Modricluka je napisao/la:Kutalia i Stojkic su u ovih par kola najvise prolili znoja i cestitke im na tome!Onako se bori za klub!
kutalia je kralj kad ogd zabija gol trci ultrasima raduje se ljubi grb na dresu
stojkic odlican svala mu cast
Modricluka je napisao/la:Kutalia i Stojkic su u ovih par kola najvise prolili znoja i cestitke im na tome!Onako se bori za klub!
kad bi ziza i djuric bili tu,onda bi sttrasni bili,strah me pomislit sta bi radiliModricluka je napisao/la:Ma ekipa nije losa ,ima tu par klasnih igraca za nase jadne uvijete,ako se sve ovo sredi sa politickom i sportskom sitacijom do pocetka nove natjecateljske godine dovesti par igraca i zadrzati Hadzica,Dzidica,Popovica,Anicica i Stojkica znaci zadnju liniju skroz,u vezi Levanu dodati uz Selimovica i Susica dva kvalitetna igraca mozda vratiti Zizovica i Djurica a u napadu mocnog Kresu i titula je opet tu!
Ma antisa nemoze pomocno da sredi sto je i obecao kamoli ce stadion,za stajanje bi bilo idelano da se malo digne,ispod naprave poslovni prostori tipa luksuzni kafici posto studenti nebi morali ici u "bleicevu" vec bi imali kafane u krugu faksa,malo nekih novina i tako to,gornju tribinu ostavit ili je usminkati dodatno za novinare i tv kuce,Rosas7 je napisao/la:da ohce stadion popravit ,dignut na stajanju tribinu i natkrit je,da ima imalo volje
tribina je neophodna na stajanjuModricluka je napisao/la:Ma antisa nemoze pomocno da sredi sto je i obecao kamoli ce stadion,za stajanje bi bilo idelano da se malo digne,ispod naprave poslovni prostori tipa luksuzni kafici posto studenti nebi morali ici u "bleicevu" vec bi imali kafane u krugu faksa,malo nekih novina i tako to,gornju tribinu ostavit ili je usminkati dodatno za novinare i tv kuce,Rosas7 je napisao/la:da ohce stadion popravit ,dignut na stajanju tribinu i natkrit je,da ima imalo volje
al nema se novca,samo znam da su aluminij i slezak imali idejni projekt za stajanje nesto slicno kao sto je Mepas napravio Sirokom tribinu a ispod on ubire kiriju za poslovne prostore no nekome nije to bilo u interesu !
SielnT nemoj Sedarusica majke ti ,depresivac godine![]()
Napac Sokre!
silenT. je napisao/la:nesjećam se nijednog drugog boljeg zadnjeg veznog što je igro u nas (osim Landeke)Modricluka je napisao/la:[
SielnT nemoj Sedarusica majke ti ,depresivac godine![]()
Napac Sokre!
ostao mi je Ante u dobrom sjećanju, znao je lopte igrat i povezat redove....
Modricluka je napisao/la:Nema od toga nista,miljenja sam da stadion pod bijelim brijegom treba prodati grad nekome a od tog novca napraviti malo veci stadion od pecare nekih 15 tisuca dovoljno za nase potrebe!
Za 20ak mil marka napravit ekstra stadion u Rodocu !
Ante nije bio los ali imao je nekih problema zadnje vrijeme na psihickoj bazi!

ma kakvi...nisu oni nastali 1990 nego 1993...razlika je u cijele 3 godineŠB.TRN je napisao/la:Prelijepo svaka cas!!!Al opet ce se naci papan koji ce napisati,vi ste nastali 1990!!!Svaka cast!!!
bevanda...izviniŠB.TRN je napisao/la:Nije dugo trebalo da se papan i pronađe!!!![]()
![]()
sasamatosin je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto je lijepo velezovo zdanjeŠB.TRN je napisao/la:Prelijepo svaka cas!!!Al opet ce se naci papan koji ce napisati,vi ste nastali 1990!!!Svaka cast!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde ti glavonja stavio sam ti slike na stranici prije pa vidi kad je zrinjski nasto......niste vi znali sta je nogomet kad je zrinjski igro...........a sto se tice tekme zrinjski je los,ide jos bez tri prvotimca u tuzlu......s obzirom da nisamo donijeli nista sa gostovanja jos tesko je ocekivat ista al vidjet cemoslani grad je napisao/la:ma kakvi...nisu oni nastali 1990 nego 1993...razlika je u cijele 3 godineŠB.TRN je napisao/la:Prelijepo svaka cas!!!Al opet ce se naci papan koji ce napisati,vi ste nastali 1990!!!Svaka cast!!!![]()
...106 godina postojanja..oplacem svaki put kad ovo procitam
![]()
..sto se tice sutrasnje tekme mislim da smo puno bolji od zrinje i da nebi trebalo tu bit nekih problema za 1-0
![]()
...no,lopta je okrugla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.