore ovo je vrh.Kontali su Argentinci da nas nece biti ni pola juga,ali **** Argentinci
Jug je samo jedan!!!
Pazi, oni tu faktički imaju win-win situacijuDžo_Rigorozni je napisao/la:Rekoh na vasoj temi.Vidjeti kako Argentinci navijajau u finalu kupa za Želju.Neprocjenjivohordas'87 je napisao/la:ne vidim cemu radovanje u utakmici u kojoj ne opucas na gol protivnika ovo je drugi derbi u zadnjih 5 godina kada golman sarajeva ostaje neocijenjen
 Ako Željo uzme kup, eto im Europe i viršli za igrače
  Ako Željo uzme kup, eto im Europe i viršli za igrače  Ako Željo zijani kup, eto slavlja jer Željo nije dobio. Malo ih **** činjenica da bi mogli propasti ko kauč jer nema para od Europe već drugu sezonu
  Ako Željo zijani kup, eto slavlja jer Željo nije dobio. Malo ih **** činjenica da bi mogli propasti ko kauč jer nema para od Europe već drugu sezonu  
 Biće zanimljivo šta više žele. Željinu titulu ili svoju propast koja se može opravdati Željinim neuspjehom

Biće zanimljivo promatrati rasplet situacije

- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Grijesis mladicu.Mi smo imali brojnost odlicno,izdanje,.pa moze puno bolje ali i ovakvi u raspadu vam hladno sto rece banovan pariramo i to naravno bez krovazubizareta je napisao/la:haha 6 maraka karta 15 i 10 nama pa skontajte malo cinjenice,a to da ste odlicni bili jeste al samo u odnosu na vasa izdanja prije derbija koja su bila cemerna pa vam je ono odlicnoDžo_Rigorozni je napisao/la:Odlicno izdanje Manijaka...s kakvim smo predzanakom otisli gore ovo je vrh.Kontali su Argentinci da nas nece biti ni pola juga,ali **** Argentinci
Jug je samo jedan!!!
 a  vi na vrhuncu.Skontaj razliku
 a  vi na vrhuncu.Skontaj razliku  
 Mi smo bili odlicni,samo sto ste vi kontali da nas nece biti pa smo vas iznenadili a ne sebe.Velika razlika zar ne

sta vam je pisalo na onoj paroli

Zar je bila kakva parola na Juguhordas'87 je napisao/la:sta vam je pisalo na onoj paroli
 ja je nisam ni mogao vidjeti.
  ja je nisam ni mogao vidjeti.Re: FK Željezničar
sta reci nakon ovakvog odgovora osim fali vam sektor do zapadne tribine da nastavimo pricatizubizareta je napisao/la:haha 6 maraka karta 15 i 10 nama pa skontajte malo cinjenice,a to da ste odlicni bili jeste al samo u odnosu na vasa izdanja prije derbija koja su bila cemerna pa vam je ono odlicnoDžo_Rigorozni je napisao/la:Odlicno izdanje Manijaka...s kakvim smo predzanakom otisli gore ovo je vrh.Kontali su Argentinci da nas nece biti ni pola juga,ali **** Argentinci
Jug je samo jedan!!!

bila je neka ne mogu da se sjetim sta je ali znam da je bila onako produhovljena i bas uradjena ono za pozelitiD.M.S.O. je napisao/la:Zar je bila kakva parola na Juguhordas'87 je napisao/la:sta vam je pisalo na onoj parolija je nisam ni mogao vidjeti.
- 
				zubizareta
- Kontakt:
nek ste dosli sto bi se mi iznenadili,kad ste uvijek bili slike ima tona nigdje  

Fina Gradska sarajevska raja
Hvla na postenoj igri,iako vjerujem da ste mogli do pobjede,jer ste izgledali opasnije.Riješili ste Hrenovčice sad uzmite i kup.Ta nije vama džaba bio predsjednik iz Širokog!!!! 

ŠB.TRN je napisao/la:Hvla na postenoj igri,iako vjerujem da ste mogli do pobjede,jer ste izgledali opasnije.Riješili ste Hrenovčice sad uzmite i kup.Ta nije vama džaba bio predsjednik iz Širokog!!!!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
						38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina