Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

HeKen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la HeKen » 19 dec 2012, 17:14

http://www.footballtransfertavern.com/2 ... me+Page%29" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahhaha

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2012, 17:27

Izgleda da Tottenham ceka da Liverpool posalje ponudu za nekog igraca, pa se i oni bacaju na istog.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 19 dec 2012, 17:34

#LFC Rumour Mill by @Getintothis: Sterling to sign new deal, Reds eye Turan but miss out on striker: http://****/VQIwRA" onclick="window.open(this.href);return false; @thisisanfield

Liverpool and Tottenham signal intentions for Real Madrid's Callejon http://****/ST3ofH" onclick="window.open(this.href);return false;

Comolli to Sterling 'My advice would be sign the contract & stay at #LFC unless there is something which makes him really uncomfortable"
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 dec 2012, 17:54

Pa šta smo mi Tottenhamu skrivili pa sve naše igrače uzimaju :roll:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 dec 2012, 18:06

Sutra je izvlačenje za EL:
1. Atletico Madrid;
2. Borussia M.;
3. Stuttgart;
4. Napoli;
5. Basel;
6. Internazionale;
7. Sparta Prag;
8. Leverkusen;
9. Levante.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2012, 18:08

Koga god da dobijemo ispast cemo, mozda nam je Levante jedina nada

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 19 dec 2012, 18:10

moja zelja je Atlético, Napoli ili Inter
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 dec 2012, 18:13

keno94 je napisao/la:zamislite napad
borini--------suarez------sturridge
(sterling)---(morgan)---(assaidi)
sva tri igraca mislim na prvi red, mogu igrati na svakoj od tri pozicije i svi su sposobni zabiti go, borini nije imao previse prilika a poklazao je sjajne kretnje bez lopte

zaboravih da su tu jos yesil i 99%ince 5 igraca konkurise za poziciju u napadu, sasvim lijepa kombinacija ako mene pitate
JOJ NAPADA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa imal iko gori na svijetu :lol:

Sve flopina do flopine (cast Suarezu i Sterlingu koji je jos mlad, a znaju obojica iznervirat), a daj Boze da i onaj Totenhem nesto dobro uradi pa da nam otme Sturridgea, Wallcota bih volio vidjeti kod nas, on mi je svidja najvise od ovih flopova sto se spominju, normalno Incea jos trebam da vidim.

Carlo i Rizo, hajmo u fisu tekmu gledat u subotu?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2012, 18:14

Damien Comolli has revealed the reasons why Liverpool let Tom Ince go to Blackpool.

Comolli: "When I arrived at Liverpool in November 2010 Tom was at the end of his contract."

One of the first things I did was meet him and his dad, and Paul was concerned the style of play under Roy Hodgson was not suited to his son, who was a quick winger.”

“When Roy went I think we made four or five contract offers to Tom which he kept turning down, he didn’t feel it was the right place for him to stay.

“The last offer would have made him the highest-earning player beneath the first team but to be fair to him I don’t think money was the issue.

“We never released him. You don’t release a player like this, you can’t force him to stay. I am very pleased that he is doing well. If they buy him back, good for him and good for Liverpool.”
Drago mi je da momak nije slinio za parama ko sad Sterling i Kelly.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 dec 2012, 18:25

02.01. putujem nazad, pa pohitite sa tim sijelom. Što se mene tiče, volio bih. Sad sam napokon slobodan. Šta je sa Jimmyijem i Ferom?
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 dec 2012, 18:26

Edin TM87 je napisao/la:
keno94 je napisao/la:zamislite napad
borini--------suarez------sturridge
(sterling)---(morgan)---(assaidi)
sva tri igraca mislim na prvi red, mogu igrati na svakoj od tri pozicije i svi su sposobni zabiti go, borini nije imao previse prilika a poklazao je sjajne kretnje bez lopte

zaboravih da su tu jos yesil i 99%ince 5 igraca konkurise za poziciju u napadu, sasvim lijepa kombinacija ako mene pitate
JOJ NAPADA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa imal iko gori na svijetu :lol:

Sve flopina do flopine (cast Suarezu i Sterlingu koji je jos mlad, a znaju obojica iznervirat), a daj Boze da i onaj Totenhem nesto dobro uradi pa da nam otme Sturridgea, Wallcota bih volio vidjeti kod nas, on mi je svidja najvise od ovih flopova sto se spominju, normalno Incea jos trebam da vidim.

Carlo i Rizo, hajmo u fisu tekmu gledat u subotu?
izgleda svaki igrac koji ima neke veze sa liverpoolom je flop
pa sturridge vole i igraci chelsea a znamo kako su oni izbirljivi, igrao jako daobro dok je avb bio na celu tima
borini se jako brzo povrijedio, a svake sljedece utakmice je barem meni bio sve bolji. odmah se sjetim on prilike protiv utd kad je na ubacaj sterlinga usao u 5m i sutao pored stative . pokazao je da se zna kretati i popunjavao je prazninu koju bi suarez ostavio iza sebe. imam osjecaj da ce on biti veliko pojacanje samo ako ga povreda ne sj.ebe
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2012, 18:36

Edin TM87 je napisao/la: Carlo i Rizo, hajmo u fisu tekmu gledat u subotu?
Kakav fis, Pub bolji :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 dec 2012, 18:46

Carlo je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Carlo i Rizo, hajmo u fisu tekmu gledat u subotu?
Kakav fis, Pub bolji :mrgreen:
Sto je bolji? Nidje veze, daleko dole plus svira ona njihova muzika, ovdje bar imas 3 plazme, fino se zavalis i gledas Liverpool + bacas pogled i na ostale tekme (kad se igra u 4), a tamo jedva i jednu onu gledas preko ljudi se pomjeras nigdje veze...

Ne znam, Rizo i ja svakako moramo na kafu pa ko hoce nek naleti Dzimi se izgubio nema ga ni na fejsu jbg...

@keno, meni je flop svaki igrac kojeg sam licno gledao dovoljno da se uvjerim da je flop. Evo jedan primjer, meni Downing nije flop, jer je covjek nekad pokazao da zna igrati ovu igru i da ima neke stvari koje zna da radi (centarsut ostar lijevom nogom i prodor), to sto nema golova ili asistencije, jbg ne da mu se i ne kazem da je dobar, daleko od tog, al' ima stvari koje nam mogu posluziti.

Borini :lol: :lol: :lol: U Italiji navijam za Romu, gledam njihovu svaku tekmu redovno i toliko sam se nervir'o kad sam ga gled'o, to je sramota kako je los i onda kad sam pomislio da je kraj mukama on dodju u Liverpool :cry: Gdje dominira u losim partijama, gdje je najgori uvijek i onda dodje neko i kaze kako je on dobar i dobro pojacanje. Pa ****.

Sturridge se nije nametnuo nigdje, nije konstantan uopce, nekad zablista onda ga nema 4-5 tekmi, ne zelim ga nikako, nemam osjecaj da ce biti dobar i to je to. Za Incea ne znam jer ga nisam dovoljno gledao.

Sto zelim Walcotta? Zato sto ima nesto - brzinu i vjesto barata s loptom, pravo krilo koje uvijek moze probiti bilo koga, on i Sterling strasna kombinacija, vjerujem da bi se on uklopio.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 dec 2012, 18:50

Daniel Sturridge & Thomas Ince close to join Liverpool

[BBC - Ben Smith]
E moj Rodgersu,pa bolje da si dao lovu za Llorentea pa koliko treba nego se mucit sa Sturridgom i nadati se da ce Ince igrat dobro
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 19 dec 2012, 18:54

Otelo je napisao/la:

[BBC - Ben Smith]
E moj Rodgersu,pa bolje da si dao lovu za Llorentea pa koliko treba nego se mucit sa Sturridgom i nadati se da ce Ince igrat dobro
ma ajde valjda Rodgers zna sta radi ni ja nisam za Sturidgea ali treba momku daati sansu da pokaze sta zna i moze pa tek mu onda suditi a Ince kakav god bio nemoze biti gori od Downinga (koji je za mene najveca krampa posle Poulsena koja je krocila Anfieldom) sigurno je sposoban zabiti jedan go i ubiljeziti jednu asistenciju i to je to :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 dec 2012, 19:00

anfield je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

[BBC - Ben Smith]
ma ajde valjda Rodgers zna sta radi ni ja nisam za Sturidgea ali treba momku daati sansu da pokaze sta zna i moze pa tek mu onda suditi a Ince kakav god bio nemoze biti gori od Downinga (koji je za mene najveca krampa posle Poulsena koja je krocila Anfieldom) sigurno je sposoban zabiti jedan go i ubiljeziti jednu asistenciju i to je to :mrgreen:
I ja se nadam da zna sta radi,al mi sumnjiv taj Sturidg al hajd neka ga pa ako bude znao dobro je dosao,a tesko da moze biti gori od Downinga(ja bi dodao i Jovanovica tu),pogotovo Ince.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2012, 19:12

Novine samo gluposti pisu i patke bacaju posto se blizi januar....Sad ispada ovako..

Gomis
Calejon
Llorente
Sturridge
Villa
i jos najmanje 5 igraca koji se povezuju sa LFC i kao Tottenham zeli sve isto,obicne gluposti koji novinari pisu ida bi narod imao sta citati,inace bi sve novine propale....

Tottenham ima max. 10 mill da potrosi u januaru...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 19 dec 2012, 19:14

Otelo je napisao/la:

[BBC - Ben Smith]
Covjek bi pomislio da su kod nas u ekipi sve megazvijezde,a ne neki Downinzi...Ko god da dođe unaprijedit ce nasu igru,jer gore od ovoga ne moze.Sturdige i Ince su mladi i svakako imaju prostora za napredak.Jedino u ovoj prici mi se ne sviđa cijena Sturdiga,kako se pise 12M.Puno je to za igraca kojem istice ugovor na kraju sezone.Po meni cijena do 9M bi bila plafon za takvog igraca,jer na ljeto je slobodan.
Naravno i ja bi volio Falcaa,al brate moj koliko je realno to?Na trzistu ima dosta dobrih igraca(pogotovo van ostrva) kojima istice ugovor na kraju sezone i to bi BR trebao iskoristit.
Po meni januar bi bio uspjesan kad bi dosli Sturidge,Ince(po pricama vec su nasi) i jos jedan napadac,recimo Demba Ba.Tek tad bi ova ekipa imala neku sirinu u rosteru,i moglo bi se ocekivat vise borbe za mjesto u prvih 11.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 19 dec 2012, 19:14

FSG have given Liverpool £40 million to spend on players this January to push for a top-four this season (via Boston Daily)
LIVERPOOL YNWA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 dec 2012, 19:16

Daniel Sturidge je vezan za Chelsea do 2014.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.