Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ghuraba

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Ghuraba » 22 avg 2020, 13:23

JavierBosnia je napisao/la:
22 avg 2020, 13:06
Ghuraba je napisao/la:
22 avg 2020, 13:01

Iznenadjujes me svojim upustanjima u raspravu s ovim balavcem. :mrgreen:

Znas i sam da djeca od 15-16 godina misle da su pokupila svo znanje svijeta.
16 godina samo skole imam koliko mnogi i ovdje godina, nemoj da se puno pametan pravis :facepalm:
Mozes ti imati i 116, ali nacin na koji pises ovdje prilici jednom srednjoskolcu. Kad se jos uzme u obzir i to da se druzis s Misketom koji se ovdje hvalio da bjezi iz skole radi reprezentacije, onda je lahko zakljuciti da ste vrsnjaci.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:34

Ghuraba je napisao/la:
22 avg 2020, 13:23

Mozes ti imati i 116, ali nacin na koji pises ovdje prilici jednom srednjoskolcu. Kad se jos uzme u obzir i to da se druzis s Misketom koji se ovdje hvalio da bjezi iz skole radi reprezentacije, onda je lahko zakljuciti da ste vrsnjaci.
Predrasude, ima li sta gore da jedan covjek moze imati? :roll:

Ne, ne druzim se sa njim, samo ga poznajem. I da se druzim ne vidim nista lose u tome, momak ima svoje i rsdi svoje, a ja svoje.
Isto tako vi meni ostavljate dojam da ste zestoko ljubomorni na mladica od koliko vec 18ak godina. Eto to je i moj dojam kad smo vec kod dojmova

Cemu to moje pisanje prilici tome? Evo konkretno?
Sto imam drugacije misljenje od vas nekolicine? Misljenje koje se u temelju SLAŽE sa vasim ali ste ograniceni pa ne kontate to. A ponavljao sam da se mali trebao naci na spisku. Sad ga nema boze moj, bit ce.

Gurali su se tako i Koljic i Prevljak i Hajrovic na silu kao da moraju biti tu, pa eto sta ispade.

Morat cete se nauciti fino pricati bez nekog provociranja, podjebavanja, izazivanja, to u mahali prolazi, ovdje samo mogu odgovoriti istim jezikom da ne ostanem duzan, a da me opet razumijete. Sve moje izgovoreno je ogledalo vas, a ne mene.

Mesa Selimovic je rekao "Ja sam mali čovjek koji je zaboravio da je mali. Uvrijedio sam ih što se usuđujem da mislim."

Shvatit cete momci polako, ja vama sve najbolje zelim :salut:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:41

Tristan10 je napisao/la:
22 avg 2020, 13:36

Bas smo ljubomorni, strucnjak sa spiskom od 50 igraca. Bolje bi ti bilo da vise sutis.
Ne bi on sa barazom imao nista manje sansi od Duska. Al tesko je to tebi shvatiti druze.

Sam Bajevic je rekao da ima 35-40 igraca koje prate i na koje racunaju. Ja sam tih nekih 40ak imena izvukao i postavio ovdje mozes naci u postovima.
Ne razumijem sta ti nije jasno tu neznalico? :tralala:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 13:43

22 avg 2020, 13:41
Tristan10 je napisao/la:
22 avg 2020, 13:36

Bas smo ljubomorni, strucnjak sa spiskom od 50 igraca. Bolje bi ti bilo da vise sutis.
Ne bi on sa barazom imao nista manje sansi od Duska. Al tesko je to tebi shvatiti druze.

Sam Bajevic je rekao da ima 35-40 igraca koje prate i na koje racunaju. Ja sam tih nekih 40ak imena izvukao i postavio ovdje mozes naci u postovima.
Ne razumijem sta ti nije jasno tu neznalico? :tralala:
Mislim da te ovde vise niko ne smatra ozbiljnim.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:46

Mislis da mi je bitno da me neko od ovih besposlicara smatra ozbiljnim?
Zato sto i ne mogu, mahalski govor i mahalske price su ovdje vrhunac, zato kad nisi jedan od njih postajes cudak.

Sekspir je rekao "Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek”

Obrazujte se ljudi

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 22 avg 2020, 13:52

Eto vidis, ti se ponovo sam sa sobom svadjas, a to je svojstveno djecacicima od 15-16 godina. Smiri se malo, nemoj da te pisanje drugih po forumima toliko pogadja.

Btw, de ti nama jos koju izreku, u tome si malo bolji. :kafa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:56

Eh da me sve u zivotu sreco moja pogadja kao ovo.. :rol:

Evo jedna za sve vas
"Nije sramota i nije šteta ne znati, ali i sramota je i šteta je pretvarati se da znaš ono što ne znaš."

Tolstoj mescini, vrhunski pisac i mislilac. Sreca pa je pozivio i ostavio mnogo toga iza sebe, pored dosta djece, nazalost nisucni blizu oca bili.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 13:56

22 avg 2020, 13:16
Bit ce tu za mjesec pa ces moci drkati svoj kurcic na njega ne brini :plac: bas si zaslinio za njega, jesi se mami zalio sto ga nije zvao?
16 godina škole se na ovo svelo? :urnebes: Prvi put da čujem da je neko toliko išao u osnovnu.. :urnebes: :rol:

Jado jadni, prosipaš ovdje neku šuplju, satraše te komentarima i činjenicama pa se upustio u neka vrijeđanja kao neki vid odbrane. Za razliku od tebe jadniče ljudi pišu činjenično stanje, dok sa druge strane ti vrijeđaš i odjednom spominješ nečije mame. :crazy:
Jel' su te to učili uhljebi koji su te obrazovali i ispirali ti taj sitni mozak, da u nedostatku argumenata koristiš psovke i uvrede, ukoliko je moguće i fizičko nasilje? :mrgreen: Ne sumnjam da bi volio uživo da mi pokažeš kako si zajeban :rol:

Jadniče! :wave:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 13:59

Da ovo nije onaj iz U21 (pojma nemam kako se zove), onaj ćelo, ovaj način izražavanja i ponašanje bi se savršeno uklopilo sa onom gadnom uhljebovskom njuškom :urnebes:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 14:02

Tesnjak1991 je napisao/la:
22 avg 2020, 13:56

16 godina škole se na ovo svelo? :urnebes: Prvi put da čujem da je neko toliko išao u osnovnu.. :urnebes: :rol:

Jado jadni, prosipaš ovdje neku šuplju, satraše te komentarima i činjenicama pa se upustio u neka vrijeđanja kao neki vid odbrane. Za razliku od tebe jadniče ljudi pišu činjenično stanje, dok sa druge strane ti vrijeđaš i odjednom spominješ nečije mame. :crazy:
Jel' su te to učili uhljebi koji su te obrazovali i ispirali ti taj sitni mozak, da u nedostatku argumenata koristiš psovke i uvrede, ukoliko je moguće i fizičko nasilje? :mrgreen: Ne sumnjam da bi volio uživo da mi pokažeš kako si zajeban :rol:

Jadniče! :wave:
Lijepo sastavljeno djecace, fino si se potrudio za ovaj rad, ocjena: vrlo dobar (4)
Pohvalit cu te mami da si dobar bio i da napredujes, neka i dalje nastavi raditi sa tobom, jedna divna gospodja, pozdravi je.

Cuj vrijedjam majku, bezveze pozdravi zenu.

Jadnice, jadno jadni, okej necemo se osvrtati na to. Nije fino ponasanje

Tvoj potpis kaze:

Slazem se dok si ti u ovom vremenu i bolje je sto prije da prodje :beba: :beba:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 avg 2020, 14:11

Ovo je hipotetička rasprava,šbbkbb.
Nigdje Demirović nije izjavio da se neće odazvati. Ako ima, dajte link.
Ali nema veze, bitno je da se gusla.

Prošle godine u ovo doba se ovdje pisalo da je propo, da nikad neće postat igrač...
a sad mu isti intelektualci savjetuju da se inati sa jednim Duškom Bajevićem.
Da odbija poziv u U21, jer su raja s foruma ljuta što je pozvan Šabanadžović. Nije ni počeo karijeru, da je odma krene sjebavat. :roll:

Nego batalite šupljiranje, to nije slučaj na kom se treba boriti protiv saveza.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 22 avg 2020, 14:12

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
22 avg 2020, 12:12
Wandelanoite je napisao/la:
22 avg 2020, 12:09
Bajevic je smijesan lik, totalno izgubljen i otprilike takvi i rezultati ce biti pod njim.

Demirovic nije tu zbog guranja nekolicine propaliteta i losijih igraca od Demira tu sva prica i palamuđenje prestaje, pa bi i Bajevicu dobro bilo da se poklopi i ne ukopava jos vise.
Ara Hodžić?

Ja ne znam zašto ovom pokušaju od fudbalera dajemo reprezentativne nastupe?

Ja sam znao šta će se desiti, odigrao par utakmica za repku i opet klupiran u drugoj ekipi Mađarske.

Poređenja radi, Eldar Čivić je Marcelo u Ferencvarosu koji dominira ligom.

Momak nije mogao u pišljivu Tursku ligu transfer napraviti. A ovdje ga se pravdalo kako će napraviti transfer, neće ni jedan napadač u OTP Bank ligi napraviti značajan transfer.
Aferim :thumbup:

Klupa u **** Mađarskoj, alo čovječe. U zadnjih 10 utakmica, 1 gol zabio. Ko gura ovog :puke:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 14:13

DrFilgud je napisao/la:
22 avg 2020, 14:11

Prošle godine u ovo doba se ovdje pisalo da je propo, da nikad neće postat igrač...
Da odbija poziv u U21, jer su raja s foruma ljuta što je pozvan Šabanadžović. Nije ni počeo karijeru, da je odma krene sjebavat. :roll:

Bravo majstore :bow:
Ne razumiju to mahalasi, no dobro.. sta bi mi bez njih :rol:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 avg 2020, 14:14

Javier je lik koji bi sutra potpisao da nijedan dijasporac ne igra za BH jer uzima mijesto veletalentima poput njegovih Mujakica, Pidre, Serbecica.. To je ocigledno. :cool:

Apsolutno podrzavam odluku Demira da se ne odazove u ovu privatnu prciju od U21 reprezentacije. Vinko je magistrirao (kao i Jaiver sa svojim 16 godina dugim skolskim iskustvom.. covjek bi pomislio da je astronaut u pitanju), a Starcevic nastavlja takodjer na dobrom putu.

Nema Demirovic nista da radi u U21 gdje neznas ni ko pije ni ko placa na terenu. Gdje igraci dobijaju pozive kada su ih najmanje zasluzili, dok drugi jedva dobiju poziv u 2 godine, ili ga nikako i ne dobiju.

Tako da. Demirovicu koncentrisi se na Freiburg. Imas sigurno veliku podrsku velike vecine. Kriminal je da tvoje ime nije bilo na A spisku poslije fantasicne sezonu U St Gallenu gdje bio bez ikakve dileme najbolji napadac (poslije Dzeke) od nasih reprezentativaca. :bih:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 22 avg 2020, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 14:14

Žestoki te prijenosi pucaju. Trebao bi potražiti stručnu pomoć pod hitno, da ti ustanove kakvu dijagnozu, da ti daju pravu terapiju.

Dodatno, jel' nisi sposoban čitati, ili je problem u razumijevanju pročitanog? Zar za 16 godina osnovne ni to nisi savladao? :roll:

Gori sam ja što ulazim u pokušaj rasprave sa neobrazovanim, ali u isto vrijeme tvrdoglavim i bezobraznim uhljebom (kažem pokušaj, jer na argumente vezane za naslov ove teme odgovaraš uvredama na ličnom nivou, nekim citatima sa googlea, pričom kako su ovdje svi ljubomorni na tebe će i šta već ne, uglavnom sve samo nema argumenata). Također, ne znam ko te i na koji način odgajao, al' odradili su katastrofalan posao. :wave:

Mes Que Un Club!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 avg 2020, 14:16

ReX je napisao/la:
22 avg 2020, 14:14
Javier je lik koji bi sutra potpisao da nijedan dijasporac ne igra za BH jer uzima mijesto veletalentima poput njegovih Mujakica, Pidre, Serbecica.. To je ocigledno. :cool:

Apsolutno podrzavam odluku Demira da se ne odazove u ovu privatnu prciju od U21 reprezentacije. Vinko je magistrirao (kao i Jaiver sa svojim 16 godina dugim skolskim iskustvom.. covjek bi pomislio da je astronaut u pitanju), a Starcevic nastavlja takodjer na dobrom putu.

Nema Demirovic nista da radi u U21 gdje neznas ni ko pije ni ko placa na terenu. Gdje igraci dobijaju pozive kada su ih najmanje zasluzili, dok drugi jedva dobiju poziv u 2 godine, ili ga nikako i ne dobiju.

Tako da. Demirovicu koncentrisi se na Freiburg. Imas sigurno veliku podrsku velike vecine. A ovi nek ga dudlaju! :bih:
Haj mi molim te daj izvor iz kog si saznao za tu odluku? Tek onda možemo diskutovat.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 avg 2020, 14:17

DrFilgud je napisao/la:
22 avg 2020, 14:16
ReX je napisao/la:

Tako da. Demirovicu koncentrisi se na Freiburg. Imas sigurno veliku podrsku velike vecine. A ovi nek ga dudlaju! :bih:
Haj mi molim te daj izvor iz kog si saznao za tu odluku? Tek onda možemo diskutovat.
Ako se ne odazove kazem. Znam da je bilo neki nezvanicni informaicija. Apsolutno podrzavam tu odluku ako bude istinita. On nema sta da radi, ponovo ponavljam, u ovoj privatnoj prciji od U21 reprezentacije i kriminalno je da se nije naso na A spisku kao nas drugi najbolji napadac trenutno (iza Dzeke). Za ovu odluku nema opravdanja jer je Vinko unisitio sve sanse normalne za prolazak. Ostale su samo teoretske sanse a i one su na minimumu. Tako da pravog opravdanja zasto njegovo ime nije tu, nema! Its bullshit, pogotovo jer nema Serbecica. Pa ako stvarno misle da imamo sanse zasto se on poziva u A-repku a ne u U21. :urnebes:
@igrajlopte 🐦

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 14:21

ReX je napisao/la:

Apsolutno podrzavam odluku Demira da se ne odazove u ovu privatnu prciju od U21 reprezentacije.
Otkud ti to? Serbecic nije kvalitet za repke i ovaj poziv je dobio samo sad, vec naredni ce ga izbaciti ovi malci. Mujakic i nije los, al imamo boljih. Pidro ne moze ni primirisati. Ja sam realan, a to tebe decko boli.

A svojim navodom da podrzavas odluku Demira da se ne odazove je pokazatelj koliko ne pratis nista i koliko si neupucen. Vjerujes mahalskim navodima sa foruma jer je i tvoje misljenje u rangu sa njima.

Nemoj da si zlobna curice

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 14:22

DrFilgud je napisao/la:
22 avg 2020, 14:11

Jel' mi možeš obrazložiti zašto da se odazove za U21? Samo eto da vidim to iz tvoje perspektive. Ako si već slično napisao, sorry, nisam sve detaljno čitao.

Također, jel' to što se prošle godine pisalo bitno za ovu sad priču? Pa naši ljudi popljuju Džeku il' Nurkića sedmicu nakon dizanja u nebesa prije toga, nije to ništa čudno. Problem je što sad nije pozvan igrač koji je kvalitetom ispred svih sem Džeke, puca od samopouzdanja se odigrao odličnu sezonu i napravio jako dobar transfer, transfer o kojem nažalost dosta naših reprezentativaca sanja, i dođu uhljebi i kažu nema mjesta u A timu, mora neki Hodžić bit pozvan.

Jel' tebi to zaista normalno? Dvije su mogućnosti, il' je uhljebska ekipa odlučila prodati mjesto nauštrb kvaliteta, ili nisu svjesni da je Demirović kvalitetniji od pozvanih. Koja god da je istina od ove dvije, loše je opet..

Mes Que Un Club!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 avg 2020, 14:24

ReX je napisao/la:
22 avg 2020, 14:17
Ako se ne odazove kazem. Znam da je bilo neki nezvanicni informaicija. Apsolutno podrzavam tu odluku ako bude istinita. On nema sta da radi, ponovo ponavljam, u ovoj privatnoj prciji od U21 reprezentacije i kriminalno je da se nije naso na A spisku kao nas drugi najbolji napadac trenutno (iza Dzeke). Za ovu odluku nema opravdanja jer je Vinko unisitio sve sanse normalne za prolazak. Ostale su samo teoretske sanse a i one su na minimumu. Tako da pravog opravdanja zasto njegovo ime nije tu, nema! Its bullshit.
Aha, ako se ne odazove.
Ja uz svo gađenje prema savezu ne bi podržao takvu odluku, jer je to kontra Demirovićevih interesa i kontra interesa reprezentacije.

Ne kažem da ovdje nema nepravde, menadžerisanja, ali da se ne odazove više bi bio u krivu, nego u pravu.
Demirović nema ni rejting, ni iskustvo, ni kredit koji bi mu opravdo neodazivanje i sankcije bi bile opravdane.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, izdzezveubrazil, Maverick, Sarajevskigigant1921 i 49 gostiju.