West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la Monolog » 16 apr 2010, 09:48

hammers je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ma opstaće čekićari. Bilo bi žalosno da ekipe poput Hulla i Burnleya opstanu, a da West Ham pakuje kofere i ide u Championship. Zola je, nakon odličnog starta, uhakao sve. Da li zbog povreda(ne pratim toliko West Ham) ili zbog nečega drugog, ne znam. Iskreno, volio bih da on ostane trener i sljedeće godine, a da West Ham izbori opstanak. Kad samo skontaš koji igrači su sve ponikli ili igrali ovdje, vidiš da to nije neki "lijevi" klub: braća Ferdinand, Carrick, Joe Cole, Glenn Johnson, Lampard...Tevez, Mascherano, Di Canio, Kanoute...Uh, znam da sam mnoge zaboravio, tako da...
Bra'o :D pa sigurno da Zola snosi veliku krivicu za ovako lose rezultate ali mora se i priznat da je imao velikih problema sa povredama igraca pogotovo u prvoj polusezoni..Ne znam simpatican mi je ali mislim da i nije trener za WH-a mislim da bi bolje pos'o obavljao Steve Clarck :P sto se mene tice ja bi najvise volio Slavena mada su sanse male ali eto ljudski se nadati :P

Inace uskoro ce se odigrati utakmica u cast Tony Carr-a i svi ti igraci koji su ponikli u West Hamoj skoli ce odigrati revijalnu utakmicu protiv WH-a (Rio,Carick,Lampard,J.Cole,G.Jonhson,K. Richardson,De Foe,mislim da je i terry itd itd..) Bice ih lijepo ponovo vidjeti na Upton Parku mada vjerujem da ce biti "srdacno" docekani od navijaca :mrgreen:
Uh, vidi zaboravio sam i Jermaine-a, za Terry-ja nisam siguran, zato ga i ne stavih na onaj mini spisak. Da, da, da. Vidiš zaboravio sam i velikog Slavena. Mislim da bi on dobro posložio ovu ekipu; naravno, ne mislim da bi se borili za sami vrh, ali bi vremenom od "slabašnog" West Hama napravio odličan brand. Moje skromno mišljenje. Eh, što se tiče Zole, nekako mi je, kao što i ti kažeš, simpatičan, pa ne bih volio da ode. Mada, evo, otvarilo se mjesto u ekipi u kojoj je Zola završio karijeru(Cagliari), pa bi mogao tamo da ode.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 16 apr 2010, 09:54

Da da i Terry bio je mislim do 15 god u akamdemiji TOny Carra,kasnije se odlucio za chelski :twisted: pise na oficijalnoj stranici da je i on najavio dolazak :? ma ekipa sigurno ima potencijala i vjerujem da mogu komotno medju top 10 ali jednostavno niko da to poslozi godinama :evil: vjerujem da bi to Slaven sve poslozio i da bi vremenom postali ekipa za top 10 sto i zasluzujemo,kad pogledas fulham sa onakvom ekipom reda onakve rezultate eh da je nama jedan Hodgson :evil: Najvise volim kod Zole ono njegove radovanje kod postizanja gola :P vidi se da mu je stalo ali jednostavno ga ne ide ove sezone.. :S
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 apr 2010, 13:49

Šile dođi večeras da gledamo utakmicu ;)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 19 apr 2010, 14:18

L'Avvocato je napisao/la:Šile dođi večeras da gledamo utakmicu ;)
Jasta cu nego doci da ne bi trosio limit na stream :mrgreen:

Sto se tice tekme optimista sam :P razlog : nema torresa :mrgreen:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 apr 2010, 14:54

Nemas radi cega ici, 3:0 Half Time :mrgreen: Sve je blize Championship :lol:
Support Velez, It's logical! ★

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 apr 2010, 18:36

Ocekujem pobjedu WH, slazem se sa Monologom, WH uz Chelsea mi je drag klub (nije zbog zole)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 19 apr 2010, 20:56

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Agger, Lucas, Gerrard, Maxi, Benayoun, Kuyt, Ngog
Subs: Cavalieri, Degen, Ayala, Mascherano, Aquilani, Babel, El Zhar

West Ham United: Green, Faubert, Da Costa, Upson, Spector, Stanislas, Kovac, Noble, Behrami, Ilan, Cole
Subs: Kurucz, Daprela, Gabbidon, Diamanti, Franco, McCarthy, Mido

COYI

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 19 apr 2010, 23:18

Jos jedno katastrofalno izadanje,od onako slabog liverpoola veceras primiti tricu je uzas :evil: odbrana kriminalna,ne znam vise cemu onoliko forsiranje onog panja Spectora jbt,pa kad je god dao sansu Dapreli u prvoj postavi mali je znatno vise pokazo od njega..Vezni red takodje dosta lose jedino nesto Noble-a pokusavao ostalo NULA,vidjelo se da dosta fali Parker radilica ove ekipe,bez njega smo totalno druga momcad :evil: Sada mozda najvaznija tekma kuci protiv Wigana ovdje ako ne uzmu 3 boda nek nam je Bog na pomoci :evil:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 apr 2010, 01:27

slabo slabo, da mi nisi komsija sad bi napisao da ste katastrofalno igrali ;)
Valja se potrudit za opstanak a to se moze ostvarit pobjedom protiv Cigan Atletika....
Side before self

Edin Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Edin Dzeko » 20 apr 2010, 07:37

Hajde nema veze, pobjeda u sljedecem kolu i opstanak je siguran ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 apr 2010, 09:11

Kako igra West Ham protiv ove sezone, moglo bi se reći da su veće šanse da naprave bolji rezultat imali protiv Liverpoola, nego što bi imali protiv neke druge ekipe. No, iskreno se nadam pobjedi protiv Wigana, te da izbore opstanak i počnu sa ozbiljnim razmišljanjem za sljedeću sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 apr 2010, 15:21

Ma smijesno bi bilo da West Ham ispadne jer Hull i Burnley imaju prosjecne drugoligaske ekipe...
Ja mislim da je West Hamu potreban novi manager. Mozda Bilić? :D
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 apr 2010, 20:39

cikular je napisao/la:Ako Zolu zamjene Bilicem, mogu komotno ugasiti klub da se bezveze navijaci ne nerviraju.
Zasto? To hoces da kazes da Bilic nije dobar?
Side before self

huntelar
Kontakt:

Post Postao/la huntelar » 20 apr 2010, 20:45

WHU FC je zakon

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 apr 2010, 17:26

Sine dragi ti komotno s tim reisom mozes ruku pod ruku.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 21 apr 2010, 17:52

cikular je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:
cikular je napisao/la:Ako Zolu zamjene Bilicem, mogu komotno ugasiti klub da se bezveze navijaci ne nerviraju.
Zasto? To hoces da kazes da Bilic nije dobar?
Ne da nije dobar, nego je odron.

Hrvat je na fudbalskom terenu, like a krme in Teheran!
Davor Šuker, Prosinečki, Bilić, Modrić, Kranjčar, jesi i oni like krme and Teheran?
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 21 apr 2010, 18:00

Haman si dijte, samo spamaš, stobom nema fajde raspravljati, zaboravio si da su bili treći na svitu 1998 godine ;)

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 21 apr 2010, 18:49

Menadžer Portsmoutha Avram Grant novi je pontencijalni kandidat za nasljednika Ginafranco Zole na klupi West Hama.
Portsmouthov trener Avram Grant zaradio je mnoge kompimente, nakon što je u veoma teškoj situaciji klub odveo do finala engleskog FA Kupa, gdje će se sastati na Wembleyu sa Chelseaom.

"Avram je učino takav veliki posao i bez novaca, pa očekuje intersovanje inozmenih klubova za njim tokom ovog ljeta, ali planiram sjesti s njim i nagovoriti ga da ostane s nama", kazao je vlasnik Mornara, Andrew Andronikou.

Navodno je izvor blizak West Hamu za Soccernet kazao: "Svatko je impresioniran onim što je Avram Grant napravio sa Portsmouthom, pa u onakvim je okolnostima odveo klub u finale FA Kupa i West Ham je spreman dovesti ga k sebi".

Osim Granta, ranije se za nasljednika Zole spominjao hrvatski selektor Slaven Bilić, koji je zapravo prva želja londonskog tima. Zola će gotovo pa sigurno napustiti Upton Park, posebno nakon blijedog izdanja na Anfieldu u ponedjeljak navečer i visokog poraza od 3:0 protiv Liverpoola.

Treba istaći da Grant nema "blokadu" Portsmoutha, odnosno u njegovoj klauzuli piše da on ovog ljeta ima pravo napustiti Fratton Park. No, pitanje je hoće li Izraelac voditi klub koji je ispao u niži rang, ili će se prebaciti u neki od premijerligaških timova.

Na putu u championship ;)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 apr 2010, 20:04

Ako Hull veceras dobije opet ce biti mrtva trka za opstanak...West ham je kvalitetniji al Hull je pokazao da to nema neki veliki uticaj jer je i Newcastle bio kvalitetniji pa je ispao...
Side before self

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 24 apr 2010, 15:53

West Ham United: Green, Faubert, Da Costa, Upson, Spector, Noble, Kovac, Parker Behrami, Ilan, Cole
Subs: Kurucz, Daprela, Gabbidon, Stanislas, Diamanti, McCarthy, Franco

Wigan Athletic: Kirkland, Melchiot, Caldwell, Bramble, Figueroa, Diame, McCarthy, Watson, N'Zogbia, Moreno, Rodallega
Subs: Stojkovic, Gohouri, Scharner, Boyce, Sinclair, Moses, Scotland

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.