Kako je to uradio? Tako sto je ignorisao medije?Cartman je napisao/la:Safet je najveci krivac za sve, ali nisu ni igraci bez krivice. On kao kapiten na papiru mora preuzet odgovornost za totalni debakl koji gledamo duze vrijeme. Emir je to uradio nakon SP-a, nepravedno.Virtu4l je napisao/la:Safet je kriv za Kipar, nije Džeko
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Imal' kojeg ovdje forumasa kojem ne smeta nijedan od nasih igraca?
Svako nekom ne valja.
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Misliš da je Džeko trebao šutirati penal protiv Kipra? Slažem se!Cartman je napisao/la:Safet je najveci krivac za sve, ali nisu ni igraci bez krivice. On kao kapiten na papiru mora preuzet odgovornost za totalni debakl koji gledamo duze vrijeme. Emir je to uradio nakon SP-a, nepravedno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Uživajte,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Izvinio se na TV Behar.bulbasor je napisao/la:Kako je to uradio? Tako sto je ignorisao medije?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- plavipatriota
- Kontakt:
@blue heart
pa sve je u fudbalu nagađanje...
nagađanje je i kad neki klub da za igrača 40 miliona eura da će i kod njih biti dobar...
dakle sve je nagađanje, transfer na kraju može biti odličan kao npr Sanchezov u Arsenal, ili može biti loš kao Torresov u Chelsea, Lewandovski u Bayern i sl...
Naše i jeste da diskutujemo o raznim stvarima, među njima jesu i one "šta mislimo gdje bi mu bilo bolje i zašto bi bilo bolje?"
ono što ja vidim iskreno je da bi mu godila promjena sredine, da malo vrati taj naboj gdje se on osjeća među vođama tima, da se njegova dosta poštuje i da je nezamjenjiv...
ovdje je jedan od mnogih!
pa sve je u fudbalu nagađanje...
nagađanje je i kad neki klub da za igrača 40 miliona eura da će i kod njih biti dobar...
dakle sve je nagađanje, transfer na kraju može biti odličan kao npr Sanchezov u Arsenal, ili može biti loš kao Torresov u Chelsea, Lewandovski u Bayern i sl...
Naše i jeste da diskutujemo o raznim stvarima, među njima jesu i one "šta mislimo gdje bi mu bilo bolje i zašto bi bilo bolje?"
ono što ja vidim iskreno je da bi mu godila promjena sredine, da malo vrati taj naboj gdje se on osjeća među vođama tima, da se njegova dosta poštuje i da je nezamjenjiv...
ovdje je jedan od mnogih!
Da, poznat je po tome sto odlicno puca penale.Virtu4l je napisao/la:Misliš da je Džeko trebao šutirati penal protiv Kipra? Slažem se!Cartman je napisao/la:Safet je najveci krivac za sve, ali nisu ni igraci bez krivice. On kao kapiten na papiru mora preuzet odgovornost za totalni debakl koji gledamo duze vrijeme. Emir je to uradio nakon SP-a, nepravedno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato je to mali princ ispravio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja ne znam imal' goreg napadaca kad su u pitanju penali. Nas Dzeko je tu legenda. Ja bih cak rekao da ih je vise promasio nego pogodio. Mogu se sjetit jedno 5 ovako napametCartman je napisao/la:Da, poznat je po tome sto odlicno puca penale.Virtu4l je napisao/la:Misliš da je Džeko trebao šutirati penal protiv Kipra? Slažem se!Cartman je napisao/la:Safet je najveci krivac za sve, ali nisu ni igraci bez krivice. On kao kapiten na papiru mora preuzet odgovornost za totalni debakl koji gledamo duze vrijeme. Emir je to uradio nakon SP-a, nepravedno.
Pa Emir je duzan to uraditi jer je u kljucnoj utakmici skrivio gol i odigrao jako lose, pored gola na pocetku je predao par lopti Nigerijcima i sigurno stvorio nervozu. Ne moze Edin snositi krivicu sto je Begovic kiksao protiv Belgije i Kipra ili sto je Pjanic promasio penal. Isto tako ni kapiten sa meca protiv Izraela ne moze snositi neku krivicu sto kod egala Hajrovic i Lulic ne mogu pogoditi gol sa 3-4m.
@greivise da ti pomognem, imas i u reprezentaciji primjer Edinovog izvodjenja penala, od 03:00:
[youtube][/youtube]
@greivise da ti pomognem, imas i u reprezentaciji primjer Edinovog izvodjenja penala, od 03:00:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 09 feb 2015, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tako sto je otisao iz reprezentacije i prihvatio tu najvecu nepravdu da se na njega stavi najveca krivica, a ljudi koji su najzasluzniji za debakl, to jest Papke Susic, Tincek i ostala kompanija su ostali i tako unistili i ove kvalifikacije. Jos su imali obraza onda pitat Emira da se vrati, kad su vidili da ne mogu bez njega ni protiv Kipra.bulbasor je napisao/la:Kako je to uradio? Tako sto je ignorisao medije?Cartman je napisao/la:Safet je najveci krivac za sve, ali nisu ni igraci bez krivice. On kao kapiten na papiru mora preuzet odgovornost za totalni debakl koji gledamo duze vrijeme. Emir je to uradio nakon SP-a, nepravedno.Virtu4l je napisao/la:Safet je kriv za Kipar, nije Džeko
@Dzemo: U Wolfsburgu mu je jednom cak igrac odbranio. Golman dobio crveni, igrac stao na gol i odbrani mu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 feb 2015, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
mora da ga je i tu vece neko gusio..harishp je napisao/la:Zato je to mali princ ispravio.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nije stavljen na njegovu poziciju.STEVIE je napisao/la:mora da ga je i tu vece neko gusio..harishp je napisao/la:Zato je to mali princ ispravio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Promašio je brdo penala, ali opet mu treneri daju da puca, još jedan dokaz veličine 
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Kasljao je tu noc, gusilo ga.STEVIE je napisao/la:mora da ga je i tu vece neko gusio..harishp je napisao/la:Zato je to mali princ ispravio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[youtube][/youtube]Sabinho je napisao/la: @greivise da ti pomognem, imas i u reprezentaciji primjer Edinovog izvodjenja penala, od 03:00:
[youtube][/youtube]
Je li nekad uspio pogoditi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Blue_He4rt
- Kontakt:
@plavipatriota
Uskoro cemo imati priliku da vidimo kako ce se snaci u novom klubu,jer tesko da ce ostati poslije kraja tekuce sezone.Moze on puno bolje od prije navedenih klubova, npr.ako Icardi ode iz Intera, tu bih ga volio vidjeti.
Uskoro cemo imati priliku da vidimo kako ce se snaci u novom klubu,jer tesko da ce ostati poslije kraja tekuce sezone.Moze on puno bolje od prije navedenih klubova, npr.ako Icardi ode iz Intera, tu bih ga volio vidjeti.
Chelsea F.C.
On može sve, samo da hoće, može izvoditi kornere, ubacivati sa strane, može od Begovića uzeti gol aut, šutirati penale, slobodnjake, dati kapitensku Avdiji, otjerati Hajrovića, i sve to, a da mu niko ne prigovori.Greivis je napisao/la:Je li nekad uspio pogoditi?
Sad jos ispade i zrtva.Cartman je napisao/la: Tako sto je otisao iz reprezentacije i prihvatio tu najvecu nepravdu da se na njega stavi najveca krivica, a ljudi koji su najzasluzniji za debakl, to jest Papke Susic, Tincek i ostala kompanija su ostali i tako unistili i ove kvalifikacije. Jos su imali obraza onda pitat Emira da se vrati, kad su vidili da ne mogu bez njega ni protiv Kipra.
Ja cu ti samo spomenuti Francusku i Nigeriju
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ko mu daje? Godinama nije pucao, cak mu ni Papke Susic nije dao vise. Zadnji je opucao protiv Arsenala ja mislim, i promasio naravno.Virtu4l je napisao/la:Promašio je brdo penala, ali opet mu treneri daju da puca, još jedan dokaz veličine
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
protiv Hannovera cini mi se, RoshentalCartman je napisao/la: @Dzemo: U Wolfsburgu mu je jednom cak igrac odbranio. Golman dobio crveni, igrac stao na gol i odbrani mu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: denza, FerdinandF i 13 gostiju.