mali princtulln je napisao/la:On gazi sigurnim korakom i ne leti visoko skroman i posten a jos nas najbolji je

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
mali princtulln je napisao/la:On gazi sigurnim korakom i ne leti visoko skroman i posten a jos nas najbolji je
Meni roma na papiru ima najbolju ekipu uz juventus , stim da imaju ogroman prostor za napredak jer imaju par igraca od 20 godina od starudija one se samo motaju po odrabni i Totti eto al totti je ikona tog kluba i dok mogne hodat igrat ce i ne bunim se jer frajer igra dobro. Ni ja ne bi imao nista protiv ja obozavam te igrace koji su standardni u nekom dobrom klubu jednostavno sampouzdanje im je uvijek na nivou a tek iskustvo koje steknu moze bit samo od najveceg znacaja za repku. Pjana je odlican al ja bi ga volio ako nista makar jos 2 godine gledat u romi...zizu1991 je napisao/la:Pametan dečko, neka te gdje jesi. Bolje igrati u renomiranom klubu, iz samoga vrha talijanske lige, imati veoma dobar status u ekipi, biti među 5 najcijenjenih igrača od strane navijača, nego sjediti na klupi jednog od top 5 timova na svijetu, kao što je uradio jedan Modrić. ( No hard feelings )
Čekati dok stara garnitura ode ( pod ovim ne podcijenjujem njegov kvalitet ), pa se onda vinuti u zvjezdano nebo, iako već jesi u jednom.
Ja lično ne bih imao ništa protiv da Pjanić završi karijeru u Romi, pod uslovom da počnu igrati evropska takmičenja, jer ova ekipa, i ovaj sastav to definitivno zaslužuje. Pa i Ligu prvaka, sa nekim pojačanjem bi sigurno mogli izboriti.
Mislim da je suspendovan u kupu.Zekoo je napisao/la:Večeras protiv Intera bez Pjanića, pravo se on razbolio
Priča za Barcu nije izmišljena i Pjanić je potvrdio, a za Bajern je pretpostavka ako Enrige bude pomoćnik da će ga predložit Guardioli a i bez Enrikea ne bi me začudilo da bude interensantan igrač jer je onak igrač kakvog Pep voli na sredini terena!Edin TM87 je napisao/la:Ko vise ne zeli Pjanica![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ovaj portal vise smijesan postaje, evo isto k'o Dzeko prije 2 godine...
I ode kao (tad)najskuplji transfer sa nasih krajeva u tad tek (buduceg)prvaka.Edin TM87 je napisao/la:Ko vise ne zeli Pjanica![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne moraju bas sve sto nadju u inostranim medijima prenijeti, ima nekih stvari za koje se iz aviona vidi da su lazne informacije. Ljetos su na primjer prenijeli da je Roma glatko odbila 25 miliona za Pjanica od Barcelone i Uniteda. Da bi par dana poslije objavili da Roma razmatra ponudu Tottenhama u vrijednosti 15 miliona i da su pregovori u toku. Logicno ha? Ali ko zna, mozda je Dzasmin iz TLN nasao "novo radno mesto" i postao direktor AS Roma.Zekoo je napisao/la:Priča za Barcu nije izmišljena i Pjanić je potvrdio, a za Bajern je pretpostavka ako Enrige bude pomoćnik da će ga predložit Guardioli a i bez Enrikea ne bi me začudilo da bude interensantan igrač jer je onak igrač kakvog Pep voli na sredini terena!Edin TM87 je napisao/la:Ko vise ne zeli Pjanica![]()
![]()
![]()
![]()
I ne izmišlja sportsport.ba ko njeg želi već navode izvore iz inostranih medija koji su bliži tim ekipama.
Haman da jest to je taj strucnjak ZemanGoalgetter je napisao/la:Roma (4-3-3): Goicoechea; Piris, Castan, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Pjanic, Osvaldo, Totti
Jel ovo Pjanic igra na desnom krilu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.