Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
jeste spahin igrac, ali ne bih rekao da je spaha ista tu kriv...covjek se aktivirao iz pasivnog offsidea i to je to...
Spaha s leđa i prvi žuti.... Ako večeras dobije crveni ojdaha....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je napravio penal večeras,nije valjda opet Spahić.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jok
- Goalgetter
- Kontakt:
Propusta sljedecu utakmicu zbog 5tog zutog kartona. Nije dobro izgledao kod drugog gola, da je brze reagovao mogao je izbiti loptu, lose se pozicionirao, a i kod prvog nije bez greske jer nije pratio Dost-a.
Upravo tako, sukrivac kod dva gola, ali kod oba je cijela odbrana prevarena, dubinska lopta između beka i stopera i onda ubačaj i gol...Goalgetter je napisao/la:Propusta sljedecu utakmicu zbog 5tog zutog kartona. Nije dobro izgledao kod drugog gola, da je brze reagovao mogao je izbiti loptu, lose se pozicionirao, a i kod prvog nije bez greske jer nije pratio Dost-a.
Kod drugog gola je mozda mogao nesto uraditi ali citava odbrana je ispala nakon odbijene lopte od zivog zida i nije se postavila na vrijeme.Inace,gledao sam utakmicu,Bayer u ozbiljnoj krizi,da nije bilo Spahe primili bi oni jos golova.
ne znam sta mu je, ali ocajan je 
Gosp. Spahiću, sa velikim respektom za sve što si dao za repku, ne može se po alpskim planinama hodati dan prije utakmice ... Mislim krajnje neozbiljno što se i danas vidi jer psihički na nekom drugom mjestu ...
Spahić je opet pokazao da je kiks igrač, sreća pa Egipćani nisu iskoristli sve poklone od Spahića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Iman li mozda negdje snimak Face-a gdje se vidi kako Spahic nakon tekme gura naseg navijaca od sebe?
katastrofalna utakmica danas.
ja to nisam vidio aaaaARGUMENT je napisao/la:Iman li mozda negdje snimak Face-a gdje se vidi kako Spahic nakon tekme gura naseg navijaca od sebe?
-
Hattrick123
- Kontakt:
i ja sam to primjetio,izgledalo je kao da ga momak zamolio da se slika sa njim ovaj ga odgurnuo? ako neko ima snimak da vidimo kako treba..ARGUMENT je napisao/la:Iman li mozda negdje snimak Face-a gdje se vidi kako Spahic nakon tekme gura naseg navijaca od sebe?
Vcr su svi podbacili tako i Spahic,nadam se da ce im svima ovo biti samar da se spuste na zemlju i da se sto bolje pripreme za sljedecu prijatlejsku utakmicu(ujedno i za Brazil) u kojoj ce dati svoj maksimum a ne ko manekeni setati po terenu .
FORZA MILAN
Istina, zagrlio ga i htio da se slika ali Spahić odbio...
Spaha je bio vidno nervozan tokom cijele utakmice, a to sto se desilo nisam vidio, ali je moguce poslije ove katastrofe veceras.
To mu nije trebalo, umjesto da se uvlace navijacima i traze oprost za ovu sramotu oni kao ljuti nesto.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa normalno je da se odbio slikati kad je bio razocaran svime.I igrom cijelog tima i igrom samog sebe,pa i porazom. Sta je poslije svega trebao da se nasmije lazno za slikanje?
I otkud navijac uopste na terenu?
Nista neočekivano, jednom kikser vazda kikser...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921