Mozda i u tri setaSamozdravlje je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:56E to poznavaoci bh tenisa, oba promasiste![]()
![]()
Ide ovo u dva cijela seta![]()
![]()
Treba imati u vidu da je Nerman u 24:00 izbacio prvog nosioca , SF sasvim ok.![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne igra se na 3 dobijenahm59 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:02Mozda i u tri setaSamozdravlje je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:56E to poznavaoci bh tenisa, oba promasiste![]()
![]()
Ide ovo u dva cijela seta![]()
![]()
Treba imati u vidu da je Nerman u 24:00 izbacio prvog nosioca , SF sasvim ok.![]()
![]()
![]()
Kontao sam dva seta Nerman dobija, a i SF
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nerman danas u 11h igra prvi mec na celendzeru u NJemackoj. Protivnik Ghakov, koje g je vec tri puta dobio u zadnjih godinu dana. Ako i danas dobije vjerovatno ima obezbijedjene kvale US Opena! Sa jos jednom pobjedom (Molleker) bi bio siguran 
I danas izgubi
- BiHSportman
- Kontakt:
Dea evo zijani u četvrtfinalu. Imala je meč loptu, ali je nije iskoristila. Ono što sam vidjeo da psuje Bogu majku cijeli meč je nevjerovatno, ima gori mentalni sklop od Damira.
1921!
ja slucajno naletih na rezultat 4-4 u 3. setu i upalim stream. Hajd sto cura ne zna igrati, ali sto je krava, laje ko kocijas svo vrijeme..bas odvratno za gledati i slusati, ludi dzumko je mala maca za ovu.BiHSportman je napisao/la: ↑07 jul 2023, 14:37Dea evo zijani u četvrtfinalu. Imala je meč loptu, ali je nije iskoristila. Ono što sam vidjeo da psuje Bogu majku cijeli meč je nevjerovatno, ima gori mentalni sklop od Damira.
LažeeeeešBiHSportman je napisao/la: ↑07 jul 2023, 14:37Dea evo zijani u četvrtfinalu. Imala je meč loptu, ali je nije iskoristila. Ono što sam vidjeo da psuje Bogu majku cijeli meč je nevjerovatno, ima gori mentalni sklop od Damira.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ja sam prosle godine ili pretprosle (kada je imala onaj neki pobjednicki niz) gledao neki njen mec u Juznoj Americi i bog mater je radilo svako malo.BiHSportman je napisao/la: ↑07 jul 2023, 14:37Dea evo zijani u četvrtfinalu. Imala je meč loptu, ali je nije iskoristila. Ono što sam vidjeo da psuje Bogu majku cijeli meč je nevjerovatno, ima gori mentalni sklop od Damira.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Damir ne znam vec koji turnir ispada u prvom kolu, dok Nerman prolazi dalje na istom turniru 
Prolazi Nerman i drugo kolo
Pade i 118. igrac svijeta Rodionov (u 2 seta). Odlicna predstava i igra. Sad je opet po liveu na par mjesta do top200.
Mogao bi iduce kolo igrati sa Ofnerom, igracem koji je ove sezone igrao 1/8 finala RG-a.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nerman je vec osigurao kvale za US Open
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ovaj piramida kup u visokom sto se igra od 17-og jula jel bodovanje ili ?
https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur ... /230714032
- BiHSportman
- Kontakt:
Ne. Danas Šetkić igra za polufinale ITF M25. Kassela. Također igra i Fatić protiv Ofnera.HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:35Ovaj piramida kup u visokom sto se igra od 17-og jula jel bodovanje ili ?
1921!
Damir konacno pobijedio! Prosao prvo kolo kvala ATP250 u Svedskoj 
- NerminFatic
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Predao Džumhur meč na 15:0. za Mišolića. Vjerovatno neka povreda, a imao je šansu nakon dugo vremena da zaigra u glavom ždrijebu nekog ATP turnira.
1921!
- BiHSportman
- Kontakt:
Berberović danas rutinski pobijedila u prvom kolu ITF W60. Evansville, a Dea isto pobijedila kvalifikanticu u prvom kolu ITF W25. Darmstadta. Sutra Dea igra protiv 2. nositeljice Radivojević Lole, a Wagner na istom turniru u četvrtfinalu protiv De Vroome/Popović kombinacije. Husarić je zajedno sa svojom partnericom Partaud 2. nositeljica turnira. Berberović protiv Crawley Fione. Valjalo bi ovo proći za sve tri.
1921!
Nakon naslova u Prijedoru i Brčkom, Andrej Nedić u Novom Sadu do 3. pro finala u karijeri. S finalom je u top 640, a s naslovom oko 600. mjesta na ATP listi (prestigao bi Mirzu Bašića!).
Nerman u drugom kolu celendzera u San Marinu 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne ureklo se Mašhala, Nerman u QF
Finih 25 bodova, trebat će mu do kraja sezone još 100 -tinjak za kvala AO
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.