Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
-12 nije velika razlika i moze se brzo nadoknaditi. I dalje sam optimistican sto se tice pobjede 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- legenda reala
- Kontakt:
Joj jes mi puko film, svi su loši, ali Aco mi je nekako najveći krivac, sve isto iz utakmice u utakmicu, ništa ne mjenja
Daj bože da ovo okrenemo, u Sarajevu je ono bilo fenomenalno, kako danas igramo
Isto se dešava kao i kod Sabita, nikakve izgrađene akcije sve se radi na silu, svak hoće da zabije iako ima i boljih rješenja, ovi samo zgusnuli reket, a naši magarci sve kroz sredinu forsiraju, ćoškovi zjape prazni
Mirza igra leđima prema košu par puta i maši, a na obje strane ima slobodne igrače, koliko god su bitni, njegova i Nihadova sebičnost nas ukopava, protiv levata se provlačimo, dok ne dođe iole ozbiljna ekipa
Kikan koliko donosi koristi, toliko i štete, Sinanović slab ništa nije odigrao, iako nisam ni očekivao da on može protiv pokretljive Latvije donjeti prevagu.Sad ćemo reći njih ide šut nas ne, a ljudi samo pogađaju što im poklonimo i kad izrade akciju, dok mi forsiramo, sa poludistance, lopte se odbijaju koda kamen bacaju jbt
Joj,joj
Haj nadam se prokretu iako teško, ako ovako nastavimo.
-12 nije velika razlika, ali je ovo gostujući teren
Hajdeeeeeee BIH

Daj bože da ovo okrenemo, u Sarajevu je ono bilo fenomenalno, kako danas igramo

Isto se dešava kao i kod Sabita, nikakve izgrađene akcije sve se radi na silu, svak hoće da zabije iako ima i boljih rješenja, ovi samo zgusnuli reket, a naši magarci sve kroz sredinu forsiraju, ćoškovi zjape prazni

Mirza igra leđima prema košu par puta i maši, a na obje strane ima slobodne igrače, koliko god su bitni, njegova i Nihadova sebičnost nas ukopava, protiv levata se provlačimo, dok ne dođe iole ozbiljna ekipa

Kikan koliko donosi koristi, toliko i štete, Sinanović slab ništa nije odigrao, iako nisam ni očekivao da on može protiv pokretljive Latvije donjeti prevagu.Sad ćemo reći njih ide šut nas ne, a ljudi samo pogađaju što im poklonimo i kad izrade akciju, dok mi forsiramo, sa poludistance, lopte se odbijaju koda kamen bacaju jbt

Joj,joj

Haj nadam se prokretu iako teško, ako ovako nastavimo.
-12 nije velika razlika, ali je ovo gostujući teren

Hajdeeeeeee BIH

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Skoči neko idioti indolentni !!!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ovo se vise ne moze gledati, haj cao 

Hajmo malo kritikujte Mirzu sad,nek' nas komentator pravda,a Aco nek' nam prosipa suplju,iako ne zna promjeniti 3-2 zonu. R*taji
hebo ti bog mater AACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da ste doveli Sameda Yesila iz Leverkusena.
Momak je 94-o godiste i igra napadaca. Buduci veliki talenat.
Odsteta se procjenjuje na 1 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znaci nisam ovo nikada vidio,on ne mijenja odbranu i ne mijenja,gledal ovo neko? Pa ljudi moji koji se ovo *urac desava?Ovo vise nije kosarka,Sabit Hadzic je bolji selektor od Ace,ovaj ce reci da ne skacemo i to nas je pokopalo a ne vidi da nam na zonu odgovara sa 4 vanjska igraca,kada Mirza izadje,zadnji igrac u lancu koji formira ove vanjske sutere ulazi unutra i bori se sa Kikanovicem za skok,kako imam osjecaj da samo ja ovo vidim?
Omerbavarac je napisao/la:Izgleda da ste doveli Sameda Yesila iz Leverkusena.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Cudi me da frajer koji uopste naumi sebi dati nick ''Omerbavarac'' zna spojiti internet na kompjuter.neo je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Izgleda da ste doveli Sameda Yesila iz Leverkusena.
Odsteta se procjenjuje na 1 miliona.![]()
![]()
![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- majestic24
- Kontakt:
Preokrenuti cemo ovo u zadnjih 10 minuta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Na hebenom poslu ostanem duze da bi ovo gledao,ma hebem vam mater u *icku *edercine proklete
ako Kikanovic skoci jednom mozda odemo ispod 10!!Daj vadi ga iz igre,p...materina vise!!majestic24 je napisao/la:Preokrenuti cemo ovo u zadnjih 10 minuta
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 30 avg 2012, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Utakmicu i kvalifikacije gubimo na centarskoj poziciji, samo da nam je jedan dobar centar
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam ga spojiti, nisam ga ja ni spaj'o. Dosle cike iz net udruzenja pa odradile pos'o umjesto mene. Ja inace volim ovako da trolam.Jassa_asa je napisao/la: Cudi me da frajer koji uopste naumi sebi dati nick ''Omerbavarac'' zna spojiti internet na kompjuter.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BRAVO KIKANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE POSE?REM TI SE FAMILIJI NA GROBLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ti trolas? HAHAHAAHAHAH ne ne...Omerbavarac je napisao/la:Ne znam ga spojiti, nisam ga ja ni spaj'o. Dosle cike iz net udruzenja pa odradile pos'o umjesto mene. Ja inace volim ovako da trolam.Jassa_asa je napisao/la: Cudi me da frajer koji uopste naumi sebi dati nick ''Omerbavarac'' zna spojiti internet na kompjuter.
Šta mislite Kikanović na početnom podbacivanju osvoji loptu

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.