Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
dragowskom je bilo lako branit u empoliju, kad mu sutiraju 30x na gol, aj tako brani u violi :mrgreen:
- Fantasista
- Kontakt:
Boa Boa Teng Teng 
KPB
Bravo brate
Bravo brate
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hoce li ova dva kluba ikada odigrati dosadnu utakmicu 
- muha milanez
- Kontakt:
PRINCE 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
To je trebao reći neko od čhoporašarope11 je napisao/la:Zamislite da je ovo svirano Juventusu, pao bi forum.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čekao sam, ali nije bilo reakcije. 
Insigne 2 gola i 2 asista, ne zna ni on kako.
Insigne 2 gola i 2 asista, ne zna ni on kako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koliko bi jos bio bolji doživljaj ove utakmice da se igra u pristojnijem okruženju.Ovi stadioni i na tv-u izgledaju uzasno,mogu mislit na šta uzivo liče.
- IlCapitano
- Kontakt:
Da hoce ova Fiorentina ispast već jednom.
Ovo je najprije faul van 16 koji je zavrsio na liniji. Da je Juve bio izbio bi Treci Svjetski.
Nisam pogledao nista danas osim zadnjih 10 minuta ove tekme i dajem plus novoj grafici (prikaz rezultata) koja konacno izgleda kao da nije iz 1980 godine.
Edit: ovo s penalima je cirkus, to sam pisao i ranije, ispade dovoljno samo gadjati u ruku i cao, ne moze se sve suditi nikako.
Nisam pogledao nista danas osim zadnjih 10 minuta ove tekme i dajem plus novoj grafici (prikaz rezultata) koja konacno izgleda kao da nije iz 1980 godine.
Edit: ovo s penalima je cirkus, to sam pisao i ranije, ispade dovoljno samo gadjati u ruku i cao, ne moze se sve suditi nikako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Kreacionist
- Kontakt:
Sudija je tezi debil. Il faul il penal, nebitno .. morao je svirati. Cirkus od sudjenja od penala do prekrsaja.
Fiorentina super igra, bit ce oni izmedju 4-6 mjesta bez problema.
Fiorentina super igra, bit ce oni izmedju 4-6 mjesta bez problema.
Ovo porodica Della Valle nije više vlasnik Fiorentine?
- Sarrifufna
Da, nije.arelinho je napisao/la:Ovo porodica Della Valle nije više vlasnik Fiorentine?
pocasni precjednik @ FK Formula
Zna li se onda razlog prodaje njihovog dijela kluba?Sarrifufna je napisao/la:Da, nije.arelinho je napisao/la:Ovo porodica Della Valle nije više vlasnik Fiorentine?
Pa, kao od ove sezone svaka ruka je penal, bez obzira kako lopta igrača pogodila u ruku, pod kojim okolnostima, svaka ruka je penal.Pogba je napisao/la:Ovo je najprije faul van 16 koji je zavrsio na liniji. Da je Juve bio izbio bi Treci Svjetski.![]()
E sad, nisam gledao ove večerašnje penale, ne znam je l' ruka bila u pitanju kod nekog, al' eto po tom novom pravilu trebaju se svirati. Mada, zadnja dva vikenda gledao sam dvije tekme neke od liga petice (nezz sad koja liga i koje tekme, nije ni bitno), dvije situacije gdje igrač igra rukom u svom kaznenom nisu dosuđene kao penal. Da li se sad to gleda kao greška sudije, da li i dalje ostaje na sudiji da procijeni da li je dovoljno za penal, ne znam al' znam da nije bilo svirano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
Cijenim da su pare glavni razlog.arelinho je napisao/la:Zna li se onda razlog prodaje njihovog dijela kluba?Sarrifufna je napisao/la:Da, nije.arelinho je napisao/la:Ovo porodica Della Valle nije više vlasnik Fiorentine?
- Sarrifufna
Pa mislim da i nije klub prodan po nekoj posebnoj cifri.Sarrifufna je napisao/la:Cijenim da su pare glavni razlog.arelinho je napisao/la: Zna li se onda razlog prodaje njihovog dijela kluba?
Al znam da su dugo imali pritiske od strane navijača da odstupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.