IPAK pijemoMonolog je napisao/la:HzBvB je napisao/la:U GAJBU !!!!!Znači, večeras kod tebe pijemo, a?

Dobar ovaj komentator, dere se "Hummels, Hummels", a Grosonja ubilježio asistenciju. A par trenutaka poslije i Bender im'o jedan opasan udarac.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
IPAK pijemoMonolog je napisao/la:HzBvB je napisao/la:U GAJBU !!!!!Znači, večeras kod tebe pijemo, a?

Dobar ovaj komentator, dere se "Hummels, Hummels", a Grosonja ubilježio asistenciju. A par trenutaka poslije i Bender im'o jedan opasan udarac.

http://atdhenet.tv/Kop je napisao/la:Ima li neko link, vec sam 3 gola propustio trazeci.

Ofsajd je bio, ista situacija je bila svirana Barriosu, identican ofsajd. Ako mislis na onu ruku na ivici 16-erca, mislim da je ono bio Grosskreutz i 90% sudija ti nece svirati penal, jer je napucana. Covjek je skocio i okrenuo glavu i lopta ga pogodila.roy_makaay je napisao/la:Glupi sudija vidi pertlu Gomezovu u ofsajdu a ne vidi čist penal nakon što Subotić igra rukom.
Jesi možda čuo za prirodno ili neprirodno držanje ruke,njegova ruka na onom mjestu nema šta tražit.Klopp je napisao/la:Ofsajd je bio, ista situacija je bila svirana Barriosu, identican ofsajd. Ako mislis na onu ruku na ivici 16-erca, mislim da je ono bio Grosskreutz i 90% sudija ti nece svirati penal, jer je napucana. Covjek je skocio i okrenuo glavu i lopta ga pogodila.roy_makaay je napisao/la:Glupi sudija vidi pertlu Gomezovu u ofsajdu a ne vidi čist penal nakon što Subotić igra rukom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.