Premijer liga 2015/16

Ko osvaja PL BiH 2015/2016

Anketa je završila: 25 jul 2016, 19:59.

RK "Borac"
19
18%
RK "Izviđač"
22
21%
RK "Čelik"
11
11%
RK "Konjuh"
3
3%
RK "Derventa"
0
Nema glasova.
RK "Sloboda"
9
9%
RK "Vogošća Poljine Hills"
27
26%
RK "Prijedor"
0
Nema glasova.
RK "Sloga"
2
2%
Neko drugi
11
11%

Ukupno glasova: 104

bloger
Kontakt:

Re: Premijer liga 2015/16

Post Postao/la bloger » 30 apr 2016, 01:04

vogošća je pustila u cazinu,i to vam je jedina istina utakmica smiješna da ne može biti smiješnija,kad je ono onako bilo jadno,ne znam šta je onda morao igrat izviđač,žalosno,derventa pustila bosni....a bosna ima par dana unaprijed je znala da joj božić i slipac idu kao osigurači u gačanicu,jadno da ne može biti jadnije.ovo kolo prijedor,gračanica,gradačac puštaju sigurno i to će se sutra vidjet,a gračanica pumpa situaciju,a i oni sigurno puštaju,a ako ne ima ova dvojica za to,ŽALOSNO!!!

Derventa
Kontakt:

Post Postao/la Derventa » 30 apr 2016, 07:55

Zar opet Bozic-Slipac sude Bosni!?

Derventa
Kontakt:

Post Postao/la Derventa » 30 apr 2016, 08:09

Da bi potvrdili vjerodostojnost nika institucija molim vas samo još jednom napišite da li je Bosna na pošteno dobila u Derventi? Ja ću vam reći istinu ako ne znate. Napominjem da sam navijač Bosne čitav život ali mrzim kada se neko registruje samo da bi "prosvijetlio" ostatak foruma. Kao što sam rekao, ako želite, sve ću istinito napisati.
League winners

Druze, svaka cast na odigranoj utakmici u Derventi, na zalaganju ekipe i pristupu utakmici od samog pocetka! Ali moram ti reci da vam nisu sudili Bozic-Slipac, vjerovatno bi izgubili, pogotovo su na to doprinjele njihove odluke polovinom drugog poluvremena kad se rezultat lomio, kad je Derventa pojacala odbranu, bilo nerjeseno a vi se poceli gubiti, u napadu stali...Moras priznati da je sudjene malo reci bilo vama naklonjeno!?
Ponovo ponavljam, Derventa nije niti ce prodati i pustiti bilo kojoj ekipi, mozete vidjeti zadnje utakmice Dervente i njihove rezultate! Zbog toga ce biti velikih promjena u ekipi Dervente, ljudi nisu zadovoljni zalaganjem igraca njihovom pristupu pogotovo u drugom dijelu ove polusezone!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 08:18

Zadnja izmjena: paulus, dana/u 30 apr 2016, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 08:22

gradacac10 je napisao/la:Begic Knezovic sude Krajini dvije utakmice zaredom? Protiv Vogosce i protiv Prijedora sutra.
Eto , mislim va hej , hahahahahahahaha . Umorice se Prijedor do dvorane.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 08:28

arabijskisupi je napisao/la:pa svi prodaju i kupuju utakmice, i sad odjednom se dize tolika prasina, pa to je normalno (ako ne sad, u proslosti je sigurno bilo) u svjetskim ligama, a kamo li u ovoj nasoj, a te price da neko nije uzeo pare a vec osigurao ostanak ili play off bas i ne vjerujem, jer zasto neko ne bi uzeo par hiljada km ako ima priliku, bar toliko da pokrije troskove puta nego da pusti utakmicu dzabe, ako vec ima priliku zaraditi, najzad dzaba se zivciramo, ima mnogo mnogo drugih bitnijih stvari od ovih na koje mi nemamo utjecaja
Zbog takog stava nam je sport kakav jest i drzava kakva jese . Pa ako ce se tako pricat sto se igra to uopse. Ako znaci se neko lomi citavu sezonu da ostane i onda im ovi prodaju tekme drugim i to je sport. Nije to ba da se nasimala utakmica jedna vec je to parodija zadnjih 4 5 kola sta se desava . Nema lige gdje bi ovo proslo bez suspenzija izbacivanja iz lige .

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 30 apr 2016, 08:49

Dali će biti regularno ako Bosna danas pobjedi Maglaj :hmmmmm:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 09:15

brzi je napisao/la:Dali će biti regularno ako Bosna danas pobjedi Maglaj :hmmmmm:
Brate Bosnine utakmice mozes pogledat na Visockoj tv ima snimak svake . Maglaj nije kalkulisao i nece sigurno al Bosna je skrsila Celik 15 razlike kojem su trebali bodovi . Bosna nije derala Izvidjac i Vogoscu jer realno su mnogo bolji . Bosna nije dobila Derventu gore al smo dobijali ekipe kojima su trebali bodovi , uzeli smo bod Gracanici posteno . Ma najbolje kaze Zdenko sve da i ostane Bosna ovo je parodija. Pogledaj samo tugu od utakmice izmedju dvije Bosne gdje je Visocka pocela sa plus 7 . Pogledaj sta rade sudije i onda mi molim te reci kako Bosna ta ista dobije Derventu koja je jedino gore bodove gubila od Vogosce i Izvidjaca ,a Izvidjac i Vogosca izgubit od Krajine je krajni bezobrazluk i sve to u zadnja 4 kola , parodija .Bosna Visoko je u polufinalu kupa , tu je niko nije pustio da dodje .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 apr 2016, 09:49

paulus je napisao/la:
brzi je napisao/la:Dali će biti regularno ako Bosna danas pobjedi Maglaj :hmmmmm:
Brate Bosnine utakmice mozes pogledat na Visockoj tv ima snimak svake . Maglaj nije kalkulisao i nece sigurno al Bosna je skrsila Celik 15 razlike kojem su trebali bodovi . Bosna nije derala Izvidjac i Vogoscu jer realno su mnogo bolji . Bosna nije dobila Derventu gore al smo dobijali ekipe kojima su trebali bodovi , uzeli smo bod Gracanici posteno . Ma najbolje kaze Zdenko sve da i ostane Bosna ovo je parodija. Pogledaj samo tugu od utakmice izmedju dvije Bosne gdje je Visocka pocela sa plus 7 . Pogledaj sta rade sudije i onda mi molim te reci kako Bosna ta ista dobije Derventu koja je jedino gore bodove gubila od Vogosce i Izvidjaca ,a Izvidjac i Vogosca izgubit od Krajine je krajni bezobrazluk i sve to u zadnja 4 kola , parodija .Bosna Visoko je u polufinalu kupa , tu je niko nije pustio da dodje .
Sve stoji sto si rekao, ali odgovor na pitanje nisi dao. Da ili ne.
Takodje Sarajevska Bosna je vodila u Cazinu 4 razlike par minuta do kraja i na kraju nerjeseno. Nisam se nadao bodovima iz Dervente. Po onome sto rece momak Derventa bilo je dosta blizu sto znaci da su se momci borili i nije im Derventa pustila. Prve 3 ekipe su superiorne tako da niko ne moze ocekivati bodove protiv njih ove sezone. Bosni (S) teoretski i ne treba pobjeda u zadnjem kolu ALI moze i Maglaj igrati "opusteno" ...

Ovo prvenstvo definitivno vec odavno nije regularno bez obzira ko ostao

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 10:55

Maglaj do sada nije nikom inca dao i svaka im cast , ej ba da se razumjemo vi morate ostat , to je tako i ti znas da je tako , Bosna je ponavljam gubila od ekipa koje su trebale bit nepobjedive . Krajina je najlosija ekipa u ligi garantujem mozda Sloboda da je tu negdje i reci mi molim te sto se igra ova liga ako se zna da vi morate ostat ako Vogosca i Izvidjac urade ovo Bosni V i Gracanici , jel sport il je monopol **** ga. Da je posteno mi smo trebali bit sigurni sa ovih 38 bodova koje niko nije poklonio . Ponavljam Bosna je mlada ne pripada vrhu al moze iznenadit svakog . Ako mogu napucat celik 15 razlike kojem treba slozices se da onda da je to ekipa koja moze dobit sve osim Izvidjaca Vogosce ,Oni debelo odskacu . Takodje Derventu ste dobili vi Izvidjac i Vogosca niko vise , a da ne pricamo o ponovljenoj utakmici sa pocetka prvenstva gdje nise otisli i gdje po pravilniku odma gubis bodove i 1 bod kazne . Mislim daj , neko ljeha luka ovdje :).Al meni je licno najveca sramota Izvidjac i Vogosca ko sportski klubovi sta su uradili i vjerovatno ce i Prijedor u taj krug . Gracanica ono navijacki misli da ce pobjedit al i to ce bit izrezirano za njih 1 razlike pobjeda il nes Bosne.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 30 apr 2016, 11:04, ukupno mijenjano 2 puta.

institucija
Kontakt:

Post Postao/la institucija » 30 apr 2016, 10:56

Derventa je napisao/la:Da bi potvrdili vjerodostojnost nika institucija molim vas samo još jednom napišite da li je Bosna na pošteno dobila u Derventi? Ja ću vam reći istinu ako ne znate. Napominjem da sam navijač Bosne čitav život ali mrzim kada se neko registruje samo da bi "prosvijetlio" ostatak foruma. Kao što sam rekao, ako želite, sve ću istinito napisati.
League winners

Druze, svaka cast na odigranoj utakmici u Derventi, na zalaganju ekipe i pristupu utakmici od samog pocetka! Ali moram ti reci da vam nisu sudili Bozic-Slipac, vjerovatno bi izgubili, pogotovo su na to doprinjele njihove odluke polovinom drugog poluvremena kad se rezultat lomio, kad je Derventa pojacala odbranu, bilo nerjeseno a vi se poceli gubiti, u napadu stali...Moras priznati da je sudjene malo reci bilo vama naklonjeno!?
Ponovo ponavljam, Derventa nije niti ce prodati i pustiti bilo kojoj ekipi, mozete vidjeti zadnje utakmice Dervente i njihove rezultate! Zbog toga ce biti velikih promjena u ekipi Dervente, ljudi nisu zadovoljni zalaganjem igraca njihovom pristupu pogotovo u drugom dijelu ove polusezone!

Eto kakav si navijac ili sta vec, kad ne znas ni ko je sudio tvoju domacu utakmicu.
Sudije u Derventi su bili Primorac/Hrstic a ne tvoji navedeni. Nismo mi Krajina pa da imamo lobi da nam iste sudije sude svaki put.

Pozdrav

mag
Kontakt:

Post Postao/la mag » 30 apr 2016, 11:17

Maglaj je sačuvao obraz u dosadašnjem dijelu prvenstva igrajući pošteno i bez kalkulacija. Ali, ne treba niko očekivati da će danas ginuti na terenu i rizikovati povrede da bi to dokazivali nekome iz Sarajeva ili Cazina. U srijedu igraju prvu utakmicu doigravanja za prvaka... realno, sa malim šansama ali će svi biti prezadovoljni i ponosni ako nekoga iznenade... U mislima su već u doigravanju tako da će danas vjerovatno i igrati opušteno.

P.S.
Kakvi su ćevapi u Visokom ;)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 11:20

mag je napisao/la:Maglaj je sačuvao obraz u dosadašnjem dijelu prvenstva igrajući pošteno i bez kalkulacija. Ali, ne treba niko očekivati da će danas ginuti na terenu i rizikovati povrede da bi to dokazivali nekome iz Sarajeva ili Cazina. U srijedu igraju prvu utakmicu doigravanja. za prvaka... realno, sa malim šansama ali će svi biti prezadovoljni i ponosni ako nekoga iznenade... U mislima su već u doigravanju tako da će danas vjerovatno i igrati opušteno.
Maglaj nema packe i ako mognu dobit Bosnu dobit ce je , al eto ko posmatrac sa strane jel prvenstvo postalo parodija u zadnja 4 kola.Izvidjac me najvise iznenadio stvarno i onda poslije toga i Dervente mjesto da ogosva pokaze evo mi smo sportski klub , nema poklanjanja i prodaje jer ono ko ne prati ne razumje kolika je razlika u kvalitetu tu .. Ligu treba smanjit na 10 i nek ispada 1 eventualno da drugi odozdo igra play off i cao. Ovo ovako je zalost.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 30 apr 2016, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.

mag
Kontakt:

Post Postao/la mag » 30 apr 2016, 11:24

paulus je napisao/la: Maglaj nema packe i ako mognu dobit Bosnu doni ce je , al eto ko posmatrac sa strane jel prvenstvo postalo parodija u zadnja 4 kola.
Nije samo u 4 zadnja kola... godinama ovo traje :evil:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 apr 2016, 11:29

mag je napisao/la:
paulus je napisao/la: Maglaj nema packe i ako mognu dobit Bosnu doni ce je , al eto ko posmatrac sa strane jel prvenstvo postalo parodija u zadnja 4 kola.
Nije samo u 4 zadnja kola... godinama ovo traje :evil:
Ma znam al ovo je prevrsilo sve mjere . Sasjeci ligu na 10 1 ispada i cao . A o sudijama stvarno necu .

mag
Kontakt:

Post Postao/la mag » 30 apr 2016, 14:27

Volio bih to dočekati, ali ko će to uraditi kad nam se cijela "riba" usmrdila...

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 30 apr 2016, 14:54

institucija je napisao/la:
Derventa je napisao/la:Da bi potvrdili vjerodostojnost nika institucija molim vas samo još jednom napišite da li je Bosna na pošteno dobila u Derventi? Ja ću vam reći istinu ako ne znate. Napominjem da sam navijač Bosne čitav život ali mrzim kada se neko registruje samo da bi "prosvijetlio" ostatak foruma. Kao što sam rekao, ako želite, sve ću istinito napisati.
League winners

Eto kakav si navijac ili sta vec, kad ne znas ni ko je sudio tvoju domacu utakmicu.
Sudije u Derventi su bili Primorac/Hrstic a ne tvoji navedeni. Nismo mi Krajina pa da imamo lobi da nam iste sudije sude svaki put.

Pozdrav
Primorac-Hrstić u jako ugodnom razgovoru sa Zuhdijom Korkarićem u kafiću u Derventskoj dvorani, odmah poslije utakmice...Pametnom dosta....

LIBERTY
Kontakt:

Post Postao/la LIBERTY » 30 apr 2016, 15:19

Pogledaj rezultate visočke Bosne, na svom terenu, u ovom proljetnom dijelu sezone. Sve po 7-8 razlike i više, a Čelik 15 i Sloga 16 razlike. Čini mi se da je Bosna igrala sve bolje, kako se prvenstvo privodilo kraju, zato kažem da bi bilo šteta da se nezasluženo istjera najmlađa ekipa u ligi.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 apr 2016, 15:32

paulus je napisao/la:Maglaj do sada nije nikom inca dao i svaka im cast , ej ba da se razumjemo vi morate ostat , to je tako i ti znas da je tako , Bosna je ponavljam gubila od ekipa koje su trebale bit nepobjedive . Krajina je najlosija ekipa u ligi garantujem mozda Sloboda da je tu negdje i reci mi molim te sto se igra ova liga ako se zna da vi morate ostat ako Vogosca i Izvidjac urade ovo Bosni V i Gracanici , jel sport il je monopol **** ga. Da je posteno mi smo trebali bit sigurni sa ovih 38 bodova koje niko nije poklonio . Ponavljam Bosna je mlada ne pripada vrhu al moze iznenadit svakog . Ako mogu napucat celik 15 razlike kojem treba slozices se da onda da je to ekipa koja moze dobit sve osim Izvidjaca Vogosce ,Oni debelo odskacu . Takodje Derventu ste dobili vi Izvidjac i Vogosca niko vise , a da ne pricamo o ponovljenoj utakmici sa pocetka prvenstva gdje nise otisli i gdje po pravilniku odma gubis bodove i 1 bod kazne . Mislim daj , neko ljeha luka ovdje :).Al meni je licno najveca sramota Izvidjac i Vogosca ko sportski klubovi sta su uradili i vjerovatno ce i Prijedor u taj krug . Gracanica ono navijacki misli da ce pobjedit al i to ce bit izrezirano za njih 1 razlike pobjeda il nes Bosne.
Ima dosta istine u ovome ali i previse navijackog kad su Bosne u pitanju. Sarajevskoj trebaju sudije u Gracanici a Visockoj ne treba niko protiv Maglaja. Gracanica ispala i vrlo gnjevna (s pravom) na savez i lopovluke. Maglaj treci i velika je razlika izmedju njih i ostatka tabele ispod. Ni njima ne treba ali sta mislis ko je bolji maglaj ili Gracanica ? Visoko uzelo Celik koji ne moze dobiti Slobodu. Da Sarajlije MORAJU ostati zar bi se cekalo zadnje kolo ? Da moramo ostati bili bi vec sada ko Zrinjski po bodovima - slazes li se ?

Liga nije regularna - to je ocigledno.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 apr 2016, 15:41

BROJ1 je napisao/la:Primorac-Hrstić u jako ugodnom razgovoru sa Zuhdijom Korkarićem u kafiću u Derventskoj dvorani, odmah poslije utakmice...Pametnom dosta....
Naravno po tebi kad namjestis tekmu odmah nakon izadjes u kafanu ili slicna javna mjesta sa koferom para pa da dug isplatis. Da li je konobar brojao pare :rol: :rol:

Cudno je koliko svima smeta Sarajevska Bosna koja je godinama titule uzimala a ponekad i bez poraza u prvenstvu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.