jose je napisao/la:Olajuwon? Horry?
horry je
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
jose je napisao/la:Olajuwon? Horry?
pa isto Horry , ako već ima 200 blokada sto je bilo prije u pitanju onda 99,99% ima i 250 tricafilip13 je napisao/la:jedini igrač sa vise od 250 trojki i vise od 200 blokada u play offu?
Kobe Bryant je napisao/la:pa isto Horry , ako već ima 200 blokada sto je bilo prije u pitanju onda 99,99% ima i 250 tricafilip13 je napisao/la:jedini igrač sa vise od 250 trojki i vise od 200 blokada u play offu?
filip13 je napisao/la:najvise osvojenih lopti u istoriji spursa ima koji igrac?
filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:najvise osvojenih lopti u istoriji spursa ima koji igrac?
??
KK_Bosna je napisao/la:nekako je logicno admiral?
KK_Bosna je napisao/la:haj kad smo kod spursa... samo jedan igrac san antonia je bio najbolji asistent sezone. ko?
skroz sam mu zaboravio ime, al znam mu lik, bijelac, neki je djavo, libanon, sirija, nesto na taj fazon... aaaaaaaaa kako mrzim kad mi je na vrh jezika a ne mogu se sjetiti a necu da guglamfilip13 je napisao/la:najbolji skakac miamija svih vremena?
Misliš Seikali (ili kako se već piše)?KK_Bosna je napisao/la:skroz sam mu zaboravio ime, al znam mu lik, bijelac, neki je djavo, libanon, sirija, nesto na taj fazon... aaaaaaaaa kako mrzim kad mi je na vrh jezika a ne mogu se sjetiti a necu da guglamfilip13 je napisao/la:najbolji skakac miamija svih vremena?
BernardBarnjak je napisao/la:Udonis Haslem.
bravo, rony seikaly! to mu je imejose je napisao/la:Misliš Seikali (ili kako se već piše)?KK_Bosna je napisao/la:skroz sam mu zaboravio ime, al znam mu lik, bijelac, neki je djavo, libanon, sirija, nesto na taj fazon... aaaaaaaaa kako mrzim kad mi je na vrh jezika a ne mogu se sjetiti a necu da guglamfilip13 je napisao/la:najbolji skakac miamija svih vremena?
Je li pitanje ko ima ukupno najviše skokova ili skokova po utakmici?
Odgovor: možda Alonzo?
sad sam izguglao... seikaly je u miamiju imao 10,4 rpg ( http://www.basketball-reference.com/pla ... aro01.html ), a haslem 7,2rpg ( http://www.basketball-reference.com/pla ... eud01.html )filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Udonis Haslem.
tacno
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 6 gostiju.