Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LenBias je napisao/la:pierce over
jefferson under
clippers 1
sretno nam veceras
i ja sam prepisao ovog jeffersona a frajer utrpao 30 boba, prepisao od doktora Van. ali ne smijem se zaliti jer covjek dobro pogadja i pratim ga uvijekLenBias je napisao/la:LenBias je napisao/la:pierce over
jefferson under
clippers 1
sretno nam veceras
prepisa jeffersona i corak
Ja ne bih igrao Kembu. Odigr'o je 2 utakmice u kojima je išao ispod margine, zato bi mogao večeras "eksplodirati". Bolje preskočit negoli odigrati under.LenBias je napisao/la:za veceras iduce:
miami h2 (zbog toga sto je orlando trenutno ubjedljivo najlosija ekipa lige)
horford 2 (izgleda da nema smitha veceras pa ce vise ici preko njega)
walker 1 (drasticno losija igra u gostima nego kod kuce)
sretno kladionicari, sve najbolje nam zelim u iducoj godini
kembu sam igrao samo zbog toga sto igra protiv chicaga, ako je neka ekipa dobra u odbrani onda su oniMonolog je napisao/la:Ja ne bih igrao Kembu. Odigr'o je 2 utakmice u kojima je išao ispod margine, zato bi mogao večeras "eksplodirati". Bolje preskočit negoli odigrati under.LenBias je napisao/la:za veceras iduce:
miami h2 (zbog toga sto je orlando trenutno ubjedljivo najlosija ekipa lige)
horford 2 (izgleda da nema smitha veceras pa ce vise ici preko njega)
walker 1 (drasticno losija igra u gostima nego kod kuce)
sretno kladionicari, sve najbolje nam zelim u iducoj godini
Od mene za večeras je David West under 18. Igraju protiv Memphisa, valja mu se "laktati" sa Gasolom i Randolphom, a svakako ne očekujem meč sa puno poena.
Sretno svima i sretna nova godina svim forumašima sa ovog podforuma.
Nije ni on dobio dok nije poslao nekom 1,2 eura.Tako i ti meni posaljes i dobit ces.terabajt je napisao/la:Ni ja nisam dobio bonus u wiliamsu a uplatio ima vise od sahata.
Jestel im poslali sliku licne?terabajt je napisao/la:Ni ja nisam dobio bonus u wiliamsu a uplatio ima vise od sahata.
Nisam poslao posto ni jednom nisam dizao novac nisam imo potrebeLisac je napisao/la:Jestel im poslali sliku licne?terabajt je napisao/la:Ni ja nisam dobio bonus u wiliamsu a uplatio ima vise od sahata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.