Joj zmire je bilo drama igrat,jos kad nas se skupi dosta kakvi jbt hehheAmoxicillin je napisao/la:Fakat jbt. Imali smo one lopte što im se zguli koža, igraš majke mi si dušicom skoro haha.Warrick je napisao/la:Ko je imao dobru loptu bio šef raje jbt.Neutral je napisao/la:Facebook sam prvi put koristio 2007 ili 2008 ako se ne varam kada je "in" bio dernek. Mislim da nisam skoro nikoga našao koga sam poznavao u rl.
Čovjek se počinje pitati nakon nekog vremena koja je poenta fb-a. Šta imam od toga što postavim neku slikuOzbiljno sada, postaviš sliku dobiješ 100 lajkova i šta onda. Mislim da današnja omladina (10-14 godina) propušta svoju mladost tako što vrijeme provodi na fb-u. Kad se sjetim vremena da smo po čitav dan igrali lopte pa dođeš jedva kući koliko ogladniš
Imaš loptu kao da imaš 100kg pečenja. Skupljaju svi pare da se kupu lopta, kupiš je i ona pukne vremenom
![]()
Fb je najveće zlo 21 vijeka.
Žmire smo igrali dugo dugo, krili se jbt..nikad necu zaboravit one "Krađe" jabuka, kukuruza i tako, ona logorovanja do 10 sati xd pa bježi kući hahah
Haver dobio loptu Tango Mexico 86 brate to je havarija bila,nismo kuci dolazili nikako.
A jbg nije bio zastupljen tad internet sta ces,ja sam recimo Commodorea 64 pucao bilo je i ono cool jbt hehheheehhe
A sto se tice kradje toga,nikad veci adrenalin nisam dozivio poslije u zivotu ko taj kad ufuras u neciju avliju odradis vocke