Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
zna li ko kako se kaze na njemackom:
Nije mi bitno da li je odjeća markirana.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- majestic24
- Kontakt:
Es ist mir egal, wenn die Kleidung gekennzeichnet.Željoman je napisao/la:zna li ko kako se kaze na njemackom:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Joj sinoc lepote od granice do Sarajeva nisam ni 10 auta video u svom smeru.Otvoren put,murija spava samo nagaziti. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jesam brate ,700 km cu preci u dva dana.Prvu polovicu odradeo.Monolog je napisao/la:@ Devil
Ti u pokretu kao Franc Beckenbauer na SP u Njemačkoj.
Ejs spava,cudo bi bilo da sta rade,a da su te zaustavili samo izvadis koji eur,i odmah te puste,nema kod njih cile mile.Devil je napisao/la:Joj sinoc lepote od granice do Sarajeva nisam ni 10 auta video u svom smeru.Otvoren put,murija spava samo nagaziti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam da se sutra vraćaš u Bg. Btw, je li u subotu ili u nedjelju derbi?Devil je napisao/la:Jesam brate ,700 km cu preci u dva dana.Prvu polovicu odradeo.Monolog je napisao/la:@ Devil
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma vracam se u petak navece ili subotu ujutro zbog derbia,inace bih ostao jos koji dan ovde.Monolog je napisao/la:Pretpostavljam da se sutra vraćaš u Bg. Btw, je li u subotu ili u nedjelju derbi?Devil je napisao/la:Jesam brate ,700 km cu preci u dva dana.Prvu polovicu odradeo.Monolog je napisao/la:@ Devil
U subotu u 18:30 je derbi.
- majestic24
- Kontakt:
Najludji su hrvatski policajci...mene jednom zaustavili,ja im dao 10 eura ,kad ce covjek "ebo vas sveti,pa vi Bosanci uvjek imate samo 10 eura.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma bjezi tamo hebo te policija....Mi za prvi maj u Sarajevu i sad kroz grad autom...murija nas zaustavi...nama alkohola,mesa svega u autu
a nismo se ni vezali ni svjetla upalili
i kazna i mi ono evo 20 km i to je to...Kaze ...momak za ovo mito cemo napisati jos jednu kaznu

A C A B !
SUtra u Tuzli obaranje Ginisovg rekorda u beckom valceru,najavljuje se oko 10.000 osoba koji ce prisustvovat ovom dogadjaju u Tuzli,bice parova iz Srbije,Hrvatske,i naravno BiH.Zanimljivo da ovaj projekat nije podrzala federalna i drzavna vlast,sramota
Nakon najmasovnijeg poljupca,Tuzla ponovo ulazi u Ginisovu knjigu rekorda,al sad u beckom valceru.
Da me ne shvatite krivo, ima puno važnijih stvari za utopit lovu, šta se tu ima podržavat, ljudi plešuharry_90 je napisao/la:SUtra u Tuzli obaranje Ginisovg rekorda u beckom valceru,najavljuje se oko 10.000 osoba koji ce prisustvovat ovom dogadjaju u Tuzli,bice parova iz Srbije,Hrvatske,i naravno BiH.Zanimljivo da ovaj projekat nije podrzala federalna i drzavna vlast,sramotaNakon najmasovnijeg poljupca,Tuzla ponovo ulazi u Ginisovu knjigu rekorda,al sad u beckom valceru.
Inače trošenje love na te pokušaje ulaska u Ginisovu knjigu rekorda su za mene prava glupost.
Ima Tuzla puno ljepših,boljih i pametnijih stvari za pokazat
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Evo ovdje imas sve o sutrasnjem dogadjaju.tanzla je napisao/la:Da me ne shvatite krivo, ima puno važnijih stvari za utopit lovu, šta se tu ima podržavat, ljudi plešuharry_90 je napisao/la:SUtra u Tuzli obaranje Ginisovg rekorda u beckom valceru,najavljuje se oko 10.000 osoba koji ce prisustvovat ovom dogadjaju u Tuzli,bice parova iz Srbije,Hrvatske,i naravno BiH.Zanimljivo da ovaj projekat nije podrzala federalna i drzavna vlast,sramotaNakon najmasovnijeg poljupca,Tuzla ponovo ulazi u Ginisovu knjigu rekorda,al sad u beckom valceru.
![]()
Inače trošenje love na te pokušaje ulaska u Ginisovu knjigu rekorda su za mene prava glupost.
Ima Tuzla puno ljepših,boljih i pametnijih stvari za pokazat
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... p?id=35808
E ovako posto vidim da smo zaglibili na chatanju,moram da se pohvalim moj razred se kandidovao za natjecaj za film:Na sta te tvoja vjera inspirise?
Od 25 najboljih filmova u svijetu izabran je i nas,doduse prvo smo poslali ideju sto su svi uradili,i ideja je prosla...tako da idemo na snimanje filma...Za koji dan ce nam stici i kamera...Film treba zavrsiti do 29.05. kada je krajnji rok.
Ovaj projekat je osmisljen pod pokroviteljstvom Tony Blair Faith Foundation
I link za one koje ova informacija zanima:http://www.tonyblairfaithfoundation.org/
Od 25 najboljih filmova u svijetu izabran je i nas,doduse prvo smo poslali ideju sto su svi uradili,i ideja je prosla...tako da idemo na snimanje filma...Za koji dan ce nam stici i kamera...Film treba zavrsiti do 29.05. kada je krajnji rok.
Ovaj projekat je osmisljen pod pokroviteljstvom Tony Blair Faith Foundation
I link za one koje ova informacija zanima:http://www.tonyblairfaithfoundation.org/
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Vidim Segala,Bruce Lee-a uh ima ih bgm ...hehe ...
Svaka cast...samo naprijed !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Mislis Jet LeeEmir_ZENICA je napisao/la:Vidim Segala,Bruce Lee-a uh ima ih bgm ...hehe ...
Svaka cast...samo naprijed !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma ima i Bruce Leeammarc je napisao/la: Mislis Jet Lee...hvala na podrsci ( ja i Pipita smo iz istog razreda )...mislim da ovo nije mala stvar,jer je ovo bio globalni konkurs,i bilo je vise hiljada pristiglih ideja, a samo 25 ih dobiva priliku za realizaciju,s tim da oni posalju kameru,koju mi ocekujemo ovih dana
@ pipita
Vi ste bili slag na kraju
A C A B !
Ocigledno da jesmo brate...ono nismo se ni nadali al eto....cuda se dogadjaju da zaboravio sam napisati da ce pobjednicki film biti prezentiran na najjacem Britanskom festivalu filma BAFTA,a pobjednici kao nagradu imaju putovanje u LondonEmir_ZENICA je napisao/la:Ma ima i Bruce Leeammarc je napisao/la: Mislis Jet Lee...hvala na podrsci ( ja i Pipita smo iz istog razreda )...mislim da ovo nije mala stvar,jer je ovo bio globalni konkurs,i bilo je vise hiljada pristiglih ideja, a samo 25 ih dobiva priliku za realizaciju,s tim da oni posalju kameru,koju mi ocekujemo ovih dana
Valjda
..Nije mala stvar...svaka cast...nema te ni 18 godina (valjda) a snima te film...za pohvalu ...
@ pipita
Vi ste bili slag na kraju
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Francuska ukida Zakon o zabrani nošenja pantalona
Nakon dva stoljeća u Parizu se ukida bizarni zakon prema kojem žene nisu smjele nositi pantalone.
Zakon je prvi put uveden krajem 1799. godine na prijedlog jednog načelnika policije, te su sve Parižanke, koje su htjele nositi pantalone, morale imati dozvolu iz policije.
Taj zakon je ublažen 1892. godine kada je nošenje pantalona dozvoljeno ženama koje su jahale, a od 1909. godine pantalone su mogle nositi i Parižanke koje voze bicikl.
Sredinom 20. stoljeća, kada su se žene borile za ravopravnost zatraženo je da se ukine i taj kontroverzni zakon, no tadašnji glavni policijski komesar je kazao kako "nije mudro menjati zakone jer se nikada ne zna kada bi opet mogli da postanu korisni".
Međutim, taj zakon odavno ne važi s obzirom da Parižanke već dugo nose pantalone, a i policajkama su obavezna uniforma upravo pantalone.
Upravo zbog toga predsjednik Nicolas Sarkozy najavio da će se krajem godine posvetiti zastarjelim zakonima i ukinuti ih.
Zanimljivo
Nakon dva stoljeća u Parizu se ukida bizarni zakon prema kojem žene nisu smjele nositi pantalone.
Zakon je prvi put uveden krajem 1799. godine na prijedlog jednog načelnika policije, te su sve Parižanke, koje su htjele nositi pantalone, morale imati dozvolu iz policije.
Taj zakon je ublažen 1892. godine kada je nošenje pantalona dozvoljeno ženama koje su jahale, a od 1909. godine pantalone su mogle nositi i Parižanke koje voze bicikl.
Sredinom 20. stoljeća, kada su se žene borile za ravopravnost zatraženo je da se ukine i taj kontroverzni zakon, no tadašnji glavni policijski komesar je kazao kako "nije mudro menjati zakone jer se nikada ne zna kada bi opet mogli da postanu korisni".
Međutim, taj zakon odavno ne važi s obzirom da Parižanke već dugo nose pantalone, a i policajkama su obavezna uniforma upravo pantalone.
Upravo zbog toga predsjednik Nicolas Sarkozy najavio da će se krajem godine posvetiti zastarjelim zakonima i ukinuti ih.
Zanimljivo
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko, Faraon iz Visokog, Jabroni, napoleon72, Slatinash_7 i 16 gostiju.