Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Kako ce se nani zaliti rosetiju kad ga spotakne radeljic
"JASMINE,JASMINE DIRA ME HAKALA"
,,radeljic,,ibrakadabra je napisao/la:Kako ce se nani zaliti rosetiju kad ga spotakne radeljic

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ibrakadabra
- Kontakt:
excluzivno:nani i bruno alves na sarajevskom aerodromu:
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:,,radeljic,,ibrakadabra je napisao/la:Kako ce se nani zaliti rosetiju kad ga spotakne radeljic
A harise moras ti odma kontru,tise mozda covjek nezna

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ma pomijesao radeljica za pandjuPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:,,radeljic,,ibrakadabra je napisao/la:Kako ce se nani zaliti rosetiju kad ga spotakne radeljic
A harise moras ti odma kontru,tise mozda covjek nezna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobar si...ibrakadabra je napisao/la:
Ma pomijesao radeljica za pandju
u mene buraz pomjesao Pandzu za "Cengu"... A Hasagica zove "Hadzagic"

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pandza i radeljic isti, jaje jajetu a i prezime skroz slicno........

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Pandza i radeljic isti, jaje jajetu a i prezime skroz slicno........![]()
![]()
harise podsjecas me na Jerry-a Sainfielda

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nevrijedjaj,zamisli da te neko poredi sa americkim ci-futomPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:Pandza i radeljic isti, jaje jajetu a i prezime skroz slicno........![]()
![]()
harise podsjecas me na Jerry-a Sainfielda![]()
![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nemoj zezat poredio sam te sa likom koji je bogatasharishp je napisao/la:Nevrijedjaj,zamisli da te neko poredi sa americkim ci-futomPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:Pandza i radeljic isti, jaje jajetu a i prezime skroz slicno........![]()
![]()
harise podsjecas me na Jerry-a Sainfielda![]()
![]()
Uvreda do jaja.

Veliki komicar sta se palis

Odo nastaviti Become a Legend ehhee

I ti si isti onaj Kramer vazda ulazis na vrata ko sumanut

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:I ti si isti onaj Kramer vazda ulazis na vrata ko sumanut![]()
hahah

ako odemo u Afriku svakako ce mo busom lagano ali uz ovu pjesmu
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 nov 2009, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ljudi Bozji znate li vi da je pljuvanje i gadjanje u svim zemljama Evrope fizicki napad??? Sta ste postigli ako nas diskvalifikuju? A oni to sada mogu. Poenta je uticati na rezultat legalnim pritiskom a ne biti idiot i davati povoda. Znate da BiH vec i tako i tako ima jednu opomenu radi navijaca. Oni ce nas zajebat ako I'm damo priliku. RAZMISLITE PA SERITE.
J
J
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Ljudi Bozji znate li vi da je pljuvanje i gadjanje u svim zemljama Evrope fizicki napad??? Sta ste postigli ako nas diskvalifikuju? A oni to sada mogu. Poenta je uticati na rezultat legalnim pritiskom a ne biti idiot i davati povoda. Znate da BiH vec i tako i tako ima jednu opomenu radi navijaca. Oni ce nas zajebat ako I'm damo priliku. RAZMISLITE PA SERITE.
J
J
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Ljudi Bozji znate li vi da je pljuvanje i gadjanje u svim zemljama Evrope fizicki napad??? Sta ste postigli ako nas diskvalifikuju? A oni to sada mogu. Poenta je uticati na rezultat legalnim pritiskom a ne biti idiot i davati povoda. Znate da BiH vec i tako i tako ima jednu opomenu radi navijaca. Oni ce nas zajebat ako I'm damo priliku. RAZMISLITE PA SERITE.
J
SLAZEM SE....to sam htio napisatjassa_ba je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Ljudi Bozji znate li vi da je pljuvanje i gadjanje u svim zemljama Evrope fizicki napad??? Sta ste postigli ako nas diskvalifikuju? A oni to sada mogu. Poenta je uticati na rezultat legalnim pritiskom a ne biti idiot i davati povoda. Znate da BiH vec i tako i tako ima jednu opomenu radi navijaca. Oni ce nas zajebat ako I'm damo priliku. RAZMISLITE PA SERITE.
J
[youtube][/youtube]Elddar je napisao/la:hoće li biti kakav video te bahine spike?
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo po FIFI ako Bosna prodje na SP bili bi 2 u grupi.........mi o Portuglaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.