La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Čelzi zainteresovan za I.Aspasa.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Aspas je sjajan igrac,ali ne vjerujem mnogo u ovo iz razloga sto je "Onda Cero" radio prvi krenuo s ovom pricom.Znaju oni baciti bombugolden je napisao/la:Čelzi zainteresovan za I.Aspasa.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jes,mislim da je dobio poziv u reprezentaciju,nisam siguran.Volio bi da ostane do kraja sezone da pomogne selti.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Unai Emery bi uskoro mogao zamijeniti Michela na mjestu menadzera Seville, kojem se smijesi otkaz. Konacno, rekao bih. A Villarreal bi kao novog trenera trebao imenovati Marcelina Garciu Torala, koji je radio u Racingu i Sevilli.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ja sudjenja na utakmici Getafe vs Granada 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ponjamke se ja na spanski fudbal.Pa sta je ovo.
Getafe ostecen,sudija dao dva nepostojeca penala za Granadu,nevjerovatno.Covjek im dao penal u 93

Getafe ostecen,sudija dao dva nepostojeca penala za Granadu,nevjerovatno.Covjek im dao penal u 93

1946
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Spaha sa najviše ukradenih lopti u dosadašnjem dijelu Primere

11 mladića, bez Barce i Reala

11 mladića, bez Barce i Reala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
" onclick="window.open(this.href);return false;
pregled 19.kola
pregled 19.kola

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Javier Tebas, vice-president of the Liga de Futbol Profesional (LFP), believes that there is match-fixing in La Liga!
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -president
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -president
Spanski savez zeli El Clasico u polufinalu Kupa. :ugeek:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sevilla izvukla jako dobar rezultat pred uzvratni meč.
Nije dala gol,ali bilo kakva pobjeda Andalužana ih vodi u polufinale Kupa.
Malo sam samo odgledao,vidio sam jedan dobar šut Navasa,bio bi spektakularan gol da je ušlo.
Nije dala gol,ali bilo kakva pobjeda Andalužana ih vodi u polufinale Kupa.
Malo sam samo odgledao,vidio sam jedan dobar šut Navasa,bio bi spektakularan gol da je ušlo.
You'll never walk alone.
Sevilla uvijek igra dobro ovaj Cup . No njima je plafon polufinale posto ih tamo ceka ili Atletico ili Betis,a poznato je da Emery nema previse uspjeha u knock out utakmicama
. Kao i 99% ekipa kada gostuju na Camp Nou ,Malaga je dosla da primi sto manje golova i to je i Barsi dala do znanja. Igrali su veoma lose i pravili greske. Barsa je stvarala sanse i bilo je pitanje sa koliko golova ce ih napuniti. Tako da sam prestao pratiti tamo negdje od 60 min . Barsa je odigrala malo lezerno i neozbiljno ,pogotovo su u odbrani bili nonsalantni. Malaga je prakticno uzela ponudjeno i zabila iz greski koje su napravili igraci Barce . Odlican rezultat za Malagu ,ali sumnjam da mogu ostati neporazeni u drugom susretu .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- JohnLennon
- Kontakt:

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jel' se ono jedno vrijeme Barca nešto raspitivala za ovog Kamenog? 

uvijek je bio lud golman, brani nemoguće, a prima pacerske golove
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jucer stremam tekmu izmedju dva Historicosa Las Palmasa i Racinga. Zanimljivo da su domaci utakmicu poceli sa cak 10 igraca koja su ponikli u ovom klubu
, svi ti igraci su rođeni na Gran Canariji : Raul, DAVID Garcia, DANI Castilian, DEIVID, Nauzet Alemán, Hernan, Vicente Gómez, DAVID GONZALEZ, Vitolo, (za kojeg se interesuje dosta velikih klubova) MOMO. Ubjeđen sam da ovo moze biti fin temelj za razvoj kluba u buducnosti ,ako se plasiraju u Primeru uz poneko pojacanje mogu izrasti u stabilnog Primerligasa. Slicno kao Sociedad,ili sada Celta .
Tu jos svakako treba izdvojiti Thievya koji igra u UD kao posuđeni igrac Espanyola . Pravi moderan, brz napadac, pravi golgeter. Volio bih da ostane u Las Palmasu ako se plasiraju u Primeru ,no vjerujem da su u upravi Espanyoia uvidjeli kakvu se gresku napravili kada su ga poslali na posudbu,a doveli neke parmake koji nisu ni za Segunde B .
Sto se tice tekme. U prvom poluvremenu dosta dobra utakmica . Las Palmas je mogao voditi i sa 4-0 , no briljirao je mladi golman Racinga Fernandez koji je branio nemoguce . U drugom poluvremenu , vrlo spora igra zatvorena s obje strane bez ikakvih sansi za gol. Ovom pobjedom Las Palmas je dosao na mjesta koja vode u doigravanje za Primeru,a recimo drugoplasirana Girona im bjezi svega dva boda . Bice interesantno popratiti do kraja desavanja u Segundi . Volio bih da se direktno plasiraju Elche i Palmas

Tu jos svakako treba izdvojiti Thievya koji igra u UD kao posuđeni igrac Espanyola . Pravi moderan, brz napadac, pravi golgeter. Volio bih da ostane u Las Palmasu ako se plasiraju u Primeru ,no vjerujem da su u upravi Espanyoia uvidjeli kakvu se gresku napravili kada su ga poslali na posudbu,a doveli neke parmake koji nisu ni za Segunde B .
Sto se tice tekme. U prvom poluvremenu dosta dobra utakmica . Las Palmas je mogao voditi i sa 4-0 , no briljirao je mladi golman Racinga Fernandez koji je branio nemoguce . U drugom poluvremenu , vrlo spora igra zatvorena s obje strane bez ikakvih sansi za gol. Ovom pobjedom Las Palmas je dosao na mjesta koja vode u doigravanje za Primeru,a recimo drugoplasirana Girona im bjezi svega dva boda . Bice interesantno popratiti do kraja desavanja u Segundi . Volio bih da se direktno plasiraju Elche i Palmas

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Podavno sam citao o Las Palmasu da insistiraju na domacim igracim.Pratim nastupe pojedinaca jos od prosle sezone,znamo za Vieru da je otisao u Valenciu,a isto bi mogao i Vitolo.juznjak> je napisao/la:Jucer stremam tekmu izmedju dva Historicosa Las Palmasa i Racinga. Zanimljivo da su domaci utakmicu poceli sa cak 10 igraca koja su ponikli u ovom klubu, svi ti igraci su rođeni na Gran Canariji : Raul, DAVID Garcia, DANI Castilian, DEIVID, Nauzet Alemán, Hernan, Vicente Gómez, DAVID GONZALEZ, Vitolo, (za kojeg se interesuje dosta velikih klubova) MOMO. Ubjeđen sam da ovo moze biti fin temelj za razvoj kluba u buducnosti ,ako se plasiraju u Primeru uz poneko pojacanje mogu izrasti u stabilnog Primerligasa. Slicno kao Sociedad,ili sada Celta .
Sto se tice tekme. U prvom poluvremenu dosta dobra utakmica . Las Palmas je mogao voditi i sa 4-0 , no briljirao je mladi golman Racinga Fernandez koji je branio nemoguce . U drugom poluvremenu , vrlo spora igra zatvorena s obje strane bez ikakvih sansi za gol. Ovom pobjedom Las Palmas je dosao na mjesta koja vode u doigravanje za Primeru,a recimo drugoplasirana Girona im bjezi svega dva boda . Bice interesantno popratiti do kraja desavanja u Segundi . Volio bih da se direktno plasiraju Elche i Palmas![]()
Ja bi volio da uđu u Primeru ipak imaju ljudi iza sebe i povijest,a bgm cini se i vatrenu regiju

Kad smo vec kod 2.lige,vidim Hercules se razigrao.Garantujem da nece ispasti u nizi rang i po meni je veliko iznenađenje kako nisu oni u borbi za Primeru.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
U toj Regiji Atleti ima najvise navijaca ,a jedan od 5 klubova osnivaca UD Palmasa je bio Atletico Club, koji istina nije imao veze sa gloriosom iz Madrida,no osnivac tog kluba je bio zaljubljen u Atletico Madridi,tako da je osnovao klub po uzoru na Atleti . Tuda i moje simpatije prema Las Palmasu
Steta sto i Tenerife nisu u Segundi jer je Derby Canario izmedju ta dva kluba jedan od boljih u Spaniji . Ali Tenerife igra odlicno u Segundi B .Mozda sljedece sezone budemo gledali taj susret.
Inace,kada spomenu Hercules. Da. Ubjedjen sam i ja da ce opstati,imaju kvalitetan sastav ali neki problemi unutar kluba sprijecile su Hercules da se bori za promociju . Sljedece kolo Derby Alicantino Elche v Hercules ,njam,njam
[youtube][/youtube]

Steta sto i Tenerife nisu u Segundi jer je Derby Canario izmedju ta dva kluba jedan od boljih u Spaniji . Ali Tenerife igra odlicno u Segundi B .Mozda sljedece sezone budemo gledali taj susret.
Inace,kada spomenu Hercules. Da. Ubjedjen sam i ja da ce opstati,imaju kvalitetan sastav ali neki problemi unutar kluba sprijecile su Hercules da se bori za promociju . Sljedece kolo Derby Alicantino Elche v Hercules ,njam,njam

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.