Izaberite

Ja iskombinovao na dva tiketa valjda bude nesto

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
e ovo se desi kad kazes da je Torres zicer da zabijeViper je napisao/la:Zicer:
Torres daje gol @1,65
u novu godinu odlicno... 2/2pintol_TM87 je napisao/la:Njukastl vs Everton (manje od 10 kornera) @1.85
U zadnja 4 medjusobna (iz tih imam statistiku) dolazilo je uvijek manje od 10 kornera..max 9..sretno
Suarez daje gol @1.7
iz 4 medjusobna u 3 utakmice je Suarez uspio zabiti sunderlandu..svakako je u formi tako da ide i veceras
3/3insider je napisao/la:insider je napisao/la:Papiss Cisse daje gol
Suarez daje gol
Bala Town - TNS Z2 (4 i više golova) 2:2
U Premieru u ponudi i da će Ba dat gol, a on ne igra.
deno_TM87 je napisao/la:Dva para i od mene.
Bala Town - TNS odg i 3+ 2.00 2:2
Newcastle - Everton odg i 3+ 2.10 1:2
hahah ne moze Torres biti zicer vise ni na terminu10DelPiero je napisao/la:Nemojte molim vas pisati za neki par da je zicer pa makar kvota bila 1,01 nema mi nista gore kad vidim![]()
Nema zicera pa makar tekma dogovorena bila
Nowitzki ima niz od 20 utakmica protiv Heata s 20 i više poena,jest da je bio povredjen al vrijedi pokusati a ni majami nije u extra formi posebno njihova klupa tako da bi i rezultat mogao biti zanimljiv.R.J.W.G. je napisao/la:Svi čekaju Nowitzkog da poludi!Valjda bude večeras, pošto ga je dosta raje odigralo!
![]()
To je manje-više razlog zašto sam Jamesa odigrao over.. Imam osjećaj da im neće biti lako večeras! Nadajmo se neizvjesnoj tekmi!Lisac je napisao/la:Nowitzki ima niz od 20 utakmica protiv Heata s 20 i više poena,jest da je bio povredjen al vrijedi pokusati a ni majami nije u extra formi posebno njihova klupa tako da bi i rezultat mogao biti zanimljiv.R.J.W.G. je napisao/la:Svi čekaju Nowitzkog da poludi!Valjda bude večeras, pošto ga je dosta raje odigralo!
![]()
Bilo je tačno 10 kornera.pintol_TM87 je napisao/la:u novu godinu odlicno... 2/2pintol_TM87 je napisao/la:Njukastl vs Everton (manje od 10 kornera) @1.85
U zadnja 4 medjusobna (iz tih imam statistiku) dolazilo je uvijek manje od 10 kornera..max 9..sretno
Suarez daje gol @1.7
iz 4 medjusobna u 3 utakmice je Suarez uspio zabiti sunderlandu..svakako je u formi tako da ide i veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.