ima lik da stavi 9 napadaca Lucia i J.CesaraTribalian je napisao/la: Za Zengu ne znam kakav angazman trenutno ima,Mihajlovica Fiore nece lako da pusti,a za Zemana![]()
![]()
Bio je on trener Zvezde nesto "kratko",nikad gori nismo bili nego pod njegovom "dirigentskom palicom"
![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:ima lik da stavi 9 napadaca i J.CesaraTribalian je napisao/la: Za Zengu ne znam kakav angazman trenutno ima,Mihajlovica Fiore nece lako da pusti,a za Zemana![]()
![]()
Bio je on trener Zvezde nesto "kratko",nikad gori nismo bili nego pod njegovom "dirigentskom palicom"
![]()
Ima Zeman veoma dobre taktike
A ako igra povuceno onda je to 7-3-0
Kad si pomenuo Zengu ,ne bi on bio los ,posto je i on bio trener Zvezde i stvarno prezentovao dobar fudbal,mislim da bi on bio dobra opcija za Inter .On je bio trener onda kad smo "unistili" Romu na Marakani 2005.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Interista di cuore
- Kontakt:
Idealno bi bilo da dodje Boas,al mislim da su nasi vec odlucili da dovedu Bielsu.Mister No je napisao/la:Leo nas napušta ( sretno mu bilo na novom poslu ) , nadam se da će MM učiniti sve , ama baš sve, da dugoročno riješi klupu sa Villas Boasom.
Bojim se da će experiment sa Bielsom biti kao sa Benitezom, sa njim ne vidim neku veliku budućnost, S.America je jedno a Evropa sasvim drugo...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
aaaaaaaaaa papcino
ode ti miljenik
reko sam ja tebi da on nije klaibar za Inter...nije ni Bielsa, ali od ovog gori ne moze biti sigurno...
Boas je opet u akciji, ali najvise zarkaja klauzula u ugovoru od 15mil...sad koliko je MM spreman ici pred nama je...mada ako je MM rekao da je Beilsa pregovarao sa nekim, onda je to to, a to znaci i da je Sanchez nas igrac
OUT:Leonardo, Sneijder, Maicon, Motta,Matrix, Crodoba, Muntari, Pandev/Milito
IN: Bielsa, Sanchez, Pastore, Montolivo, Van der Wiel/Criscito, Castaignos i jos kad bi meni udovoljili i doveli jos Teveza eh
Boas je opet u akciji, ali najvise zarkaja klauzula u ugovoru od 15mil...sad koliko je MM spreman ici pred nama je...mada ako je MM rekao da je Beilsa pregovarao sa nekim, onda je to to, a to znaci i da je Sanchez nas igrac
OUT:Leonardo, Sneijder, Maicon, Motta,Matrix, Crodoba, Muntari, Pandev/Milito
IN: Bielsa, Sanchez, Pastore, Montolivo, Van der Wiel/Criscito, Castaignos i jos kad bi meni udovoljili i doveli jos Teveza eh
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nije problem u mom "miljeniku"...Prooblem je sto ispadamo smjesni.Al eto,nadam se da cemo dovest dobrog trenera,a ne ovog Ludjaka...
Formacija Bielse je 3-3-1-3
Znaci :
___________JC
Lucio-Ranocchia-Samuel
Zanetti-Cambiasso-Motta
________Sneijder
__Pandev-Pazzini-Eto'o
Sastav od igraca koji su trenutno tu 
Formacija Bielse je 3-3-1-3
Znaci :
___________JC
Lucio-Ranocchia-Samuel
Zanetti-Cambiasso-Motta
________Sneijder
__Pandev-Pazzini-Eto'o
mi smo ispali smijesni u utakmicama sa bbilanom i schalkeom 05
...nemoj da ja pocnem pisati formacije i gluposti od tvog strucnjaka
trebalo bi mi dva sata, a otkud ti znas da bi on igrao sa tim formacijama...znam ja da je on tebi sada najgori jer ti je otjerao miljenika, ali crkni gade 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Huska je napisao/la:mi smo ispali smijesni u utakmicama sa bbilanom i schalkeom 05...nemoj da ja pocnem pisati formacije i gluposti od tvog strucnjaka
trebalo bi mi dva sata, a otkud ti znas da bi on igrao sa tim formacijama...znam ja da je on tebi sada najgori jer ti je otjerao miljenika, ali crkni gade
Koji si ti konj
Pa citav zivot je igro s tom formacijom.Bolje onda da smo doveli Ciru
Da on hoce bit bolji i od Mourinha,al trenutno ja sam skeptican sto se tice njega kao trenera Intera...
pa kad je ciro sa onakvom ekipom dosao do baraza mi sa ovom mozemo 6x zaredom LP osvojit
i ja bih volio Boasa, ali tko god da dodje gori od bilaniste nece biti da ga hebes
njega jedino krasi taj odnos sa igracima i nista vise
i ja bih volio Boasa, ali tko god da dodje gori od bilaniste nece biti da ga hebes
Stručnjaci kažu da je to najnapredniji taktčki sistem. Mnogi ''Luđaka'' smatraju za najvećeg taktičara u modernom fudbalu (uz Moua). Samo potrebno je imati adekvatne igrače za ovu formaciju, npr. ostanak Maicona i da igra desnog WB, a lijevo Coentrao/Kapiten, i dovesti još jednog krilnog igrača umjesto Pandeva (Sanchez). Eh sad je drugi par rukava, kao će se on snaći u Europi i u vođenju kluba, mada je on, po meni, izvrsno riješenje za Inter.Interista di cuore je napisao/la:Nije problem u mom "miljeniku"...Prooblem je sto ispadamo smjesni.Al eto,nadam se da cemo dovest dobrog trenera,a ne ovog Ludjaka...
Formacija Bielse je 3-3-1-3![]()
![]()
![]()
Znaci :
___________JC
Lucio-Ranocchia-Samuel
Zanetti-Cambiasso-Motta
________Sneijder
__Pandev-Pazzini-Eto'o
![]()
![]()
Sastav od igraca koji su trenutno tu
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Interista di cuore
- Kontakt:
@Huska
Boas bi bio najbolje rjesenje al sta je tu je...
@Hare
Iz tvojih tipki u Bozije usi
Znam ja ko je on,Cile igra lijepo i sve je to ok,ali covjek nije treniro klub 13 godina,a zadnji i jedini (cini mi se) klub u Evropi mu je bio Espanyol... Ne djeluje mi sve ovo optimisticno,al vidjet cemo.
Boas bi bio najbolje rjesenje al sta je tu je...
@Hare
Iz tvojih tipki u Bozije usi
Znam ja ko je on,Cile igra lijepo i sve je to ok,ali covjek nije treniro klub 13 godina,a zadnji i jedini (cini mi se) klub u Evropi mu je bio Espanyol... Ne djeluje mi sve ovo optimisticno,al vidjet cemo.
može i ovako
_______________J.Cesar_______________
_______Lucio____Samuel____Rannochia___
____Zanetti_____Cambiasso______Montolivo
_______________Pastore_______________
Sanchez__________Eto'o___________Tevez
Sanchez__________Eto'o___________Tevez
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Neznam sto al svidja mi se ovaj Bielsa, i volio bih da dodje u Inter
uostalom ko moze biti gori od prethodna dva nasa strucnjaka
uostalom ko moze biti gori od prethodna dva nasa strucnjaka
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jel ovo sluzbeno da Leo odlazi?? Gledam po forumima raznim i svi pisu da ide ca ali nigdje prave informacije.
Inace pozdravljan dovođenje Bielse, ako nemozemo dovest Villasa Boasa. Također sam naletio na info da Branca ide ca a da se vraca Oriali, sta su njih 2 se zakacila pa vise nemogu radit zajedno ?
Inace pozdravljan dovođenje Bielse, ako nemozemo dovest Villasa Boasa. Također sam naletio na info da Branca ide ca a da se vraca Oriali, sta su njih 2 se zakacila pa vise nemogu radit zajedno ?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
a na valja to jbm mu, ja sam mislio da ce opet zajedno raditiTritolone je napisao/la:Jel ovo sluzbeno da Leo odlazi?? Gledam po forumima raznim i svi pisu da ide ca ali nigdje prave informacije.
a gdje ide Branca imal kakav info ??
Call the coroner!
Ludjak za Ludu Inter sa Ludim napadacem,,al Moratti nije lud,on je puko skroz na skroz,,necu Bielsu,radije Hiddinka il Spalettija 
Luciano Moggi
, Antonio Giraudo
e Innocenzo Mazzini
protjerani sa strane FIGC,,,ima Boga,, 
Luciano Moggi
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
silenT. je napisao/la:može i ovako![]()
![]()
![]()
Sanchez__________Eto'o___________Tevez[/b]
heheheheheeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehehehehehehe znaci 110 miliona minimum hehehehehehehehehehhehe
Silvio B je napisao/la:silenT. je napisao/la:može i ovako![]()
![]()
![]()
heheheheheeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehehehehehehe znaci 110 miliona minimum hehehehehehehehehehhehe
momak ti je izbacio Sneijdera(35),Milita(15),Maicona(20),Thiaga Mottu(15),Marigu(10),Muntarija(7),Chivua(10),,,to ti je ukupno 112,,i momak ima svoju ideju,sta ti imas protiv toga?
Ado ne obracaj pozornost na njega, tu je samo da se ruga i provocira
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
adointer je napisao/la:Silvio B je napisao/la:silenT. je napisao/la:može i ovako![]()
![]()
![]()
momak ti je izbacio Sneijdera(35),Milita(15),Maicona(20),Thiaga Mottu(15),Marigu(10),Muntarija(7),Chivua(10),,,to ti je ukupno 112,,i momak ima svoju ideju,sta ti imas protiv toga?
Realne cijene ovih igrača su : Sneijder 30,Maicon 20,Motta 5,Mariga 3,Muntari 5,Chivu 7 = 70 mil...sad pravite formacije..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta je ovo vi ste bili zainteresirani za el shaarawya ali cini se da on prelazi u milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.