najvazniji je naslov a "zeljeznicar" kaze da Conte ostajeCarli je napisao/la:Ubuduće prevodite j e b o ga gugl translejt!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
najvazniji je naslov a "zeljeznicar" kaze da Conte ostajeCarli je napisao/la:Ubuduće prevodite j e b o ga gugl translejt!
Sissoko je napisao/la:Ohrabrujuće.
"The future of Antonio Conte is yet to be deciphered, but his future might still be in Torino. Positive signs show that Antonio Conte could still sit on the bench for Juventus. At this time in Turin there's caution but also optimism for the permanence of Antonio Conte as coach of Juventus for next season. It's a sign that things are being worked out. The coach of three-time champion Italy should remain, and fans are hoping."
Di Marzio
MjeraPadovan je napisao/la:Nadam se da će se pronaći dogovor i da Conte ostaje, jer ovo je najgora godina za promjenu trenera, mnogo igrača ide na SP, ne bi bilo vremena za novog trenera da sve posloži na najbolji način, a tek kad se pročitaju imena koja se spominju kao zamjene![]()
Davno sam rekao da će ovo biti godina koja će označiti prekretnicu za budućnost kluba, mislim da Conte ne traži budžet od 100M kako neki pišu, ali sigurno da želi osvježiti ekipu, i nekoliko igrača za nove formacije, jer nije ni slijep iako se pravdao do sad milion puta, da ne vidi da smo pročitana ekipa u ovoj formaciji.
SkyItalia: Positive signals & optimism regarding Conte staying at Juve.
Padovan je napisao/la:Nadam se da će se pronaći dogovor i da Conte ostaje, jer ovo je najgora godina za promjenu trenera, mnogo igrača ide na SP, ne bi bilo vremena za novog trenera da sve posloži na najbolji način, a tek kad se pročitaju imena koja se spominju kao zamjene![]()
Davno sam rekao da će ovo biti godina koja će označiti prekretnicu za budućnost kluba, mislim da Conte ne traži budžet od 100M kako neki pišu, ali sigurno da želi osvježiti ekipu, i nekoliko igrača za nove formacije, jer nije ni slijep iako se pravdao do sad milion puta, da ne vidi da smo pročitana ekipa u ovoj formaciji.
8 ili 18 ... meni svejedno, nisam ekonomista zaposlen u klubu nego navijač i živo mi se fućka za kuknjavom kriketaša kako ''nema para'' a on ima 6 skupocijenih jahti. To kao moj šef kad kaže da topli obrok kasni i nema se za popravku služb auta a on u minusu 14.000,00 KM sa čaščenjima i pijankama na firmin račun.PIRLO89 je napisao/la:Guarin ne vrijedi ni 8mil, to je jedan od najglupljih igraca u interu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.