FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jok,trebamo se bojati Leotara. Koji je doslovno slucajno dosao u ligu. Kojeg Sloga nabije 4 razlike i zrinjski sa B ekipom.
Bojati se ,uprkos najskupljem timu i najvecem budzetu. Kad smo bili na virslama,leotare smo samarali usput.
Takav pi*kasti stav je u potpunosti nesportski. Ako cemo se bojati totalnog underdoga,hajmo se onda lijepo ispisati iz lige,pa i iz fudbala i osnovati kakvo BH prvenstvo u kmecanju.

Tu bi bili favoriti,mada bi kmecali ,kako ne mozemo nadkmecati ostale,jer zaboga danas svi znaju kmecati.

Kladionicarski bookmakeri su rekli svoje a to je 1,20 kvota. Tu sva prica zavrsava.
E to je najveća tuga, sto nisu abdićevci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mislis da Ajla zna ko je rahmetli Izet, posto nije modni dizajner, influenser itd?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ayla ovo ti je odlična prilika da se izađe na utakmicu u majicama naših heroja poput Nanića, Dudakovića, Šehovića itd. Samo oštro sa stokom. Nadam se da se neće oglušiti na ove provokacije ni TC, Zeljo, Igman, Velež, Sloboda... Nek na svim stadionima sjaje ljiljani 

Pod broj 1 Ayla i ne zna ko je Nanic a pod broj 2 kad bi izasli sa majicama dobili bi oduzimanje bodovaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 avg 2022, 11:01Ayla ovo ti je odlična prilika da se izađe na utakmicu u majicama naših heroja poput Nanića, Dudakovića, Šehovića itd. Samo oštro sa stokom. Nadam se da se neće oglušiti na ove provokacije ni TC, Zeljo, Igman, Velež, Sloboda... Nek na svim stadionima sjaje ljiljani![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Na tim kvotama kladionice milijarde uzimaju.Antikloc je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:52Jok,trebamo se bojati Leotara. Koji je doslovno slucajno dosao u ligu. Kojeg Sloga nabije 4 razlike i zrinjski sa B ekipom.
Bojati se ,uprkos najskupljem timu i najvecem budzetu. Kad smo bili na virslama,leotare smo samarali usput.
Takav pi*kasti stav je u potpunosti nesportski. Ako cemo se bojati totalnog underdoga,hajmo se onda lijepo ispisati iz lige,pa i iz fudbala i osnovati kakvo BH prvenstvo u kmecanju.![]()
Tu bi bili favoriti,mada bi kmecali ,kako ne mozemo nadkmecati ostale,jer zaboga danas svi znaju kmecati.![]()
Kladionicarski bookmakeri su rekli svoje a to je 1,20 kvota. Tu sva prica zavrsava.
Ako pogledaš zadnja 4 kola, mi danas trebamo i na leden jogurt puhati.
I ako ih rasturimo, u Zenici da igramo bez navijača dok se ne vratimo na Koševo

Koševo Zapad
Zamislite kakvog dragulja imamo u ekipi, klasicna ubitacna desetka ala De Bruyne.. Cujte ovaj podatak Samir Bekric ove sezone je odigao ukupno 25 minuta i ima 1 gol i 1 asistenciju sa 38 godina a ujedno je i sportski direktor kluba haha. A nasa zvjerka isforsirana u najboljim godinama iste te cifre ima, samo sto je on odigrao 503 minute. Mora se forsirati zbog prodaje, a to sto nama ispastaju rezultati to nista. Mi cemo samo da vrtimo istu pricu da je sve ipak do stopera. Ovaj novajlija je doveden valjda na tu poziciju, ali ostat ce neupotrebljiv jer mali mora da igra.
- Shategabri
- Kontakt:
Imamo i mi Mersu
Kad vidim kako čovjek leti po terenu, a najstariji je, tačno bih ove zvjezdice izbubetao
M**** vam yebem, igrajte!

Kad vidim kako čovjek leti po terenu, a najstariji je, tačno bih ove zvjezdice izbubetao

M**** vam yebem, igrajte!
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi fakat 1,18 kvota na nas

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na Borac za vikend u sat vremena spala sa 1.40 na 1.15, i na kraju blokirali skroz, i zijaniše opet

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Evo upravo dolazim iz fanshopa, kupio karte i raduje me cinjenica da nisam bio jedini koji je dosao da kupi kartu.
Idemo SARAJEVOOO!
Idemo SARAJEVOOO!
Koja je kvota da Leotar daje dva gola? More li se to odigrati? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Više golova u drugom poluvremenu 1.20
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Više golova u drugom poluvremenu 2.00 kvota
Leotar zabija gol 2.50 kvota
Leotar zabija gol 2.50 kvota
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Au jesmo nasiljeni sta ovo citam...jel se to ne daj boze iscekuje da nas leotar klepi, vidim vec se spremaju postovi