jos jedno pitanje za trenera cedevite, zasto ga je drzao u igri sve ono vrijeme iako je vidio da ih ubi covjeklumani je napisao/la:Stipanovic igrač koji ne smije više 0d 10 min da igra... Sramota od košarkaša, ne zna ništa..
ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- invincible1921
- Kontakt:
Re: ABA Liga 2018/19
=\_1921_/=
Kad nema pravu zamjenu, pa mora igrati.lumani je napisao/la:Stipanovic igrač koji ne smije više 0d 10 min da igra... Sramota od košarkaša, ne zna ništa..
Od Banica i Zganeca nema neke koristi.
Ne može Rimac da vodi ekipu kada mu se Mrsic vazda petlja u posao.invincible1921 je napisao/la:jos jedno pitanje za trenera cedevite, zasto ga je drzao u igri sve ono vrijeme iako je vidio da ih ubi covjeklumani je napisao/la:Stipanovic igrač koji ne smije više 0d 10 min da igra... Sramota od košarkaša, ne zna ništa..
nemaju centra s glave,cudi me da nisu nasli na trzistu bilo kakvog amera
repriza finala od prošle sezone. Najmanje tri utakmice u punim dvoranama, vrh atmosfera u dvorani će biti. Neraščiščeni računi od prošle godine, sve je to garant pravog spektakla u finalnoj seriji
e sad postavlja se pitanje hoće li Miško reagovati kod sudija da se malo navlači Budućnosti kako bi Bitadze kao šampion otišao na draft
e sad postavlja se pitanje hoće li Miško reagovati kod sudija da se malo navlači Budućnosti kako bi Bitadze kao šampion otišao na draft
-
neroazzurni
- Kontakt:
Zar je Miško toliko jak?FoSte95 je napisao/la: e sad postavlja se pitanje hoće li Miško reagovati kod sudija da se malo navlači Budućnosti kako bi Bitadze kao šampion otišao na draft
ne vjerujem
a i nije sad prvak Eurolige pa da kao nesto znaci amerima, oni ovo ne znaju ni izgovoriti
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
kad vidiš koga sve zastupa poprilično je jak. Mada i sam nešto u to sumnjam al eto vidjećemoneroazzurni je napisao/la:Zar je Miško toliko jak?FoSte95 je napisao/la: e sad postavlja se pitanje hoće li Miško reagovati kod sudija da se malo navlači Budućnosti kako bi Bitadze kao šampion otišao na draft
ne vjerujem
a i nije sad prvak Eurolige pa da kao nesto znaci amerima, oni ovo ne znaju ni izgovoriti
Majke mi slabo sta ima ogavnije od intervijua i citanja saopstenja Nebojise Covica,podrzavaju li njega navijaci Zvezde?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
E jeste više dosadni sa Čovićem i sa tom pričom.Čovjek šta god gdje kaže,odma pišu sve novine,samo da bi se pljuvalo po istom.Čovjek izjavi jednu rečenicu i odma se to plasira kao saopštenje.Dosadili ste i Bogu i narodu,raspravljajte o sportu,pustite više politiku.Ovo je sportski forum,podforum košarka.
Glavni sponzor i predsjednik kluba Emil Tedeschi donio je odluku da njegov klub ubuduće neće moći imati više od dva Amerikanca, a da će eventualni, ostali stranci moći biti samo igrači iz regije.
Jedan od najuspješnijih hrvatskih biznismena procijenio je da nema smisla utrkivati se s nacionalnim (i političkim) projektima kakvi su Crvena zvezda i Budućnost, i to u situaciji kada njegov klub nije ni gradski projekt. Osim toga, lijevak prema Euroligi je uzak, u to najjače klupsko natjecanje u Europi ide samo prvak ABA lige pa vam ni dvostruko veći proračun za momčad ništa ne jamči. A davati toliki novac da biste pokazivali mišiće u Hrvatskoj nema smisla jer se prvakom Lijepe Naše može biti za puno manje novca.
- alan_kardec
- Kontakt:
klasična alibi priča
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pa da vidimo večeras šta će biti. Prošle sezone mi je mirisalo na Budućnost zbog hemije koju je taj tim imao, ove sezone mi Budućnost ne miriše kao prošle sezone iskreno. Ne bi me čudilo da bude 3:0 u seriji za Zvezdu, a opet s druge strane uzme li Budućnost brejk u BG moglo bi svašta biti
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bitadzeu je bolje da ne ide u NBA.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
šut za dva i za tri na strani zvezde, slobodna na strani Budućnosti.....
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bitadze
Idi dijete izađi napolje i ne vraćaj se, pusti Barovica neka igra.
Idi dijete izađi napolje i ne vraćaj se, pusti Barovica neka igra.
MES QUE UN CLUB!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 apr 2019, 11:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Jasko Fijasko sta reci covjek nema kvalitete da vodi Vogoscu, a trenira jednu ovakvu ekipu. Najsmijesniji trener današnjice.
MES QUE UN CLUB!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj Repesa dobro unovcio svoju jedinu kvalitetu:deranje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.