Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Falilo je malo muda i manje idiotizma u zavrsinici ,nije los rezultat iako smo trebali to rijesiti veceras.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
takticki odlicno odradjen mec i mozemo biti zadovoljni,steta za neke kontre koje smo opet morali i mogli bolje ali jbga
samo od koga je ovaj Muller naucio da ovako pada

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
povlacim sve sto sam ikad lose napisao za carvajala, momak je veceras doktorirao fudbal 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bice kontri u MinhenuL-Train je napisao/la:takticki odlicno odradjen mec i mozemo biti zadovoljni,steta za neke kontre koje smo opet morali i mogli bolje ali jbgasamo od koga je ovaj Muller naucio da ovako pada
![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Carlo tito

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa sta bi to bilo da su se u jednom trenutku na terenu nasli Di Maria C. Ronaldo Bale, ispod 3 komada u mrezi Bayerna ne vjerujem da bi zavrsilo posto je onaj Benzema ko kakav tenkic (ne)pokretan:lol:
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mozda od Pepea dok ga je gledao s klupe u prvom poluvremenu?L-Train je napisao/la:takticki odlicno odradjen mec i mozemo biti zadovoljni,steta za neke kontre koje smo opet morali i mogli bolje ali jbgasamo od koga je ovaj Muller naucio da ovako pada
![]()
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
koju si ti utakmicu gledao veceras?10DelPiero je napisao/la:Pa sta bi to bilo da su se u jednom trenutku na terenu nasli Di Maria C. Ronaldo Bale, ispod 3 komada u mrezi Bayerna ne vjerujem da bi zavrsilo posto je onaj Benzema ko kakav tenkic (ne)pokretan:lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta ti ja kazem.LenBias je napisao/la:povlacim sve sto sam ikad lose napisao za carvajala, momak je veceras doktorirao fudbal
Cova bi mogao odradit jos jednu utakmicu
ganja Riberia do njihovog gola
ma svi su bili odlicni
da je bilo malo koncetracije u napadu al..
bilo ju je u odbrani
i mislim da je realni rezultat
za 6 dana , zdraviji Runaldo i Gareth
pa da se kidamo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Žabar je samo trebao pogledat kako je Dortmund odigrao protiv njih, samo visok presing i oni su mrtvi, valjda de će u uzvratu skontat.
Benzema majstor, nema mu se šta prigovarati. Zabio gol, dao fenomenalnu asistenciju Ronaldo koji se našao u stopostotnoj, odradio je svoj posao na nivou.
Kao što Marca kaže - on je mr. Champions
Nemaju svi istu ekipu niti je u svake ekipe isti mentalitet. "Žabar" zna igrati svoj stil igre, Klopp svoj, tu nema previše mudrovanja i pametovanja.stokton je napisao/la:Žabar je samo trebao pogledat kako je Dortmund odigrao protiv njih, samo visok presing i oni su mrtvi, valjda de će u uzvratu skontat.
Odlicno. Ocekivao sam da igramo nesto ofanzivnije ali je pobjeda tu bez primljenog gola. Veoma bitno je da Xabi nije dobio karton i u Minhen se ide s 100% spremnim Ronaldom i Baleom. Odlicno.
a mozda je od Pepa,ipak je on prije kobasicara vodio najvece padavicare na dunjalukurogeRF je napisao/la:Mozda od Pepea dok ga je gledao s klupe u prvom poluvremenu?L-Train je napisao/la:takticki odlicno odradjen mec i mozemo biti zadovoljni,steta za neke kontre koje smo opet morali i mogli bolje ali jbgasamo od koga je ovaj Muller naucio da ovako pada
![]()
Sent from my ST18i using Tapatalk
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa u odnosu na ova 3 igraca reci mi ako grijesim.LenBias je napisao/la:koju si ti utakmicu gledao veceras?10DelPiero je napisao/la:Pa sta bi to bilo da su se u jednom trenutku na terenu nasli Di Maria C. Ronaldo Bale, ispod 3 komada u mrezi Bayerna ne vjerujem da bi zavrsilo posto je onaj Benzema ko kakav tenkic (ne)pokretan:lol:
Alessandro Del Piero !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne znam je li do mene, ali isco po meni najgori veceras, milion pogresnih dodavanja, luka jedan od boljih...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne bi meni krivo bilo da on nema igrače za presing, ništa Dortmund nema bolje trkače ali eto što kažeš nema svako damu ko gospodin KlopCap17an je napisao/la:Benzema majstor, nema mu se šta prigovarati. Zabio gol, dao fenomenalnu asistenciju Ronaldo koji se našao u stopostotnoj, odradio je svoj posao na nivou.
Nemaju svi istu ekipu niti je u svake ekipe isti mentalitet. "Žabar" zna igrati svoj stil igre, Klopp svoj, tu nema previše mudrovanja i pametovanja.stokton je napisao/la:Žabar je samo trebao pogledat kako je Dortmund odigrao protiv njih, samo visok presing i oni su mrtvi, valjda de će u uzvratu skontat.
Danke.
A ne mozemo trazit puno vise
takticki , trkacki savrseni
jos kad je koncetracija tu
imali su samo jednu pravu priliku
A ne mozemo trazit puno vise
takticki , trkacki savrseni
jos kad je koncetracija tu
imali su samo jednu pravu priliku
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.