LenBias je napisao/la:ProfLSP je napisao/la:Bravo care,tako igraju pravi igraci.Neka ti je sa srecom i ne sumnjam da ces brzo ponoviti takav dobitak.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LenBias je napisao/la:ProfLSP je napisao/la:Bravo care,tako igraju pravi igraci.Neka ti je sa srecom i ne sumnjam da ces brzo ponoviti takav dobitak.
Sve nesto sumnjamOTNYS_YNWA je napisao/la:Meni vec zamirisale šuškice
Smrdljivi Italijani xDD zadnjih 5min prokockase 11razlikeozbiljni10 je napisao/la:Nadam se da ce biti dosta to sto se slazes xDDDD posto sam ga odigraoViper je napisao/la:Slazem se sa tobom za taj par, ja sam igrao 1ozbiljni10 je napisao/la:Avellino-Caserta 1 1,45
Koliko je ovo siguran par, posto sam primetio da je kvota sa 1.55 pala na 1.35 na wwinu je 1.45![]()
![]()
Hajde bolan , hajdeHass je napisao/la:Nakon nesto duze pauze evo i meneMislio sam, ako nemate nista protiv,da bacim koji par tenisa,vidim ga u ponudi za vcrs
Jes da ima "over gameova"...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ću izbaciti Halep - Rus, a ta 2 ću uplatiti, imam nekih 8-9 markica na premierovoj
Nema tog Goffna, igrao sam ta prva dva... Imal' još štagod za brata?Hass je napisao/la:Drugi listic su neke lao sigurice,i on ide na cenera: Kuznetsova-Bertens tip JEDAN,F.Mayer-Giraldo tip JEDAN i Goffn-Ebden tip JEDAN..SRETNOP.S. Ima jos jedan za meceve iza cetiri sata,al njega postavim kasnije..
Još kad bi bio u ponudi bilo bi super.ozbiljni10 je napisao/la:Nadjoh neki podatak pa da podelim)
R.Rondo under -14,5
Kvota: 1,85
Rondo se vraca danas na teren nakon sto je jucer pauzirao radi bolova u kukovima,iako i dalje ima bolove doktor je odobrio da danas nastupa,a sam je izjavio da ce se vise posvetit razigravanju ekipe,a opet imat ce manju minutažu da se ozljeda ne poveca.Sretno svima.
Nema ni njih u ponudi.@nele,onda stavi Dimitrov-Baker keca.. Imam ga i ja na jednom tketu..
Imas Ronda na wwinu.....nele-BHF je napisao/la:Još kad bi bio u ponudi bilo bi super.ozbiljni10 je napisao/la:Nadjoh neki podatak pa da podelim)
R.Rondo under -14,5
Kvota: 1,85
Rondo se vraca danas na teren nakon sto je jucer pauzirao radi bolova u kukovima,iako i dalje ima bolove doktor je odobrio da danas nastupa,a sam je izjavio da ce se vise posvetit razigravanju ekipe,a opet imat ce manju minutažu da se ozljeda ne poveca.Sretno svima.
Nema ni njih u ponudi.@nele,onda stavi Dimitrov-Baker keca.. Imam ga i ja na jednom tketu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.