Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo imao 6 pasova sinoc 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mogao si napisati , Runaldo se vraca u odbranu vise nego obicno(ikad skoro).
A normalno da nece imati puno kompletiranih pasova
jer em sto je jedan od 2 ofanzivca i dobije loptu svakih 10 minuta
ici ce okomito s istom i pokusati osutati kad se ukaze prilika
a sinoc je kompletirao jedan pas u 19 minuti
A normalno da nece imati puno kompletiranih pasova
jer em sto je jedan od 2 ofanzivca i dobije loptu svakih 10 minuta
ici ce okomito s istom i pokusati osutati kad se ukaze prilika
a sinoc je kompletirao jedan pas u 19 minuti
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije to bila kritika
Bale je imao 3
Bale je imao 3
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ocel bas , ako budu zdravi
Ancelotti poslati BBC na Alianz Areni , a Angela vratit u sredinu gdje je kud i kamo bolji
al ce onda Gareth morati biti mnogo odgovorniji i stalno igrati desno "krilo" u 4-4-2 kad se branimo
I nisam za to da samo gore igraju Gareth i Runaldo jer su eto brzi od Karima i slicno
al nijedan od njih ne moze povezati drugog s golom , kao sto moze Benzema
jos juce nisi mu mogao uzeti ono malo lopte sto je imao u nogama
i protiv barcelone i bez gola je bio impresivan
jak u duelu i kao uvijek razigravacki na nivou.
Ma vjerovat Ancelottiu
7 utakmica protiv Bayerna , bez poraza , 5 pobjeda
Bestia digic
[youtube][/youtube]
Ancelotti poslati BBC na Alianz Areni , a Angela vratit u sredinu gdje je kud i kamo bolji
al ce onda Gareth morati biti mnogo odgovorniji i stalno igrati desno "krilo" u 4-4-2 kad se branimo
I nisam za to da samo gore igraju Gareth i Runaldo jer su eto brzi od Karima i slicno
al nijedan od njih ne moze povezati drugog s golom , kao sto moze Benzema
jos juce nisi mu mogao uzeti ono malo lopte sto je imao u nogama
i protiv barcelone i bez gola je bio impresivan
jak u duelu i kao uvijek razigravacki na nivou.
Ma vjerovat Ancelottiu
7 utakmica protiv Bayerna , bez poraza , 5 pobjeda
Bestia digic
[youtube][/youtube]
Ja sam vise za opciju ako bude igrao,a hoce vjerovatno 4 3 3 ,da to defanzivno bude 4 5 1,bolje cemo se braniti a i lakse otvarati kontre. Jer sumnjam da ce Bayern biti bezidejan ko sinoc ,a BVB se ne smije ponoviti,bayern ce tamo biti puno agresivniji i ofanzivniji.
Al kako god imacemo minimalno 2-3 dobre kontre sa 100% prilikama,i nadam se 100% realizaciji.
Al kako god imacemo minimalno 2-3 dobre kontre sa 100% prilikama,i nadam se 100% realizaciji.
Ma to je jednostavno rezovanje.
Imat cemo barem 2. odlicne prilike , ja vjerujem da ako zabijemo jednu da cemo biti u finalu.
A normalno da svi ocekujemo jos veci pritisak i ofanzivnu bayerna , al samim time i vise prostora za kontre
pobjec cemo koji put , a morat cemo zabiti gol da bi prosli.
I haj
uzivati do tad
Imat cemo barem 2. odlicne prilike , ja vjerujem da ako zabijemo jednu da cemo biti u finalu.
A normalno da svi ocekujemo jos veci pritisak i ofanzivnu bayerna , al samim time i vise prostora za kontre
pobjec cemo koji put , a morat cemo zabiti gol da bi prosli.
I haj
uzivati do tad
Eh sad poraz Patetika od valencije,lagana pobijeda protiv osasune , onda nam nasi hejteri iz katalonje poklone titulu u zadnjem kolu 
Nakon 3 poraza u prvim utakmicama polufinala,sinoc smo konacno pobijedili i izvukli jako dobar rezultat 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da im je nekako da procitaju post od @Svetog na temi Barce. Uzorali bi teren da sruse Patetico.suhi je napisao/la:Eh sad poraz Patetika od valencije,lagana pobijeda protiv osasune , onda nam nasi hejteri iz katalonje poklone titulu u zadnjem kolu
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu

P.S Vama Decima, nama Carlo i svi sretni

P.S Vama Decima, nama Carlo i svi sretni
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cuj iker 7.5
Treba ostati ne ocijenjen 
- Consigliere
- Kontakt:
Sve sto je imao odradio perfektno... Sta je trebao dobiti? 5?suhi je napisao/la:Cuj iker 7.5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba ostati ne ocijenjen
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma ajde imao jednu intervenciju,spanski mediji ,po tome su pepe dani i coentrao trebali dobiti 15 ocijenu
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/luka-z ... 41668.aspx
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/luka-z ... 41668.aspx
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Imao je jednu kljucnu intervenciju, pred sami kraj susreta. Postoji velika razlika.
...Život za Široki...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slažem se da je ove sezone najbolji Realov igrač. Svaki put kad ga gledam izdominira.
Osim Ronalda logicno.
Osim Ronalda logicno.
šta misliš zašto sam ga sročio? tactial geniusAmar Dzeko je napisao/la:Da im je nekako da procitaju post od @Svetog na temi Barce. Uzorali bi teren da sruse Patetico.suhi je napisao/la:Eh sad poraz Patetika od valencije,lagana pobijeda protiv osasune , onda nam nasi hejteri iz katalonje poklone titulu u zadnjem kolu
naprijed rejal
cuj pepe igrac utakmice, vala carvajal je bio bez ikakve rasprave 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ocijene su maximalno smijesne,kao i uvijek od strane spanskih medija,xabi je bio statisticki bolji od modrica dosta,a lukicu uzdizu u nebesa danas 
Tvoja slabost i jeste praćenje statistikesuhi je napisao/la:Ocijene su maximalno smijesne,kao i uvijek od strane spanskih medija,xabi je bio statisticki bolji od modrica dosta,a lukicu uzdizu u nebesa danas
naprijed rejal
Misljenja sam da cemo ostati neporazeni i u MinKenu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.