Gotovo prvo poluvrijeme, Bayern dosta ostecen onaj sudija gdje je on ucio pravila, valjda se gleda gdje mu se noge nalaze a ne gdje mu je nos, onda opet Subotic igra rukom ali nista nema penala, ne znam koji je igrac bio popeo se na Riberya i sudija svira kontra faul  

Ali hajde necemo sad cmizdriti, bolji smo bili vise smo  napadali ali ko nam je kriv kad to ne znamo realizovati,  Gomez je imao odlicnu priliku kad mu je Ribery ubacio ali opet je pokazao da je "smotan" nesto se okrece, umjesto da je raspali iz prve, na kraju je morao dodati Mulleru.Do sada najslabija karika Badstruber pa jel taj zna uopce koju poziciju igra toliko je izgubljen ko da je s Marsa pao 

Ali sto mi je najtuznije neki navijaci Bayerna dizu u nebesa nakon nekoliko utakmnica Krafta kao novog Kahna, pa kako vas nije stid brukate nam legendu!Odlicna formacija Kloppa igraju dosta zatvoreno i onda iz kontre pokusavaju sto im za sad ide odlicno, Robben se nije vidio cim dodze lopta do njega tu su odma dva pa cak i tri igraca, Bayern mi igra nekako previse ofanzivno.