Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
Pogba glavni motor ekipe. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Individualno su fakat daleko najbolji. Eto, Belgija je večeras pokazala šta se desi kad im jedan šaraf popusti. Nema Tielemansa, neka improvizacija s formacijom, slabi Dembele... odmah nije to to. Francuska nema tih problema jer su poveli 20ak fenomenalnih igrača.
Al finale, tu se nikad ne zna. Loš dan, pritisak, povreda neka, jedan kiks i nema te.
Al finale, tu se nikad ne zna. Loš dan, pritisak, povreda neka, jedan kiks i nema te.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Fikret1946
- Kontakt:
KdB
Jel moze gore od ovog pitanje je?
Lukaku se vcrs vratio na panj mode, Eden nije mogao sam.
Bilo ko da osvoji od ove dvije sutra samo ne ovi Afrikanci
Jel moze gore od ovog pitanje je?
Lukaku se vcrs vratio na panj mode, Eden nije mogao sam.
Bilo ko da osvoji od ove dvije sutra samo ne ovi Afrikanci
Ima Pogba.Moggi je napisao/la:lukaku nije edin ipak, ovaj je dobar sam za nosanje kolonizatora na ledjima jase izvinjavam ako ima crnaca na forumu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako sutra uzmu Hrvati, Francuska osvaja. Ako dobiju Englezi Hrvatsku, onda ce Englezi osvojiti. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
individualno je najbolji brazil, ali tako je skoro uvijk pa nisu bili svjetski prvaci dvadeset puta nego petskoroalen je napisao/la:Individualno su fakat daleko najbolji. Eto, Belgija je večeras pokazala šta se desi kad im jedan šaraf popusti. Nema Tielemansa, neka improvizacija s formacijom, slabi Dembele... odmah nije to to. Francuska nema tih problema jer su poveli 20ak fenomenalnih igrača.
to i ja mislimKaunas je napisao/la:Ako sutra uzmu Hrvati, Francuska osvaja. Ako dobiju Englezi Hrvatsku, onda ce Englezi osvojiti.
Bog te čuo, vakat je da se fudbal vrati kući.Kaunas je napisao/la:Ako sutra uzmu Hrvati, Francuska osvaja. Ako dobiju Englezi Hrvatsku, onda ce Englezi osvojiti.
Francuska čvrsta , stabilna i onda kada povedu, uglavnom to dobro zatvore. Nisu praktički poslije ništa posebno, pravo opasno Belgijancima dozvolili. Bilo bi naravno zanimljivo vidjeti, šta bi se desilo da su Francuzi primili gol pa jurili rezultat. Dobro protiv Argentinaca su i to riješili. Ali večeras bi to bilo ipak teže...Dobro su svakako Francuzi posloženi, a ipak na kraju ispade da se i Deschamps malo previše kritikuje. Ne radi on svoj posao loše. 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Martinez je izgubio šahovsku partiju onog trena kada je ubacio Debmelea u prvu postavu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Fikret1946
- Kontakt:
Dembele je ocajan nije on dzaba u Tottenhamu u 31 godini zivota...
Bio je ocajan sve tekme koje je igro na prvenstvu
Bio je ocajan sve tekme koje je igro na prvenstvu
Znaci Francuska je novi prvak svijeta.
Jos kad se uzme u ozbir da ce pola ovih igraca biti zrelo tek 2022 u Kataru.
27.10.2020
I još neće Giroud kočiti..leorey je napisao/la:Znaci Francuska je novi prvak svijeta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kad Alban Lafont stane na gol, a Benzema se vrati u repku.
Gore Dembele-Veliki-Mbappe, a Griezmann lažni vezni.
Gore Dembele-Veliki-Mbappe, a Griezmann lažni vezni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Didier
Ali Pavard polako zaceplja usta kriticarima; momak suvereno drzi desnu stranu
Jes' detalj presudio ali Bel nije dala gola za 90m i zasluzeno su u mini finalu.
Za sutra se nadam kroatima ali realno je da Eng uzmu. Svakako, u finalu (tj. poslije ispadanja Njem i Bra) sam za Pijetlove
Ali Pavard polako zaceplja usta kriticarima; momak suvereno drzi desnu stranu
Jes' detalj presudio ali Bel nije dala gola za 90m i zasluzeno su u mini finalu.
Za sutra se nadam kroatima ali realno je da Eng uzmu. Svakako, u finalu (tj. poslije ispadanja Njem i Bra) sam za Pijetlove
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zašto si toliko siguran? U finalu EURA su bili apsolutni favoriti i daleko kvalitetnija ekipa. Kao i Bayern u finalu LP 2012. Kao i Portugal u finalu EURA 2004. Milan u finalu LP 2005. Hoću da kažem, kad se dođe do kraja, nema tu ništa 100%.leorey je napisao/la:Znaci Francuska je novi prvak svijeta.
Ni blizu oni nisu bili kvalitetni tada kao sada. Ni blizu. Monaco im je dao strasnu injekciju.skoroalen je napisao/la:Zašto si toliko siguran? U finalu EURA su bili apsolutni favoriti i daleko kvalitetnija ekipa. Kao i Bayern u finalu LP 2012. Kao i Portugal u finalu EURA 2004. Milan u finalu LP 2005. Hoću da kažem, kad se dođe do kraja, nema tu ništa 100%.leorey je napisao/la:Znaci Francuska je novi prvak svijeta.
Mbappe, Dembele, Mendy, Sidibe, Lemar pa i Kante. Sve su to igraci koji su bas bas mladi i koji ce biti u vrhu u sljedecim godinama. I sve ih ima Francuska.
Pola njih ne igra sada bas puno, ali budi uvjeren da ce da igraju u Kataru i vjerovatno vec na sljedecem EURU.
27.10.2020
da, ja sam ih vidio kao glavne favorite u kataru kada zidane preuzme ... međutim njima se ne čeka bašRokoko87 je napisao/la:I još neće Giroud kočiti..leorey je napisao/la:Znaci Francuska je novi prvak svijeta.
Povrh svega, i Pavard i Hernandez su odlicni bekovi.leorey je napisao/la:Ni blizu oni nisu bili kvalitetni tada kao sada. Ni blizu. Monaco im je dao strasnu injekciju.skoroalen je napisao/la:Zašto si toliko siguran? U finalu EURA su bili apsolutni favoriti i daleko kvalitetnija ekipa. Kao i Bayern u finalu LP 2012. Kao i Portugal u finalu EURA 2004. Milan u finalu LP 2005. Hoću da kažem, kad se dođe do kraja, nema tu ništa 100%.leorey je napisao/la:Znaci Francuska je novi prvak svijeta.
Mbappe, Dembele, Mendy, Sidibe, Lemar pa i Kante. Sve su to igraci koji su bas bas mladi i koji ce biti u vrhu u sljedecim godinama. I sve ih ima Francuska.
Pola njih ne igra sada bas puno, ali budi uvjeren da ce da igraju u Kataru i vjerovatno vec na sljedecem EURU.
Remember, remember the 5th of November.
- Fikret1946
- Kontakt:
A nijedan od njih nije bek
Moram priznat nisam fan Pogbe ali vcs se popiso po mezimcu celave ublehe KdB....
Moram priznat nisam fan Pogbe ali vcs se popiso po mezimcu celave ublehe KdB....
Start na Hazardom

Gdje u tom trenutku stoji sudija i kakav pogled ima

Ne samo da ne svira faul, već je nekoliko trenutaka posvetio tome da Hazardu rukom gestikulira da ustane, čak skrenuvši pogled sa nastavka akcije

Gdje u tom trenutku stoji sudija i kakav pogled ima

Ne samo da ne svira faul, već je nekoliko trenutaka posvetio tome da Hazardu rukom gestikulira da ustane, čak skrenuvši pogled sa nastavka akcije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.