Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Još jedan pogodak.reds je napisao/la:Prognoziram 3:1 za Rogera. Ipak, mislim da će Murray uzeti bar jedan set.
soba 39 je napisao/la:Nisam bio na forumu od 05.07.2012
Sve čestitke fanovima i simpatizerima na osvojenom Vimbldonu i na prvom mjestu na ATP-i listi
Potpuno zasluženo
P.S.Naravno i da već posle OI dođe do smjene
Nemoj zezat'.RedDevilS je napisao/la:Švicarski teniser Roger Federer plasirao se u četvrtfinale olimpijskog turnira u Londonu.
Sam je sebi kriv. Opet je po ko zna koji put u velikim mečevima sam sebe pobjedio. Andy jeste bio impresivan, ali da je Roger od početka igrao svoju igru teško bi se Murray onoliko razigrao. Šta god da je udario pogađalo bi. Nakon svakog udarca samopouzdanje mu je jačalo, dok je Federer mašio zicere. Šteta što će najveći svih vremena otići bez zlata u mirovinu.VolimLiverpool je napisao/la:Ovo boli kao da mi je neko ubio porodičnog člana.
preteško je ovo podnijeti,ali Rogeru je najteže.
najveći je bio i ostao.
Polufinale je uticalo na ovako lošu igrureds je napisao/la:Sam je sebi kriv. Opet je po ko zna koji put u velikim mečevima sam sebe pobjedio. Andy jeste bio impresivan, ali da je Roger od početka igrao svoju igru teško bi se Murray onoliko razigrao. Šta god da je udario pogađalo bi. Nakon svakog udarca samopouzdanje mu je jačalo, dok je Federer mašio zicere. Šteta što će najveći svih vremena otići bez zlata u mirovinu.VolimLiverpool je napisao/la:Ovo boli kao da mi je neko ubio porodičnog člana.
preteško je ovo podnijeti,ali Rogeru je najteže.
najveći je bio i ostao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.