Vi možete klepiti samo moj nickRokoko87 je napisao/la:Veselinović je bio opcija C za krilu, a pošto smo najvjerovatnije privolili opciju A, nije nam potreban.NjonjoVam je napisao/la:ma ja ba doće vam Kostić i VeselinovićRokoko87 je napisao/la:Nekidu.![]()
![]()
![]()
![]()
eno več su tužili klub!!!
![]()
![]()
Kostić je također bio jedna od opcija, sastao sa Slavkom, doslovno ga molio daa ga Slavko izvuče Tuzle, ali ga je stavio na stand by jer su još neke opcije u igri.
Tako da, da smo htjeli, ispred nosa bismo vam ih klepili, mada nikad ne reci nikad.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
DRŽAVA TUZLA!!
Nemoj njonjo tako, klepili su nam onog parmaka Husica 
Nad tobom sunce najljepše sja
- amazon
- Kontakt:
Mene stid kakva sranja ovi nasi pisu 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Svrsavali kad je Husic potpisao, dobar igrac nije na pravi nacin iskoristen.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- FrantoBauzek
TobeYarabi je napisao/la: FKS je nas klub i najveci je u drzavi i mozda i regionu. tan je dosad investirao oko 18 mil i dace nam jos koliko bude trebalo da zavrsimo akademiju (jedinu u BiH i najbolju na balkanu). nakon toga ako nam ne bude trebao otjeracemo ga. hnk zeljescar je vlasnistvo ratnog profitera koji nije ulozio nista nego je pokrao i ono malo sto je taj jadni klub imao. cak im je srusio jednu trebinu na tzv stadionu grbavica
Podsjeća me na onaj momenat kada je Crna Gora objavila rat Japanu 1904.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne dajmo Memiju
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vi jedino sto mozete klepit su ciganija po semaforima, da se uzme koja marka za stadionaRokoko87 je napisao/la:Veselinović je bio opcija C za krilu, a pošto smo najvjerovatnije privolili opciju A, nije nam potreban.NjonjoVam je napisao/la:ma ja ba doće vam Kostić i VeselinovićRokoko87 je napisao/la:Nekidu.![]()
![]()
![]()
![]()
eno več su tužili klub!!!
![]()
![]()
Kostić je također bio jedna od opcija, sastao sa Slavkom, doslovno ga molio daa ga Slavko izvuče Tuzle, ali ga je stavio na stand by jer su još neke opcije u igri.
Tako da, da smo htjeli, ispred nosa bismo vam ih klepili, mada nikad ne reci nikad.
Besic je napisao/la:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
belosevic28
- Kontakt:
vazda neki cirkus sa njima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
je li ovo daju Memiju džabe? ili je Dejo tanak s engleskim

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ili se neko igrao sa Photoshopom?
a čitam jutros u oslobođenju zabranili vam baklje i pirotehniku na grbavici??? to je prošlo bez komentara poprilično???

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitari napadaju smajlijima, spasavaj se ko moze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Miske vas napada , mi samo reagujemoVirtu4l je napisao/la:Pitari napadaju smajlijima, spasavaj se ko moze.
Momci jednostavno razbijaju humorom 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovo se napravi za par minuta, ali ne znam sto im pomazes uopste. Jos onaj i nema profil..Quinlan je napisao/la:Ili se neko igrao sa Photoshopom?
Kakav maloumnik moras biti da u ono povjerujes..
- Neandertalac
- Kontakt:
Forumašima do 14 godina starost, pupak se odvezuje od smijeha. Zabilježena su i dva slučaja "salijevanja strave",Virtu4l je napisao/la:Momci jednostavno razbijaju humorom
D.N rođen 2008 i T.J. 2007, nakon što su se bez prestanka smijali 18 sati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.