Topic ti se vec sprema za Dinamo
Nije dzabe dobio poziv Hrvatske u21
Vukovic je isto dobar nema sta
Guli je isto mlad 22 godine
Muftic 23
Topic ti se vec sprema za Dinamo
Ma OK, ti gledas slike sa Klixa, vjerovatno prije pocetka, ja pricam o samoj tekmi, koliko sam vidjeo na TV-u, pun stadion, logicno.JayCatwright je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:49Silvester071 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:46*ebat ih, mislim na Borac ali ne lupaj Bgt da je 40 % stadiona prazno...JayCatwright je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:42Najveci uspjeh u historiji kluba i prazno 40 posto stadiona![]()
![]()
Kakva genocidna tvorevina od kluba. Trpaj !!!!!
Rapid bolji, veceras je po sansama trebalo biti 3 razlike za ove mrske im Švabe![]()
Sramotan grad sramotan klub
Jest vala ahahahaha.Nas bi cekao Lever,Napoli,Betis itd itdErosViverosViv je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:05Sarajevu bi se u pola sezone promijenio format takmicenja i stigao bi nam Liverpool drugo kolo
Nijedan jedini protivnik cetalja ove sezone nije jaci od Celtica, Lecha, Gladbacha. Nemoguce je da 8 protivnika izvuces da nijedan nije ozbiljan. Sarajevo da se plasira u grupu docekali bi nas Celzi Barsa Real i BogErosViverosViv je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:05Sarajevu bi se u pola sezone promijenio format takmicenja i stigao bi nam Liverpool drugo kolo
Polako, daleko je Djurgarden Pafos od gotovog. Generalno je Pafos bio dns dosta bolji(barem prema statistici) ali Djurgarden je strasno nezgodan kuci. Umjetna trava, klima,itd.. Problem im je sto liga nije jos pocela ali ne bi me cudilo da ih izbace.
Iskreno mislim da je Borac svoje zavrsio.Bolji je Rapid nema sta ali nikad se ne zna.Kakva je sezona nebi me cudilo da iduce sedmice pricamo o mecu sa Pafosomfanatik19 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:08Polako, daleko je Djurgarden Pafos od gotovog. Generalno je Pafos bio dns dosta bolji(barem prema statistici) ali Djurgarden je strasno nezgodan kuci. Umjetna trava, klima,itd.. Problem im je sto liga nije jos pocela ali ne bi me cudilo da ih izbace.
Sto se Borca tice tesko ce oni u Becu, mislim da ce ih progutat atmosfera a i evidentno je kako Rapid ima dosta kvalitetniji tim. Nije nemoguce da Borcu zaluta neka frljoka i prodju ali objektivno gledajuci jako tesko..
Steta sto naletiste na super jaki Spartak iz Trnave. Jedva ih je slomio poljski drugoligas u trecem pretkolu.plisek je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:08Nijedan jedini protivnik cetalja ove sezone nije jaci od Celtica, Lecha, Gladbacha. Nemoguce je da 8 protivnika izvuces da nijedan nije ozbiljan. Sarajevo da se plasira u grupu docekali bi nas Celzi Barsa Real i BogErosViverosViv je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:05Sarajevu bi se u pola sezone promijenio format takmicenja i stigao bi nam Liverpool drugo kolo
Vi ne možete proći Torpedo ,Trnavu, Milsami....o kakvom Celticu sad pricas, a ne boj se neće se Sarajevo plasirati u grupu.plisek je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:08Nijedan jedini protivnik cetalja ove sezone nije jaci od Celtica, Lecha, Gladbacha. Nemoguce je da 8 protivnika izvuces da nijedan nije ozbiljan. Sarajevo da se plasira u grupu docekali bi nas Celzi Barsa Real i BogErosViverosViv je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:05Sarajevu bi se u pola sezone promijenio format takmicenja i stigao bi nam Liverpool drugo kolo
Totalno se razumijemoManuel je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:10Iskreno mislim da je Borac svoje zavrsio.Bolji je Rapid nema sta ali nikad se ne zna.Kakva je sezona nebi me cudilo da iduce sedmice pricamo o mecu sa Pafosomfanatik19 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:08Polako, daleko je Djurgarden Pafos od gotovog. Generalno je Pafos bio dns dosta bolji(barem prema statistici) ali Djurgarden je strasno nezgodan kuci. Umjetna trava, klima,itd.. Problem im je sto liga nije jos pocela ali ne bi me cudilo da ih izbace.
Sto se Borca tice tesko ce oni u Becu, mislim da ce ih progutat atmosfera a i evidentno je kako Rapid ima dosta kvalitetniji tim. Nije nemoguce da Borcu zaluta neka frljoka i prodju ali objektivno gledajuci jako tesko..![]()
Pa vas je Spartak Trnava otreso, oducili vas od fudbalaplisek je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:08Nijedan jedini protivnik cetalja ove sezone nije jaci od Celtica, Lecha, Gladbacha. Nemoguce je da 8 protivnika izvuces da nijedan nije ozbiljan. Sarajevo da se plasira u grupu docekali bi nas Celzi Barsa Real i BogErosViverosViv je napisao/la: ↑06 mar 2025, 23:05Sarajevu bi se u pola sezone promijenio format takmicenja i stigao bi nam Liverpool drugo kolo
Ajde sam izbriši ovu sliku, da se ne sramotiš naknadnoJayCatwright je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:49Silvester071 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:46*ebat ih, mislim na Borac ali ne lupaj Bgt da je 40 % stadiona prazno...JayCatwright je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:42Najveci uspjeh u historiji kluba i prazno 40 posto stadiona![]()
![]()
Kakva genocidna tvorevina od kluba. Trpaj !!!!!
Rapid bolji, veceras je po sansama trebalo biti 3 razlike za ove mrske im Švabe![]()
Sramotan grad sramotan klub
Trenutno korisnika/ca: Espiritosanto, Google Adsense [Bot], roccosiffredi, Zigazaga i 24 gosta.