Edin Atić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Edin Atić
tebi govoriti je isto kao ubjedjivat drvo. najveci duduk na forumu, sa logickim vratolomijama koje nigdje neces vidjeti.
ne citiraj me vise
ne citiraj me vise
i eto slucajno provjerih tih 20ppg u Aba ligi...i sjecanje me nije prevarilo, nikada nije bio taj igrac.
https://basketball.realgm.com/player/To ... mmary/2427
najbolja sezona 9.75 ppg, na uzorku od svega 12 utakmica.
i opet ce doci, svijetla obraza, da se hvata za neku drugu slamku koja postoji samo u njegovoj glavi.
i opet ce doci, svijetla obraza, da se hvata za neku drugu slamku koja postoji samo u njegovoj glavi.
RoninX je napisao/la: ↑01 mar 2021, 17:12i eto slucajno provjerih tih 20ppg u Aba ligi...i sjecanje me nije prevarilo, nikada nije bio taj igrac.
Znao Sam da ces traziti po netu a ja ga gledao kako trpa

-
- Kontakt:
Pa nije jedna nego dvije trice i to je izgledalo bas grozno, kao da ih je ispalio sa namjerom da fuli..plus tehnicka, koja je zavrsila utakmicu prakticnoTheChief je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:54Jednom promasenom tricom ?Sanfrancisco je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:26Na kraju zasra sve dobro sto je gradio i uradio kroz cijeli mec.
Bukvalno je poklonio pobjedu Buducnosti.
Sta cemo sa Clemmonsom koji u zadnje 3 minute fula zicer, gubi loptu i zahvaljujuci njemu koji nije uhvatio defanzivni skok Buducnost daje tricu ?
Slazem se za Klemonsa, bas je odigrao katastrofalno i jedan je od zasluznih za poraz, kao i Jovanovic koji se isfulao u pocetku.
Da se razumijemo, Edin je odigrao dobar mec sinoc, zamjeram mu samo na finisu, bas je bilo grozno.
Sezona 18/19.
14 utakmica
19 ppg
46% fg
44% trica
90% slobodna
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
jeste ja sma profulio ovu sezonu. ali 14 utakmica nije dovoljan uzorak. sve ostalle sezone u abi su mu srednja zalost.
tomislav zubicic bi bio iza amara alibegovica u virtusu.
bio i ostao bogata verzija edina bavcica. izrazito neinteligentan kosarkas koji ne zna sta je los sut i vrlo slab skakac za svoju poziciju.
tomislav zubicic bi bio iza amara alibegovica u virtusu.
bio i ostao bogata verzija edina bavcica. izrazito neinteligentan kosarkas koji ne zna sta je los sut i vrlo slab skakac za svoju poziciju.
3.65 skokova u ovoj polusezoni karijere.
spavaju li mirno svi nasi krilni centri i centri?
atic kao bek ima 5 skokova u prosjeku. lani jos bolji.
zubcic je takodjer poznat i kao rupa u odbrani. ali statisticar je vidio samo poene, i zavrsio pricu.

atic kao bek ima 5 skokova u prosjeku. lani jos bolji.
zubcic je takodjer poznat i kao rupa u odbrani. ali statisticar je vidio samo poene, i zavrsio pricu.
zamislite kakav tek kurslus nastane u garibovoj glavi kad skonta da momak iz aba2 lige dominira kvalifikacijama i ide u nekakve prve petorke kola
protivno svakoj njegovoj "logici".

znaci bio manje dominantan i od elmedina kikanovica 
e moj tuljanu

e moj tuljanu
vedran bosnic nikada ne bi stavio zubcica ispred sulje i alibegovica. zapamti bukvice.
bas kao sto bi ovaj kikan sto dominira po ormansporima bio rezerva kamenom. samo je to za tebe visa matematika.
bas kao sto bi ovaj kikan sto dominira po ormansporima bio rezerva kamenom. samo je to za tebe visa matematika.
kako me hinjavi navlaci na ban.
dovoljna mu je muka sto smo se plasirali a on sutio od muke, i jos je kameni izdominirao cetri utakmice, protivno njegovoj logici. kod tuljana ne bi ni dobio poziv.

dovoljna mu je muka sto smo se plasirali a on sutio od muke, i jos je kameni izdominirao cetri utakmice, protivno njegovoj logici. kod tuljana ne bi ni dobio poziv.

-
- Kontakt:
Kikanovic je strasan kosgeter, al za jednog centra sve mimo toga je bilo smijesno. Jel njega jednom ko vidio zakucati u karijeri? Naravno da grijesim, al prosjek skokova na prvu mu je 5 okruglih ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.