Zon je napisao/la:QWERTZ je napisao/la:
hahahaha sta rece i ostade ziv, hahaha zivio ti brate meni ali vama nema lijeka, pa samo tako sebe ofirate placete, kmecite nas jos vise uzdizete svaki od vas sa takvim komentarima, bolan vi nikad necete biti klub sve dok budete gledali gdje je i kakav je Zeljo, ali tako je sta da se radi, nego Bog dragi dao rjesenje drmni koji apaurin, odspavaj i sve ce biti bolje, sutra je novi dan naviknut ces se jest da je hebeno ali tako je iz te koze ne mozes sto se prije pomiris sa cinjenicama bit ce ti lakse, lijep pozdrav

Meni ne trebaju leksiliumi, daleko od toga. Prezivio sam minuli rat, danas me ovo ne moze do te mjere iznervirati i nasekirati.
Naravno da cu gledati i pratiti i vas, vi ste nam i konkurenti, a i dio ste istog grada. I oduvijek je najljepse bilo naduravati se oko ovog rivalstva. Ali ovo vec prelazi sve mjere i zdravi razum i prelazi u bezobrazluk.
A iz svoje koze, vjeruj, i da mogu, ne bih. Pogotovo ne za tvoju. Iako danas imati obraz gotovo i da nista ne znaci, meni je opet drago da ga imam.
Zato i kazem, ako vam je ovo sve fino, sta ste se uhvatili ovog dijela foruma, uzivajte. Nemate se vi kome pravdati. Necete mene ubijediti sigurno u nesto drugo, imam oci, ali i usi i usta da dobro znam kako sve hoda i funkcionise danas. Vidimo se na derbiju.
A ne sazaljem samo vas, vec i nase navijace. I nije malo onih, koji bi vjerovatno isto tako pristali na namjestanje i marifetluke. Svakakvih nas ima. Bilo je toga i prije, pogotovo u bivsoj drzavi, najvise velikoj cetvorci. Ali danas sam zelio da vjerujem da to i ne moze bas tako lako i naivno. Ali eto, kapitalizam samo za novac zna.
Objektivno? Da li se salite ili ne znate sta znaci objektivno?
I naravno da smo najveci. Sebi cemo uvijek biti najveci, nekad s razlogom, nekad i bez.
Sretno. I ja sam budala.
ma brate nemoj se ti meni sikirati ima i gorih stvari u zivotu, sta ces tako vam je grah pao mi imamo para ko salate ne znamo sta cemo sa njima pa onda eto kupujemo svaku utakmicu jer ne mozemo drugacije, vi ste opet nesto drugo uvijek posteni bili i to vas je oduvijek krasilo zato ti kazem vidis kakav je danas vakat eto ovo sto imamo titula vjeruj mi sve je to kupljeno, osvojeno nakaradno ma sta da ti pricam da te bog mili sacuva vjeruj mi i meni je tesko, nego da te pitam imas li ti kakvog lika stolara da nije puno skup trebamo dole u klubu praviti neke POLICE pa ako imas javi mi da znam eto pozz ziv mi bio

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.