NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Bipolarni poremecaji su ceste osobine alfi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa to se odnosilo na orl i netse koji nece proci. Sas sam konto da ima legit sanse. I sinoc se poklopilo.nNista strasnoAzpi je napisao/la:alemsa je napisao/la:Dobise,ma ja Denver je najgori 2i seed svih vremena na zapadu. To zapamtitealemsa je napisao/la:Koje preseravanj.e na forumu nakon jedne tekme![]()
Game 6 2013. je reminder kakav je choker zapravo Lebron, dva napada je upropastio kao što ni Lowry ne bi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
igrao sam Lilija vise od 26
Cj manje od 20
Westbi vise od 24
Kanta manje od 18
Houston 1....konto sam Bradu manje od 36...ali zivina je to
Sarajevo 1X
na ipak manji ulog...prva je utakmica, ko zna kako ce to funkcionisat....mislio sam i Bojana manje od 21 ali nisam....u Indijani nema ko zabit vise od 20 osim njega...coek treba uzet 20 suteva pa nek ide zivot
zaboravio sam napomenut da je Gay sinoc imao sjajnu rolu
....a momentum se okrenuo nakon sto je White babtajzovao Milsapa....napunili gace denvercani
koja j.ebena steta pa nema Juke
...imam osjecaj da bi igrali finale Zapada kao od sale
koliko je samo lik porasto u ocima NBA analiticara, svaki podcast koji slusam ga isticu...kaze Lowe da je jedan od najboljih odbrambenih graca lige, isticu njegovu pas igru koju , kako je ofanzivno kompetentan itd
Cj manje od 20
Westbi vise od 24
Kanta manje od 18
Houston 1....konto sam Bradu manje od 36...ali zivina je to
Sarajevo 1X
na ipak manji ulog...prva je utakmica, ko zna kako ce to funkcionisat....mislio sam i Bojana manje od 21 ali nisam....u Indijani nema ko zabit vise od 20 osim njega...coek treba uzet 20 suteva pa nek ide zivot
zaboravio sam napomenut da je Gay sinoc imao sjajnu rolu
koja j.ebena steta pa nema Juke
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 14 apr 2019, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
fulio si zivot ramize 
Veceras ce se odmah primjetiti nedostatak Smarta, pogotovo ako Brown i Rozier krenu forsirati i divljati, defanzivno uz Horforda srce ekipe.
Sve mimo wcf je Hardenu prcana jer imas jos max godinu dvije gdje kao prvi igrac ekipe moze neato uraditi. Denveru je ovo prva PO sezona, s veoma mladom ekipom koja ce biti jos jacaalemsa je napisao/la:Pa da opravdaju drugi seed, @jham kaze dosta sto su izborili playoff a ljudi drugi seed. Nigdje nije receno da ce denver doci do wcf, to si ti pogresno svatio nego da imaju otvoren put ka wcf s obzirom da ne udaraju ni na gsw ni hou u drugoj. Tako da je sve mimo wcf prcana. Ali ce vjerovatno ispast u prvoj. Tako da se okc-u otvara sve, sto ih je posr.alo nevjerovatno. Sta se sve moramo izdesavat da ih zapadne ovako. Prvo dobiju Hou skoro buzzer-beatorom, onda Denver gubi kuci 11 razlike 3 minute do kraja, ako izgube Hou je drugi seed, Denver zabija 15 poena zaredom uzima. Onda Portland ako izgubi Okc-Hou prva runda, Portland gubi kuci 28 razlike, igraju samo 6 igraca vrate se i dobiju pa nevjerovatno. Zasluzili su da im se onda poklopi.drakensang je napisao/la:boldirali bi da nisi ne mijenjas misljenje svako 2 koktela. zar nisi rekao da ce denver do wcf i da je sve osim wcf prcanjealemsa je napisao/la:
Sem sto mislim da ce Sas ove dobit, jer su najgori drugi seed na zapadu ikad, eto nadji mi gori 2i seed.
Netsi ne mogu uzet Sixerse koji idu u finaleAko budu kompletni
Bold predictions
Da ne udara na gsw u drugoj, slazem se prcana. Ovako jebga nije 
Ma dok ti je jokic glavni igrac, samo ces mahat usima
Ima jos 5-6 sezona, coj'ku 29 godina
Ma dok ti je jokic glavni igrac, samo ces mahat usima
Ima jos 5-6 sezona, coj'ku 29 godina
- josipmusa2
- Kontakt:
Let's go Celtics
The Truth > Flash
The Truth > Flash
Nažalost mnogim zvijezdama je prokletsvo što su rođeni u doba Stephena Currya
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ali kyrie irving nije jedan od njihBrokula je napisao/la:Nažalost mnogim zvijezdama je prokletsvo što su rođeni u doba Stephena Currya
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Link za Boston v Indy?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- josipmusa2
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Link za Boston v Indy?
http://givemereddit.stream/stream/5cb35 ... 3551783d76
da mu nije KD imao bi 1 titulu i tu je uzeo jer su Irving i Love bili outBrokula je napisao/la:Nažalost mnogim zvijezdama je prokletsvo što su rođeni u doba Stephena Currya
Brokula je napisao/la:Nažalost mnogim zvijezdama je prokletsvo što su rođeni u doba Stephena Currya
Dobar igrac. Ali nema potrebe za pretjerivanjem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Brokula se uzivio ka da prica o MJu,Magicu,Birdu itd... Da nije KDa imao bi guzovace 1 titulu 
#Punoljetstvo
Neko ove godine vjerovatno osvaja 4. stvarnu titulu, a neko 4. imaginarnu MVP nagradu 
I onda dodju ovdje pa porede tog imaginarnog MVPa sa velikim sampionom
I onda dodju ovdje pa porede tog imaginarnog MVPa sa velikim sampionom
Pa dobro, postao navijac 2015. godine. Isto kao i Epi. Samo ne znamo za koga je on bio prije toga.BosniaBoston je napisao/la:Brokula se uzivio ka da prica o MJu,Magicu,Birdu itd... Da nije KDa imao bi guzovace 1 titulu
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jah neko nije mogao dobit LeBrona sa 73-9 ekipom, pa je molio KD da mu uzme ekipu
Tesko stvarno uzimat titule sa ovakvom ekipom, ne moras nikad ni mvp finala biti dapace mos smrdit k'o hala i uzet jebga
Tesko stvarno uzimat titule sa ovakvom ekipom, ne moras nikad ni mvp finala biti dapace mos smrdit k'o hala i uzet jebga
-
drakensang
- Kontakt:
Curry > Harden u bilo koje doba dana i noci i godine i u bilo kojem univerzumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.