javit ce sportsport cim sarajevo zavrsiTed Mosby je napisao/la:Da mi je strijelce znat
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki dobio, a oni još drže rezultat 1:0 za slaviju.

- Barney Stinson
- Kontakt:
jbg ipak je ovo uzivo prijenos,sta bi ti i da je uzivo i da odman golove ubacuju ccc 
Drago mi je radi Varee
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ma nek slobodno napisu 3-0 za slaviju ako im je tako lakšeAlemC85 je napisao/la:Široki dobio, a oni još drže rezultat 1:0 za slaviju.![]()
![]()
![]()
očekivana pobjeda
Pozzz, jel znate mozda hocel biti danas prenos utakmice negde na internetu????
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
„Čestitam ekipi Širokog i kolegi Karačiću na sasvim zasluženoj pobjedi. Široki je ekipa koja je trenutno sigurno broj 1 u ligi. Znali smo što nas čeka na Pecari i bilo je iluzorno da se idemo nadigravati. Imali smo mnogo sreće i raspoloženog golmana, čekali smo svoju priliku ali onda smo u 76.minuti primili gol. Čestitam svojim igračima na volji, htjenju i zalaganju. Mislim da se s ovom igrom možemo nositi sa svim ekipama u ligi ukoliko odigramo ovako disciplinirano i po dogovoru.“, rekao je Jagodić nakon susreta.
„Hvala kolegi Jagodiću na čestitkama, ja bih čestitao svojoj ekipi bez obzira što smo sa strahom dočekali Kozaru jer Jagodić je studiozan trener što se i pokazalo večeras. Imali smo problema sa sastavom ali dobro je što nismo napravili kiks kod kuće a to bi bilo najgore u ovom trenutku. Kvalitetno smo odigrali u prvom dijelu ali nismo uspjeli iz dobrih prilika pogoditi. Kasnije se malo uvukao strah i nervoza, a i Kozara je imala onu jednu dobru šansu koja nas je uplašila. Želim puno sreće kolegi Jagodiću u nastavku, ovo je bila jedna fer i korektna utakmica, a vrlo vrijedna pobjeda za nas, iako toga nismo ni svjesni.“,rekao je Karačić.
Mislim da su treneri sve rekli tocno kako jest. Po pobjedu u Trebinje!
„Hvala kolegi Jagodiću na čestitkama, ja bih čestitao svojoj ekipi bez obzira što smo sa strahom dočekali Kozaru jer Jagodić je studiozan trener što se i pokazalo večeras. Imali smo problema sa sastavom ali dobro je što nismo napravili kiks kod kuće a to bi bilo najgore u ovom trenutku. Kvalitetno smo odigrali u prvom dijelu ali nismo uspjeli iz dobrih prilika pogoditi. Kasnije se malo uvukao strah i nervoza, a i Kozara je imala onu jednu dobru šansu koja nas je uplašila. Želim puno sreće kolegi Jagodiću u nastavku, ovo je bila jedna fer i korektna utakmica, a vrlo vrijedna pobjeda za nas, iako toga nismo ni svjesni.“,rekao je Karačić.
Mislim da su treneri sve rekli tocno kako jest. Po pobjedu u Trebinje!
...Život za Široki...
Je lijepo bilo imati onako dobro popunjenu tribinu u utakmici koja nije derbi. Svaka čast igračima, napadali su cijelo vrijeme, a gol je morao pasti kad tad. Sad imamo u gostima Leotar i 2 kući i tu bi se moglo i 7 ili čak 9 bodova osvojiti.
u mladoj repki BiH: Ćorić, Brekalo, Kvesić (Široki); Zlomislić (GOŠK); Kvesić (Željezničar)+Zakarić koji nije naša škola ali igra za Široki + Zdenko Bilać, Ivan Kukavica, Kožulj koji je sad prešao i trener Karačić U-19
nije loše, nije nimalo..znači petorica iz omladinske škole Širokog + Pandža u prvoj ekipi, Kožul, Sesar do 23
a imamo i u mlađim kategorijama nekoliko igrača, a najbolji strijelac lige kadeta iz Širokog Marić (odnosno Gruđanin ali igra tu)..kapetan reprezentacije iz kadeta Širokog isto Gruđanin

nije loše, nije nimalo..znači petorica iz omladinske škole Širokog + Pandža u prvoj ekipi, Kožul, Sesar do 23
a imamo i u mlađim kategorijama nekoliko igrača, a najbolji strijelac lige kadeta iz Širokog Marić (odnosno Gruđanin ali igra tu)..kapetan reprezentacije iz kadeta Širokog isto Gruđanin
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 03 okt 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kako se preziva taj kapetan kadeta što je iz Gruda?Kevin je napisao/la:u mladoj repki BiH: Ćorić, Brekalo, Kvesić (Široki); Zlomislić (GOŠK); Kvesić (Željezničar)+Zakarić koji nije naša škola ali igra za Široki
nije loše, nije nimalo..znači petorica iz omladinske škole Širokog + Pandža u prvoj ekipi, Kožul, Sesar do 23![]()
a imamo i u mlađim kategorijama nekoliko igrača, a najbolji strijelac lige kadeta iz Širokog Marić (odnosno Gruđanin ali igra tu)..kapetan reprezentacije iz kadeta Širokog isto Gruđanin![]()
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel u mladoj repki BiH ili Hrvatskoj? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ima ih jos, editirao sam postTed Mosby je napisao/la:Kako se preziva taj kapetan kadeta što je iz Gruda?Kevin je napisao/la:u mladoj repki BiH: Ćorić, Brekalo, Kvesić (Široki); Zlomislić (GOŠK); Kvesić (Željezničar)+Zakarić koji nije naša škola ali igra za Široki
nije loše, nije nimalo..znači petorica iz omladinske škole Širokog + Pandža u prvoj ekipi, Kožul, Sesar do 23![]()
a imamo i u mlađim kategorijama nekoliko igrača, a najbolji strijelac lige kadeta iz Širokog Marić (odnosno Gruđanin ali igra tu)..kapetan reprezentacije iz kadeta Širokog isto Gruđanin![]()
mislim da se zove Jozo Ćorluka, **** igrač..on i ovaj napadač Marić, ovaj napadač trpa ko nista, velik, jak...drama..imamo nada jos u pogonu (Marić, Ćorluka, Skoko, Šudić, Petrović i golman dobar u kadeta, kod juniora nismo nesto, Kožulj najbolji, Kvesić dobar,Barišić, nije loš Buhač napadač ali ništa spektakularno u biti..i golman bi mogao biti dobar)
svi igraju bola za bih, nemamo nogometasa koji igraju za HrvBianconeri1988 je napisao/la:Jel u mladoj repki BiH ili Hrvatskoj?
Imate i Papca koji je odigrao 14 tekmi za vas.Kevin je napisao/la:u mladoj repki BiH: Ćorić, Brekalo, Kvesić (Široki); Zlomislić (GOŠK); Kvesić (Željezničar)+Zakarić koji nije naša škola ali igra za Široki + Zdenko Bilać, Ivan Kukavica, Kožulj koji je sad prešao i trener Karačić U-19
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
VI ste prave patrioteKevin je napisao/la:svi igraju bola za bih, nemamo nogometasa koji igraju za HrvBianconeri1988 je napisao/la:Jel u mladoj repki BiH ili Hrvatskoj?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zaboravio si Papca koji je isto odavde potekao, odnosno pravu karijeru zapoceo. Ima jedna zanimljiva informacija sto se njega tice za iduce ljeto moguce, a koristi bi imali omladinci.Kevin je napisao/la:u mladoj repki BiH: Ćorić, Brekalo, Kvesić (Široki); Zlomislić (GOŠK); Kvesić (Željezničar)+Zakarić koji nije naša škola ali igra za Široki + Zdenko Bilać, Ivan Kukavica, Kožulj koji je sad prešao i trener Karačić U-19
Vidim gore iznad sad da je napisao vec momak njega, al ajde, ne da mi se sad brisati lol...
...Život za Široki...
Imal negde opsirniji izvjestaj utakmice sa Kozarom, ovo sto je na BHT prikazano jako je smjesno, ma za plakat citavih 10 sekundi ako nije i manje bilo 
Nije ovo večeras "pravi izvještaj", ponedjeljkom se prikazuju samo golovi, a izvještaji su nedjeljom navečer oko 22-23 sata.Avalanche je napisao/la:Imal negde opsirniji izvjestaj utakmice sa Kozarom, ovo sto je na BHT prikazano jako je smjesno, ma za plakat citavih 10 sekundi ako nije i manje bilo
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ŠB_Fidelis je napisao/la:Zaboravio si Papca koji je isto odavde potekao, odnosno pravu karijeru zapoceo. Ima jedna zanimljiva informacija sto se njega tice za iduce ljeto moguce, a koristi bi imali omladinci.Kevin je napisao/la:u mladoj repki BiH: Ćorić, Brekalo, Kvesić (Široki); Zlomislić (GOŠK); Kvesić (Željezničar)+Zakarić koji nije naša škola ali igra za Široki + Zdenko Bilać, Ivan Kukavica, Kožulj koji je sad prešao i trener Karačić U-19
Vidim gore iznad sad da je napisao vec momak njega, al ajde, ne da mi se sad brisati lol...
mislis za Scotland i ta sranja
Edit: i ovaj golman u-19 Jajalo, isto iz škole Širokog, došao meščini kao predkadet iz Jajca, otišao u Dinamo kad i ovaj Bilać, zadnje godine juniora
a najzanimljivije je ovo: Kvesić Mario (Široki seniori), Kvesić Ivan (juniori), Josip Kvesić (Željo), Ivan Sesar (Sarajevo) svi iz jednog sela kod Širokog, Kočerina. drama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.