Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Na prvi pogled gledajuci parove za NBA i poene igraca odmah su mi zanimljivi bili under na mec Indiana-Memphis i D.West under.
Dakle tip koji se vrti ponajvise ovdje ali i po svim drugim forumima i prijedlozima. Medjutim, ja sam za sitno odigrao Westa over 18,5 poena. Zasto? Prije svega jer je kvota na under pala na 1,6 tj. na over je 2,2 sto mi se izuzetno isplati s obzirom na neke razloge koje cu sada navesti..
D.Westu 18 koseva i jest ovosezonski prosjek a u nekim se mogu naci i nize margine. Znam, Memphis je odlican defanzivno ali mislim da ce Indiana danas puno igrati na Westa, iz vise razloga. Prvo, zato sto George i Hibbert, ostali bitniji igraci Pacersa, imaju vrlo tezak matchup s protivnikke strane, i mislim da se nece bas previse naigrati. Drugi razlog je taj sto West ima poprilicno profinjen sut s poludistance i pogadja s slobodnih bacanja te ako uspije izvuci guzonju Randolpha iz reketa, na sirem prostoru ima vise sansi da ga nadigra jer je brzi od njega.
A i stvarno igra odlicno ove sezone, najbolji je igrac Indiane iako statistika ne ide bas na ruku mome odabiru jer mu je ovosezonski prosjek kuci 12 koseva ali imao je slicnu statistiku i sinoc Jefferson pa zabi 30 poena. Ja igram na over ali na sitno. (dio analize prepisan s jednog drugog portala)
Utakmica ce vrlo vjerovazno biti u underu ali mi margina od 178,5 malo skakljiva. Da je za kos veca nekako bih lagano to uzeo a ovako mozda ispratim ali ne racunam ozbiljno na to.
Po logici koja slijedi iz gore navedene analize P.George bi trebao u under 17,5 poena. S druge strane ga cuva R.Gay i sumnjam da ce se naigrati i imati prostora da se raspuca.
Od igraca Memphisa prije svega nekako ocekujem da ce Conley doci do izrazaja iz drugog plana dok se svi ostali "kolju" sa defanzivnim zadacima te da prebaci marginu od 12,5 poena.
Chicago-Charlotte under 187,5
Bullsi su poznati po cvrstoj odbrani (ja mislim 3. u ligi) ali i da im napad nije jaca strana pogotovo ne u zadnje vrijeme jer su i Boozer i Deng u katastrofalnoj formi tako da mi se na prvi pogled margina od 17,5 za Denga cini previsokom.
Noah bi mogao doci do izrazaja protiv slabasne odbrane Bobcatsa i da prebaci 11,5 poena. S druge strane Bobcatsi su jedna od najlosijih ekipa u svakom pogledu pa tako i kada je preciznost u pitanju.
C.Bosh over 16,5
Ne volim igrati Bosha u gostima ali ovaj put cu ga ispratiti. Miami nakon 2 uzastopna poraza sebi ne smije priustiti taj luksuz da pobjeda i treci put zaredom dodje u pitanje.
Ocekujem zestok angazman od samog pocetka od strane svih igraca Heata a Bosh je moj izbor jer je odbrana pod kosem nekako najslabija karika Orlanda pogotovo sada kada nema Davisa.
Zbog male kvote na cistu dvicu isplati se ispratiti prelaz 2/2 na Miami.
Houston-Atlanta over 203,5
Sta drugo izabrati kada igra Houston? Igrali su jednom ove sezone u Atlanti i rezultat je bio 102-109 za Rocketse uz strasnih 45 poena "vehabije" Hardena.
Jos se moze reci pri tome da je tekma obilovala velikim procentom nepreciznih suteva a ipak je postignuto 211 poena.
Koga god da se odabere za over od aktera ove tekme je logican izbor i vrlo izvjestan. Horford i Teague bi trebali prebaciti margine pogotovo sada kada nema J.Smitha.
Ima dosta parova i pickova ali samo je vazno dobro rasporediti ali s druge strane nista mi nije toliko privlacno da bi se ganjalo za veci ulog.
Dakle tip koji se vrti ponajvise ovdje ali i po svim drugim forumima i prijedlozima. Medjutim, ja sam za sitno odigrao Westa over 18,5 poena. Zasto? Prije svega jer je kvota na under pala na 1,6 tj. na over je 2,2 sto mi se izuzetno isplati s obzirom na neke razloge koje cu sada navesti..
D.Westu 18 koseva i jest ovosezonski prosjek a u nekim se mogu naci i nize margine. Znam, Memphis je odlican defanzivno ali mislim da ce Indiana danas puno igrati na Westa, iz vise razloga. Prvo, zato sto George i Hibbert, ostali bitniji igraci Pacersa, imaju vrlo tezak matchup s protivnikke strane, i mislim da se nece bas previse naigrati. Drugi razlog je taj sto West ima poprilicno profinjen sut s poludistance i pogadja s slobodnih bacanja te ako uspije izvuci guzonju Randolpha iz reketa, na sirem prostoru ima vise sansi da ga nadigra jer je brzi od njega.
A i stvarno igra odlicno ove sezone, najbolji je igrac Indiane iako statistika ne ide bas na ruku mome odabiru jer mu je ovosezonski prosjek kuci 12 koseva ali imao je slicnu statistiku i sinoc Jefferson pa zabi 30 poena. Ja igram na over ali na sitno. (dio analize prepisan s jednog drugog portala)
Utakmica ce vrlo vjerovazno biti u underu ali mi margina od 178,5 malo skakljiva. Da je za kos veca nekako bih lagano to uzeo a ovako mozda ispratim ali ne racunam ozbiljno na to.
Po logici koja slijedi iz gore navedene analize P.George bi trebao u under 17,5 poena. S druge strane ga cuva R.Gay i sumnjam da ce se naigrati i imati prostora da se raspuca.
Od igraca Memphisa prije svega nekako ocekujem da ce Conley doci do izrazaja iz drugog plana dok se svi ostali "kolju" sa defanzivnim zadacima te da prebaci marginu od 12,5 poena.
Chicago-Charlotte under 187,5
Bullsi su poznati po cvrstoj odbrani (ja mislim 3. u ligi) ali i da im napad nije jaca strana pogotovo ne u zadnje vrijeme jer su i Boozer i Deng u katastrofalnoj formi tako da mi se na prvi pogled margina od 17,5 za Denga cini previsokom.
Noah bi mogao doci do izrazaja protiv slabasne odbrane Bobcatsa i da prebaci 11,5 poena. S druge strane Bobcatsi su jedna od najlosijih ekipa u svakom pogledu pa tako i kada je preciznost u pitanju.
C.Bosh over 16,5
Ne volim igrati Bosha u gostima ali ovaj put cu ga ispratiti. Miami nakon 2 uzastopna poraza sebi ne smije priustiti taj luksuz da pobjeda i treci put zaredom dodje u pitanje.
Ocekujem zestok angazman od samog pocetka od strane svih igraca Heata a Bosh je moj izbor jer je odbrana pod kosem nekako najslabija karika Orlanda pogotovo sada kada nema Davisa.
Zbog male kvote na cistu dvicu isplati se ispratiti prelaz 2/2 na Miami.
Houston-Atlanta over 203,5
Sta drugo izabrati kada igra Houston? Igrali su jednom ove sezone u Atlanti i rezultat je bio 102-109 za Rocketse uz strasnih 45 poena "vehabije" Hardena.
Jos se moze reci pri tome da je tekma obilovala velikim procentom nepreciznih suteva a ipak je postignuto 211 poena.
Koga god da se odabere za over od aktera ove tekme je logican izbor i vrlo izvjestan. Horford i Teague bi trebali prebaciti margine pogotovo sada kada nema J.Smitha.
Ima dosta parova i pickova ali samo je vazno dobro rasporediti ali s druge strane nista mi nije toliko privlacno da bi se ganjalo za veci ulog.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ado899 je napisao/la:evo za dans nesto sta sam nazor sastavio
Oklahoma-Phoenix (-206,5+) z1 1,85
Brooklyn (-94,5+) zg1 1,85
Indiana-Memphis (-178,5+) z2 1,85
Beitar J - Ashdod (-3+) zx2 2,10
Tofas Bursa - A.Efes (-10,5) h2 1,85 71:94![]()
Kvota 24,60KM uplata 2KM dobitak: 49,20KM sretno svimai sretna nova godina.
za sad je fino krenulo

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
MEMGrizzlies-IND Pacers over 177,5 LOST
CHABobcats-CHIBulls over 186,5 LOST
ukupna kvota 3,37 LOST
LOST
ukupna kvota 3,37 LOST
LOST
Zadnja izmjena: ProfLSP, dana/u 01 jan 2013, 11:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Glavni tiket, onaj sa velikim ulogom:
Tofas - A. Efes 2 (71:94)
Houston - Atlanta 1X
Chicago - Charlotte 1
San Antonio - Brooklyn 1
Oklahoma - Phoenix 1
Orlando - Miami 2
Koef: 3.16.
Prvi par je prošao lagano, idemo dalje jedan po jedan. Ostalih desetak tiketa su uglavnom košarkaši (under/over).
Tofas - A. Efes 2 (71:94)
Houston - Atlanta 1X
Chicago - Charlotte 1
San Antonio - Brooklyn 1
Oklahoma - Phoenix 1
Orlando - Miami 2
Koef: 3.16.
Prvi par je prošao lagano, idemo dalje jedan po jedan. Ostalih desetak tiketa su uglavnom košarkaši (under/over).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Radil ijedna kladionica ?
hitnooooooooo
hitnooooooooo
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
West over 16.5 1.85
Durant over 29.5 1.85
Horford over 15.5
Orlando-Miami 2 1.20
Chicago-Charlotte 1 1.20
Indiana-Memphis over 178.5 1.85
Durant over 29.5 1.85
Horford over 15.5
Orlando-Miami 2 1.20
Chicago-Charlotte 1 1.20
Indiana-Memphis over 178.5 1.85
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U BiH nijedna trenutno ne radi, nit će sutra. Ne mislim pritom na online kladionice.AgresivnoDjubre je napisao/la:Radil ijedna kladionica ?
hitnooooooooo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Joj sad bi lego na pod i ako ikako mogu sam sebi po glavi skakao.Nisam engleze odigrao aaaaaaaa jojinsider je napisao/la:
U BiH nijedna trenutno ne radi, nit će sutra. Ne mislim pritom na online kladionice.

Hvala na odgovoru. I sretno da svi dobijete.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Agresivac, možda te brat pogura, čekam da mi šta legne na Premier računu. Odigrao sam pedeset tiketa, mora makar jedna dobitak. Javit ću ti, pošalješ mi parove na PM i ja ti odigram. Ako bude dobitka, reći ću ti kako podići.
Pozdrav.
Pozdrav.
Zasto igrate po ovim nasim kladionicama,otvorite racune na engleskim i imat cete bonusa koliko pozelite.Ja vec 8 godina igram tamo i ne brinem brige oko radnog vremena i ostalih neprijatnosti.
EDIT, Zanimljivo je da BET365 koja je gigant,sve bonuse daje jedino BiH i Crnoj Gori od svih drzava na Balkanu pa cak i regionu.Zasto je tako,zaista ne znam.
EDIT, Zanimljivo je da BET365 koja je gigant,sve bonuse daje jedino BiH i Crnoj Gori od svih drzava na Balkanu pa cak i regionu.Zasto je tako,zaista ne znam.
Zadnja izmjena: ProfLSP, dana/u 31 dec 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eh to brate moj,sutra cu ti poslati neke parove koji ce sigurno proci.Nadam se da ces dobiti sto viseinsider je napisao/la:Agresivac, možda te brat pogura, čekam da mi šta legne na Premier računu. Odigrao sam pedeset tiketa, mora makar jedna dobitak. Javit ću ti, pošalješ mi parove na PM i ja ti odigram. Ako bude dobitka, reći ću ti kako podići.
Pozdrav.

Pozdrav i sretno.
Hvala.
radi sutra BHplay kladionica od 13.00
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Errani - Hantuchova 1.1. 02:30 1 1,35
Kvitova - Pavlyuchenkova 1.1. 04:45 1 1,35
Goerges - Sevastova 1.1. 07:00 1 1,35
Brisbane Roar - Wellington 1.1. 10:30 1 1,60
W.B.A. - Fulham(d/n) 1.1. 13:45 DA 1,70
Coventry - Shrewsbury 1.1. 16:00 1 1,65
Southampton - Arsenal(d/n) 1.1. 18:30 DA 1,60
kvota: 17.67
Kvitova - Pavlyuchenkova 1.1. 04:45 1 1,35
Goerges - Sevastova 1.1. 07:00 1 1,35
W.B.A. - Fulham(d/n) 1.1. 13:45 DA 1,70
Coventry - Shrewsbury 1.1. 16:00 1 1,65
kvota: 17.67
Wigan - Man.Utd(s.t.) 1.1. 16:00 2 1,75
Swansea - Aston Villa(p/k) 1.1. 16:00 1/1 2,30
W.B.A. - Fulham(d/n) 1.1. 13:45 DA 1,60
kvota> 16.49
Swansea - Aston Villa(p/k) 1.1. 16:00 1/1 2,30
W.B.A. - Fulham(d/n) 1.1. 13:45 DA 1,60
kvota> 16.49
Swansea - Aston Villa 1.1. 16:00 1 1,55
Tottenham - Reading(s.t.) 1.1. 16:00 1 1,45
KAC Klagenfurt - Olimpija(s.t.)/hok 1.1. 17:30 1 1,70
Y.H.Lu - Bachinger 1.1. 12:05 1 1,40
Rufin - P.Amritraj 1.1. 12:35 1 1,45
Tsonga - Isner 1.1. 10:40 1 1,55
kvota: 12.02
Tottenham - Reading(s.t.) 1.1. 16:00 1 1,45
KAC Klagenfurt - Olimpija(s.t.)/hok 1.1. 17:30 1 1,70
Y.H.Lu - Bachinger 1.1. 12:05 1 1,40
Rufin - P.Amritraj 1.1. 12:35 1 1,45
Tsonga - Isner 1.1. 10:40 1 1,55
kvota: 12.02
znaci nijedna kladionica ne radi danas 

LOSTProfLSP je napisao/la:MEMGrizzlies-IND Pacers over 177,5 LOST
ukupna kvota 3,37 LOST
Kazu radu Remi kladionice
Gdje imaju oni svoje poslovnice.

Gdje imaju oni svoje poslovnice.

Ima li netko iskustva sa ovim bet at home ,poslao sam podatke,poslali su mi e-mail u petak da je sve ok i da ce biti isplata za par dana pa me zanima koliko oko prilike dana se ceka da "jazavci" uplate na vas racun?
BHplay/Remi radi od 13:00 do 20:00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.