Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bit ce spreman ipak.
Od Baletovog proljeva , zavisi decima.
Od Baletovog proljeva , zavisi decima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovim si sve rekao.Furymaker je napisao/la: a vi se bas niste proslavili protiv nas ove sezone
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Samo da Xabi ne dobije zuti a za ostalo cemo lahko.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 23 apr 2014, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sretno veceras, za vas se navija.
Ako je ovako rašteman United malo parirao Bayernu, ne brinem ni da ce Real. Debeljuca Carlo je pametan, ovo se na kontre može dobiti i imati odlican rezultat pred uzvrat.
Ako je ovako rašteman United malo parirao Bayernu, ne brinem ni da ce Real. Debeljuca Carlo je pametan, ovo se na kontre može dobiti i imati odlican rezultat pred uzvrat.
Volio bi da trener malo promjeni standardnu postavu i ubaci Isca umjesto Benza, a naprijed ostavi Ronalda, i time dobije više igrača ali i kreatora u sredini.
Ova standardna formacija sa trojkom gore će puno štekati u odbrani jer protiv Bayerna se ne možeš braniti samo sa sedmoricom.
Ali poznavajući Carla neće ništa mjenati.
Uglavnom kako bilo očekujem da budu manje sebični nego protiv Barce i to će biti dovoljno za par golova
Ova standardna formacija sa trojkom gore će puno štekati u odbrani jer protiv Bayerna se ne možeš braniti samo sa sedmoricom.
Ali poznavajući Carla neće ništa mjenati.
Uglavnom kako bilo očekujem da budu manje sebični nego protiv Barce i to će biti dovoljno za par golova
Sretno i vamadon_burza je napisao/la:Sretno veceras. Neka bolji pobjedi
Promjenio je protiv barcelonestokton je napisao/la:Ali poznavajući Carla neće ništa mjenati.
znam nije bilo Runalda , al mozda nesto fakat promjeni
tesko da ce digic ici bez klasicnog napadaca
al i da bude standardna ekipa
ocekujem da ce se Gareth i Runaldo vracati vise nego obicno
ako nece sad , kad ce
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Samo nek ih nalozi da trce , da se svi vracaju i napadaju i rutinska pobijeda , inace 0 bodova.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ma sve je do njih dvojice, ako iko ima kondicije to oni imaju samo je pitanje njihove volje za svojom polovicomRaul_64 je napisao/la:Sretno i vamadon_burza je napisao/la:Sretno veceras. Neka bolji pobjedi![]()
Promjenio je protiv barcelonestokton je napisao/la:Ali poznavajući Carla neće ništa mjenati.![]()
znam nije bilo Runalda , al mozda nesto fakat promjeni
tesko da ce digic ici bez klasicnog napadaca
al i da bude standardna ekipa
ocekujem da ce se Gareth i Runaldo vracati vise nego obicno
ako nece sad , kad ce
Mada kao što sam rekao više bi volio Isca da bi njih dvojica bili oslobođena odbranbenih zadataka i da mogu smirom terorizirat Bayernovu odbranu.
Di ako bude na niovu mozemo dobiti i u hendikepu,imamo Bale kojem je nakon onog gola samopouzdanje na visokom nivou,Di koji je trenutno najbolji box to box igrac na svijetu i Ronaldo koji se vraca koji se vraca,e sad sta ce biti od Benzeme i stopera Boga pitaj ako Ramo i Pepe odigraju kao u Copi nas gol je siguran,jedino cega se plasim su prekidi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nama treba citava ekipa na nivou , kakav crni Di Maria.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Odbrana je kljuc svega, za kontru se ne sikiram. U Bayerna je svakako nazad propuha kad izgube loptu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Vrijeme da je Benz zabije. Nabijem mu asistencije na neku stvar. Nocas ocekujem 2 komada 
Ronaldo - Isco - Bale
BBC svi po jedan Di 3 asistencije,Ramo dobija drugi zuti i pauzira u revansu gdje Varane preuzima njegovo mjesto stavlja Mandzu u dzep.
2:0 za madrid večeras. narkomanov najveći strah će ga otjerati i iz ovog kluba 
naprijed rejal
Igra Bale 
Očekujem da Realovi modeli ispušu do šesete, dotad ćemo gledati slabu dominaciju,
a onda ide dominacija.
Sumnjam da će večeras potezati za super dominacijom, nema potrebe.
Posjeda će biti 70% i 800+ pasova sa uspjehom od 91%, na to su nas navikli, ništa labavo.
A golova, po potrebi...
a onda ide dominacija.
Sumnjam da će večeras potezati za super dominacijom, nema potrebe.
Posjeda će biti 70% i 800+ pasova sa uspjehom od 91%, na to su nas navikli, ništa labavo.
A golova, po potrebi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.