Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Jednostavno sezona rekordaa. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Osvaldo
Chiellini nije trebao Princa našeg dirati, al hajd, oprošteno mu je

Chiellini nije trebao Princa našeg dirati, al hajd, oprošteno mu je

Ja te volim, volim Željo..
- AvantiSignora
- Kontakt:
Q: Do you think that your cycle at the club has ended?
Conte "I give everything, everywhere I go. That's part of my character." "I have a great passion for the sport. I want to grow & never be satisfied. Improving what this team has done is difficult." "We could reach a 100 pts. In Italy it will be hard to do better. In Europe there could be improvements." Juve is among top 8 in Europe. Fans want victory on the European stage but I can't make false promises, it's hard to get better." I have doubts whether there is room for improvement.
Q: Have you been contacted from other clubs?
Conte "In the next days we will clarify my position.
Conte "Whatever happens, they have been 3 wonderful years. I will always say thank you." "I do not know if there'll be a separation [between Conte & Juve], the club knows what I think & we'll calmly analyse things." Regardless of whatever happens, whether I stay or go, I hope that the friendship & respect lasts forever."
Imam neki cudan osjecaj da nas mozda Conte napusti
Conte "I give everything, everywhere I go. That's part of my character." "I have a great passion for the sport. I want to grow & never be satisfied. Improving what this team has done is difficult." "We could reach a 100 pts. In Italy it will be hard to do better. In Europe there could be improvements." Juve is among top 8 in Europe. Fans want victory on the European stage but I can't make false promises, it's hard to get better." I have doubts whether there is room for improvement.
Q: Have you been contacted from other clubs?
Conte "In the next days we will clarify my position.
Conte "Whatever happens, they have been 3 wonderful years. I will always say thank you." "I do not know if there'll be a separation [between Conte & Juve], the club knows what I think & we'll calmly analyse things." Regardless of whatever happens, whether I stay or go, I hope that the friendship & respect lasts forever."
Imam neki cudan osjecaj da nas mozda Conte napusti

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Chiellini je đubre što se tiče udaranje, jer redovno klepa druge, ali i njega udaraju i on se ne ljuti uvijek pruži ruku čak i kad lakat dobije. A Totti je plačipička, čovjek mu pruži ruku on se samo okrenu i neće da pruži (a on napravio faul
), prije toga redovno priča gluposti po medijima, pa danas udara redom, jednostavno se vidi da mu je krivo što ni sa ovakvom sezonom nisu mogli do titule, od danas mi je još mrži.
Utakmica onako solidna sa naše strane, prvo poluvrijeme mnogo bolje i imali smo bolje prilike od Rome, u drugom Roma je više napadala, drago mi je i zbog Osvalda, samo mislim da nam ga valja gledati i dalje nakon radovanja sa Conteom
.
Ostaje veliki žal za finale EL, a mogla je ovo biti mnogo ljepša sezona

Utakmica onako solidna sa naše strane, prvo poluvrijeme mnogo bolje i imali smo bolje prilike od Rome, u drugom Roma je više napadala, drago mi je i zbog Osvalda, samo mislim da nam ga valja gledati i dalje nakon radovanja sa Conteom

Ostaje veliki žal za finale EL, a mogla je ovo biti mnogo ljepša sezona

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jbt život, Antonio ode, na 2 presice se gotovo oprostio, kaže da ciklus traje tri godine i da je svima vječno zahvalan.
Kako god bude, hvala legendo, rano je da ide, ali vratit će se oept.

Kako god bude, hvala legendo, rano je da ide, ali vratit će se oept.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ušao je u trenersku istoriju Juventusa za samo 3 godine, oborio nekakvih kamaru rekorda, pa ako hoce da ide, nek ide, hvala mu na svemu.Volio bih da ostane al jbga kad nemamo para za te potrebne igrace da bi se napala LP.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kaže da od ovoga teško može bolje....
Ljudi, čovjek je srušio rekorde koje nikad niko neće stići, ne samo u Seriji A nego širom svijeta. Sezona bez poraza, najviše pobjeda, rekord Evrope od 102 boda aBd, najmanje primljenih golova u historiji, koliko uzastopnih pobjeda ne znam ni sam, sve pobjede kod kuće, tri uzastopne titule, najbolji procenat pobjeda... i šta sve ne..
Serija A je pala, ali bez obzira ovo je fenomenalno. Ovo je čudo, koje nikad niko više neće stići.
Jbg, ako ode, bićemo tužni, ali možda je to jasan pokazatelj da ne možemo ipak u borbu sa ovim bogataškim klubovima. Ako Conte ode volio bih Deschampsa... isključivo njega...
Ljudi, čovjek je srušio rekorde koje nikad niko neće stići, ne samo u Seriji A nego širom svijeta. Sezona bez poraza, najviše pobjeda, rekord Evrope od 102 boda aBd, najmanje primljenih golova u historiji, koliko uzastopnih pobjeda ne znam ni sam, sve pobjede kod kuće, tri uzastopne titule, najbolji procenat pobjeda... i šta sve ne..
Serija A je pala, ali bez obzira ovo je fenomenalno. Ovo je čudo, koje nikad niko više neće stići.
Jbg, ako ode, bićemo tužni, ali možda je to jasan pokazatelj da ne možemo ipak u borbu sa ovim bogataškim klubovima. Ako Conte ode volio bih Deschampsa... isključivo njega...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ne može to Didi, koliko god ga voljeli. Nema to znanje, karizmu, hiljadu nečega.Sarajevo1946 je napisao/la:Ako Conte ode volio bih Deschampsa... isključivo njega...
Realno, nema 2 trenera da ga mogu zamijeniti, ja ne znam niti jednog na prvu.
Možda Spaletti zbog fudbalske filozofije, ali ostalo, hm..
Ridikule poput Mancinia ili Allegria ne smijem ni pomisliti.
Ovo je težak ispit jer pored Contea kako zadržati Pogbu ili nekoga drugog. Veliki ispit pred klubom ako Conte uistinu ode.

Želi da klub napreduje i vidi da će to biti teško, samo ga uprava može zadržati obećanjem da će se uložiti u ekipu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Iskreno dao bih sansu Deschampu jer je nas vodio u Serie B, rjetko ce ko doci i voditi klub u Serie B, to je ljubav i postovanje.
- AvantiSignora
- Kontakt:
NE mogu zamisliti Juventusa bez Contea, al ako osjeca da ne moze bolje od ovoga onda netreba nikog natjeravati da ostane.
Ma da ja mislim da on ostaje ipak, mora se tu uzeti i evropsku titulu
Ma da ja mislim da on ostaje ipak, mora se tu uzeti i evropsku titulu

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kako nema? Pa on nas je vratio u ligu, sa Monacom finale Lp igrao, vodili ga najbolji treneri svijeta, Marseiileu vratio titulu nakon 20 godina, a Francuzima nakon niza godina konačno vratio timsku koheziju i prevazišao podjele u svlačionici. Zna filozofiju Juventusa i zna pobjeđivati.Ne može to Didi, koliko god ga voljeli. Nema to znanje, karizmu, hiljadu nečega.
Deschamps je pravi trener, a to će pokazati i na SP sa Francuzima. Vidjećete...
Didi je sigurno najbolje rješenje, ukoliko bi bilo moguće.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ni meni ovo ne miriše na dobro još od trenutka kad su ga navijači kritikovali zbog ispadanja iz EL, nadam se da je ovo pristisak na upravu da dobije što bolja pojačanja za narednu sezonu
Ako se desi da ode to je veliki korak nazad, pitanje je ko bi bio trener, ali sigurno da bi Conte otišao, jer nije dobio garancije za pojačanja, i samim tim Serija A će nam biti vrh

Ako se desi da ode to je veliki korak nazad, pitanje je ko bi bio trener, ali sigurno da bi Conte otišao, jer nije dobio garancije za pojačanja, i samim tim Serija A će nam biti vrh

I ja tako razmišljam, samo Deschamps, jer došlo je vrijeme da dođe nazad, ponovo bi uzeo "vruć krompir", ali ovaj put dugoročnijeSarajevo1946 je napisao/la:Ako Conte ode volio bih Deschampsa... isključivo njega...

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Grazie Conte.
- pendjercity
- Kontakt:
Alen1987 je napisao/la:Ja ne znam koju si ti utak. gledao. Nije Juve ni sekunde bolji od Rome bio, čak je Roma imala i više od igre (posjed lopte, udarci, šanse). Čestitke na pobjedi, više sretnoj nego spretnoj.AvantiSignora je napisao/la:Bilo bi VELIKA sramota da nismo dobili ovu riomuascoli... Stvarno su losi, al eto cika Osvaldo zacepi Tottiu usta i neka opet zapamte koje GAZDA!!!!!!
Solidan je Roma ekipa, taman za 2. mjesto

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Didi je zasluzio priliku da nastavi svoj projekat...ali s druge strane ako Konte ode, a Didi ostane principijelan onome zbog cega je u startu i otisao iz Juvenusa i on ce odbiti klupu...znamo da je Didi i otisao jer je i on zelio prave igrace, a ne gomilanje polovnjaka..
odlazak Kontea bi bio poraz kluba, ne samo gubitak trenera- dobrih i velikih trenera ima i Juve jeste klub koji ih moze privuci, ali to bi bio poraz buducnosti kluba..ukoliko ode Konte u maksimalno 2 godine bi izgubili i Pogbu i Vidala i svakog drugog sampiona kojeg stvorimo jer su to takvi igraci koji zele da igraju na najvisem nivou..
nadam se da je ovo pritisak Kontea da dobije prave igrace i prava pojacanja, a s druge strane ako mu klub ne udovolji i on bude prinudjen da ide to ce biti potvrda da je Juve lagano presao u drugi razred evropskog fudbala..normalno je da trener kao sto je Konte ima ambicije i zeli da svake godine radi sve vise i vise, ni njega samog vise ne zadovoljava ova smijesna serija A u kojoj vec drugu godinu nemamo ozbiljnog konkurenta.
vidjet cemo sta nosi vrijeme, samo nisu ove izjave dobre..do sad smo mogli da se tjesimo "medijska naklapanja ovo-ono", ali ovo izlazi iz usta Kontea
odlazak Kontea bi bio poraz kluba, ne samo gubitak trenera- dobrih i velikih trenera ima i Juve jeste klub koji ih moze privuci, ali to bi bio poraz buducnosti kluba..ukoliko ode Konte u maksimalno 2 godine bi izgubili i Pogbu i Vidala i svakog drugog sampiona kojeg stvorimo jer su to takvi igraci koji zele da igraju na najvisem nivou..
nadam se da je ovo pritisak Kontea da dobije prave igrace i prava pojacanja, a s druge strane ako mu klub ne udovolji i on bude prinudjen da ide to ce biti potvrda da je Juve lagano presao u drugi razred evropskog fudbala..normalno je da trener kao sto je Konte ima ambicije i zeli da svake godine radi sve vise i vise, ni njega samog vise ne zadovoljava ova smijesna serija A u kojoj vec drugu godinu nemamo ozbiljnog konkurenta.
vidjet cemo sta nosi vrijeme, samo nisu ove izjave dobre..do sad smo mogli da se tjesimo "medijska naklapanja ovo-ono", ali ovo izlazi iz usta Kontea
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- pendjercity
- Kontakt:
Ova pod hitno treba sise promjeniti, svako malo promaši rezultat...macak88 je napisao/la:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Contentissimo
- Kontakt:
ili on ili Prandelli, ne vidim ko bi jos mogao da bude dostupan od vrhunskih treneraSarajevo1946 je napisao/la:Kako nema? Pa on nas je vratio u ligu, sa Monacom finale Lp igrao, vodili ga najbolji treneri svijeta, Marseiileu vratio titulu nakon 20 godina, a Francuzima nakon niza godina konačno vratio timsku koheziju i prevazišao podjele u svlačionici. Zna filozofiju Juventusa i zna pobjeđivati.Ne može to Didi, koliko god ga voljeli. Nema to znanje, karizmu, hiljadu nečega.
Deschamps je pravi trener, a to će pokazati i na SP sa Francuzima. Vidjećete...
Didi je sigurno najbolje rješenje, ukoliko bi bilo moguće.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- L'Avvocato
- Kontakt:
Treba mozak da promijeni, sise su sasvim dobre
Deshamps bi bio i više nego dobra zamjena. Isti je to mentalitet. Nema puno razlika među njima, mada mi se čini da je Conte malo luđi

Deshamps bi bio i više nego dobra zamjena. Isti je to mentalitet. Nema puno razlika među njima, mada mi se čini da je Conte malo luđi

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ali zato je sve pobjede potrefila.
Složit ću se Ultrasom, ali ne mogu sa potencijalnim nasljednicima.
Ni na vidiku jedan koji bi me kupio, da nije neki dedica, da gaji moderan fudbal i samim tim gledljiv fudbal.
Didia volim, ali nisam najsigurniji iskreno, no, slažem se da šansu zaslužuje, dovest će i francuskih igrača. Ali ne 4-4-2.
Mi svi o formaciji i taktici, a ono ode nam trener. Zašto sada potpisivati Nania ili xy igrača?
Puno je pitanja sada, ako se prave odluke ne donesu ne samo da ćemo stagnirati već ćemo napraviti i 2 koraka nazad i pokvariti sve ovo što je urađeno u zadnje 3 godine.

Složit ću se Ultrasom, ali ne mogu sa potencijalnim nasljednicima.
Ni na vidiku jedan koji bi me kupio, da nije neki dedica, da gaji moderan fudbal i samim tim gledljiv fudbal.
Didia volim, ali nisam najsigurniji iskreno, no, slažem se da šansu zaslužuje, dovest će i francuskih igrača. Ali ne 4-4-2.

Mi svi o formaciji i taktici, a ono ode nam trener. Zašto sada potpisivati Nania ili xy igrača?
Puno je pitanja sada, ako se prave odluke ne donesu ne samo da ćemo stagnirati već ćemo napraviti i 2 koraka nazad i pokvariti sve ovo što je urađeno u zadnje 3 godine.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 maj 2014, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Contentissimo
- Kontakt:
"Sai, io ho parlato, ma ho parlato anche in questo periodo con tutti, con il presidente, con il direttore, ho un po' esternato tutti i miei pensieri, sotto tutti i punti di vista, quindi non è che la società è stata colta impreparata dai miei pensieri. Hanno avuto tutto il tempo per metabolizzare quello che io ci tenevo a dire, magari avremo anche tempo in questi giorni, ancora di più, per continuare a rimarcare ancora questi pensieri e poi in maniera molto molto serena, molto tranquilla... perchè c'è ancora Andrea Agnelli, la sua famiglia, la proprietà, con il direttore Marotta, Paratici, con tutti...sono stati tre anni fantastici e straordinari.... saremmo amici sempre, a prescindere che Antonio alleni l'anno prossimo ancora la Juventus o Antonio scelga altre strade. Rimarrà sempre grande stima e grande affetto, però, ripeto, qualsiasi cosa sarà fatta sempre con grande affetto e con grande stima nei confronti dei tifosi, della società, dei miei calciatori, perchè sono stati tre anni bellissimi, incredibili e non potrebbe essere altrimenti".
oprostaj haman
oprostaj haman

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.