NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Yebo to da je stogod pogoditi od kosarke 

Igraj Široki ti si najbolji!
Mozes, procitaj pravila i sretno.dnalydal je napisao/la:Pozdrav.
Ako ima mjesta, i ja bih se želio pridružiti takmičenju. Mislim da mogu doprinijeti. Ako trenutno nema mjesta, ako može da me obavijestite kada bude, jer je tema za prijave zaključana.
Sretno svima...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hvala. Pravila sam, nadam se, pohvatao. Prepisivao sam dosta u ova dva mjeseca s ove teme, a i veoma često se opario. Sada želim početi i sam. Ima dosta tipova na kojima uzmem pare, a ne nađem ih na ovoj temi. Reko' da podijelim s rajom... Pozdravbodi123 je napisao/la:Mozes, procitaj pravila i sretno.dnalydal je napisao/la:Pozdrav.
Ako ima mjesta, i ja bih se želio pridružiti takmičenju. Mislim da mogu doprinijeti. Ako trenutno nema mjesta, ako može da me obavijestite kada bude, jer je tema za prijave zaključana.
Sretno svima...
Yebo me svak ako je ova euroliga normalna
Igraj Široki ti si najbolji!
ja nikako ove sedmice da uhvatim vremena, i od ovih 6 parova sto sam tipovao samo 2 prosao
pauza do ponedjeljka da ne bi ko slucajno prepisao sta od mene pa me proklinjao

pauza do ponedjeljka da ne bi ko slucajno prepisao sta od mene pa me proklinjao

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- bugojanac1234
- Kontakt:
ne mozes dnevno vise od 4 paradnalydal je napisao/la:Hvala. Pravila sam, nadam se, pohvatao. Prepisivao sam dosta u ova dva mjeseca s ove teme, a i veoma često se opario. Sada želim početi i sam. Ima dosta tipova na kojima uzmem pare, a ne nađem ih na ovoj temi. Reko' da podijelim s rajom... Pozdravbodi123 je napisao/la:Mozes, procitaj pravila i sretno.dnalydal je napisao/la:Pozdrav.
Sretno svima...
Znam, ali jedan je zamjenski. Jučer mi je Covington imao kvotu 1. Pokušavam da stignem do nedjelje. Ako ne može onda samo da izbacim posljednji?ne mozes dnevno vise od 4 para
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvi odigran bonus tip će se računati umjesto tog koji nije odigran.dnalydal je napisao/la:Znam, ali jedan je zamjenski. Jučer mi je Covington imao kvotu 1. Pokušavam da stignem do nedjelje. Ako ne može onda samo da izbacim posljednji?ne mozes dnevno vise od 4 para

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Super, onda da izbacujem ja ili ćete vi. Ako ćete vi, onda nosite ovog Townsa...Monolog je napisao/la:Prvi odigran bonus tip će se računati umjesto tog koji nije odigran.dnalydal je napisao/la:Znam, ali jedan je zamjenski. Jučer mi je Covington imao kvotu 1. Pokušavam da stignem do nedjelje. Ako ne može onda samo da izbacim posljednji?ne mozes dnevno vise od 4 para
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Urađeno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
takva pravila nisu bila prije... jedan takmicar je mislim dva puta svoje kvote 1 uredno tokom dana mijenjao i stavljao 5. par...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Mozda je najbolje uvesti zamjenske parove. Kome kvota jedan moze nastetiti (kao naprimjer kad neko nema dovoljno parova, kao sto je gore slucaj ili kada je zadnji dan tipovanja) nek stavi zamjenski par (ili vise) za taj dan. Ako nema zamjenskog para onda kao da nista nije ni odigrano i eto. A ono pravilo o bonus tipu kao zamjeni za osnovni tip treba izbaciti, svakako je 'kriticno' i ponekad se moze manipulisati s njim 
Zamjenski nece nikome smetati, rijetko kad ce ih se morati i provjeravati, a rijesit ce ovaj problem s kvotom jedan.

Zamjenski nece nikome smetati, rijetko kad ce ih se morati i provjeravati, a rijesit ce ovaj problem s kvotom jedan.
Ne znam sta nije jasno u ovom pravilu, ocigledno ga niste shvatili:
S toga @dnalydal moze slobodno postaviti jos 1 tip umjesto odgodjenog od sinoc do kraja sedmice, posto mu je Towns greskom dakle, obrisan.
Nadam se da smo sada raskrstili i ovo pravilo vec jednom.
@bvb, pa da, lik nije nista pogrijesio, naprotiv, cudi me da ovi 'starosjedioci' nisu bili toliko bas upoznati sa ovim pravilom, koje sam jos davno ubacio, @dnalydal je ispravno postupio.
Dakle da jos jednom objasnim, kome se desi kvota 1 od pon. do subote, postavlja drugi par, SAMO ukoliko je kvota 1 u nedjelju, kada logicno vise nema parova i slijedi nova sedmica, TADA se uzima prvi bonus par kao zamjenski.-U slučaju da tip koji postavi takmičar bude neodigran(kvota 1) takmičar je dužan postaviti zamjenski tip, osim ukoliko taj tip nije odigran u nedjelju, zadnjeg dana natjecanja, tada kao zamjenski tip se uzima prvi bonus tip koji je takmičar odigrao te sedmice.
S toga @dnalydal moze slobodno postaviti jos 1 tip umjesto odgodjenog od sinoc do kraja sedmice, posto mu je Towns greskom dakle, obrisan.
S toga, ovo bas @Mona i nije tacno ako se ne radi o nedjelji, a u ovom slucaju se ne radi.Monolog je napisao/la:Prvi odigran bonus tip će se računati umjesto tog koji nije odigran.dnalydal je napisao/la:Znam, ali jedan je zamjenski. Jučer mi je Covington imao kvotu 1. Pokušavam da stignem do nedjelje. Ako ne može onda samo da izbacim posljednji?ne mozes dnevno vise od 4 para

A ovo je potpuno ispravno, imao je apsolutno pravo da to uradi.KK_Bosna je napisao/la:takva pravila nisu bila prije... jedan takmicar je mislim dva puta svoje kvote 1 uredno tokom dana mijenjao i stavljao 5. par...
Nadam se da smo sada raskrstili i ovo pravilo vec jednom.

@bvb, pa da, lik nije nista pogrijesio, naprotiv, cudi me da ovi 'starosjedioci' nisu bili toliko bas upoznati sa ovim pravilom, koje sam jos davno ubacio, @dnalydal je ispravno postupio.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci onda je @dnalydal jedini shvatio pravilobodi123 je napisao/la:Ne znam sta nije jasno u ovom pravilu, ocigledno ga niste shvatili:

Ima smisla

Joj buraz, 'ubio' si mi par za danasStone Island je napisao/la:...

Ajde ljudi nije ni važno, samo da se mi ne prepiremo i da uzmemo što više love od kladare. Ovo je svakako samo igra
Znači imam pravo na zamjenski, bilo danas, bilo sutra, tj sve do nedjelje?

Naravno, sve do kraja sedmice mozes postaviti zamjenski.dnalydal je napisao/la:Ajde ljudi nije ni važno, samo da se mi ne prepiremo i da uzmemo što više love od kladare. Ovo je svakako samo igra![]()

- Stone Island
- Kontakt:
Voigtmann ?bvb je napisao/la: Joj buraz, 'ubio' si mi par za danas
PhoenixStone Island je napisao/la:Voigtmann ?bvb je napisao/la: Joj buraz, 'ubio' si mi par za danas

Zadnja izmjena: bvb, dana/u 03 feb 2017, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Stone Island
- Kontakt:
Sad samo možeš 215,5 ili više odigrati. E jbg.bvb je napisao/la:Ma kakav Voigtmann, PhoenixStone Island je napisao/la:Voigtmann ?bvb je napisao/la: Joj buraz, 'ubio' si mi par za danas
Ma nije ba to, ne bih ga sad uzeo i da je 210.5. Kako cu te stici ako uzimam iste kao tiStone Island je napisao/la:Sad samo možeš 215,5 ili više odigrati. E jbg.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.