Bilo bi logicno jer su legle pare od Fudbalskog saveza - 60.000 KM
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bilo bi logicno jer su legle pare od Fudbalskog saveza - 60.000 KM
Niko, niko, samo Sloboda
Sto se tice ove dvojice sto se spominju nisam nigdje cuo za njih. Cuo sam da bi se trebali "popunit" iskusnijim igracima. Ovaj Halvadzija je davno bio talenat, daj boze da igra i trecu ligu negdje, da ga ne googlam sad. Ako ovo dovedu, onda je nas sportski direktor, nikad predstavljen u javnosti, bas degen i Denis Karic je za njega Txiki Begiristain
Niko, niko, samo Sloboda
Priznaj da si guglo kako se pise Txiki Begiristain ?katarakta je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:01Sto se tice ove dvojice sto se spominju nisam nigdje cuo za njih. Cuo sam da bi se trebali "popunit" iskusnijim igracima. Ovaj Halvadzija je davno bio talenat, daj boze da igra i trecu ligu negdje, da ga ne googlam sad. Ako ovo dovedu, onda je nas sportski direktor, nikad predstavljen u javnosti, bas degen i Denis Karic je za njega Txiki Begiristain
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Vojvodic pozitivan na Korona virus. Onda je vrlo moguce za ocekivat uskoro i neke igrace Olimpica pozitivne, nazalost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mirza Halvadžić, bivši švedski juniorski reprezentativac, prema saznanju našeg portala upravo je sletio na tuzlanski aerodrom.
Povod njegovog dolaska u našu zemlju je angažman u FK Sloboda gdje bi uskoro trebao staviti paraf na ugovor.
Halvadžić igra na poziciji napadača, a dolazak u Slobodu mu predstavlja povrataka u Premijer ligu BiH s obzirom da je nešto manje od godinu dana nosio dres FK Željezničar.
Tada je zabilježio samo jedan nastup, i to u Tuzli, kada je Željezničar poražen rezultatom 2:0, a dolaskom Slavka Petrovića na klupu Željezničara, za ovog ofanzivnog fudbalera više nije bilo mjesta na Grbavici.
Povod njegovog dolaska u našu zemlju je angažman u FK Sloboda gdje bi uskoro trebao staviti paraf na ugovor.
Halvadžić igra na poziciji napadača, a dolazak u Slobodu mu predstavlja povrataka u Premijer ligu BiH s obzirom da je nešto manje od godinu dana nosio dres FK Željezničar.
Tada je zabilježio samo jedan nastup, i to u Tuzli, kada je Željezničar poražen rezultatom 2:0, a dolaskom Slavka Petrovića na klupu Željezničara, za ovog ofanzivnog fudbalera više nije bilo mjesta na Grbavici.
Priznajem da nisammerak je napisao/la: ↑03 sep 2020, 23:12Priznaj da si guglo kako se pise Txiki Begiristain ?katarakta je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:01Sto se tice ove dvojice sto se spominju nisam nigdje cuo za njih. Cuo sam da bi se trebali "popunit" iskusnijim igracima. Ovaj Halvadzija je davno bio talenat, daj boze da igra i trecu ligu negdje, da ga ne googlam sad. Ako ovo dovedu, onda je nas sportski direktor, nikad predstavljen u javnosti, bas degen i Denis Karic je za njega Txiki Begiristain![]()
Niko, niko, samo Sloboda
Cirkus od kluba, sa ovim odlascima.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
desperados
- Kontakt:
Pa **** te grob sta rade ljudi. Od pocetka igras s Hericem kakav je takav je, a onda ga nakon 6 kola pustis bez bilo kakve zamjene. Zericu i ne das sansu nikako. Nisam siguran da ovi ljudi znaju sta rade, da barem imamo trenera kako treba pa da to ne dozvoljava. Strasno.
Svako ti je potreban u borbi za opstanak pogotovo sto su solidni igraci, Zeric ni prilike nije dobio jbt zivot i fudbal i menadzeri zgadise mi sve.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Ako ce dovesti bolje onda ok, ali daj Boze.
Herica si makar imao kao adekvatnu zamjenu sa klupe, a Zericu bolan ne dajes sansu iako je imao odlicnu sezonu iza sebe, a ionako ti je igracki kadar pretanak.
Sa druge strane ovi igraci ili nemaju muda da se bore za mjesto u timu ili nesto bas ne stima pa na vrijeme dizu sidro dok jos traje transfer rok.
Moj Grado, kakve li ti i Uprava imate zamisli sa ovim timom, bas me zanima.
Herica si makar imao kao adekvatnu zamjenu sa klupe, a Zericu bolan ne dajes sansu iako je imao odlicnu sezonu iza sebe, a ionako ti je igracki kadar pretanak.
Sa druge strane ovi igraci ili nemaju muda da se bore za mjesto u timu ili nesto bas ne stima pa na vrijeme dizu sidro dok jos traje transfer rok.
075 ❤
075 ❤
Imao odlicnu sezonu u prvoj ligi federacije.. imao je i Husic dobru sezonu 13 golova meni se cini? Osmanović prosle godine kad je dolazio koliko ono bi 14 utakmica 9 golova 4 asistencije pa je bio ko qur... Zeric je ofanzivni vezni a na toj poziciji vec sad imas Ristica,Beganovica,Predragovica,Maksimovica a znamo da i Saidu dobro leži ta pozicija. Heric nece da sjedi na klupi.. uskoro ce biti sve jasnije sabura momciBeduin je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:05Ako ce dovesti bolje onda ok, ali daj Boze.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sta je Husic imao nije igrao godinu i po pa dosao ovde.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Husic je imao 13 golova u karijeri, a ne u sezoni.Pashoni je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:47Imao odlicnu sezonu u prvoj ligi federacije.. imao je i Husic dobru sezonu 13 golova meni se cini? Osmanović prosle godine kad je dolazio koliko ono bi 14 utakmica 9 golova 4 asistencije pa je bio ko qur... Zeric je ofanzivni vezni a na toj poziciji vec sad imas Ristica,Beganovica,Predragovica,Maksimovica a znamo da i Saidu dobro leži ta pozicija. Heric nece da sjedi na klupi.. uskoro ce biti sve jasnije sabura momciBeduin je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:05Ako ce dovesti bolje onda ok, ali daj Boze.
Moj Grado, kakve li ti i Uprava imate zamisli sa ovim timom, bas me zanima.![]()
Osmanovic jeste imao dobru sezonu i kod nas sjedio na klupi pa usao par tekmi (istina, izgledao skroz tromo), ali sam si sebi odgovorio, Zeric kao vezni imao istu statistiku kao napadac. Zeric ne mora znaciti da ce biti igracina, ali barem zasluzuje priliku da se dokaze u nikad losijoj Slobodi, mislim da se slazemo oko toga?
075 ❤
075 ❤
Nasa web stranica nije ni za ****. Od ovih sam ocekivao da ce barem to liciti na nesto. Ovako cirkus zivi. Zadnja vijest da smo porazeni od Zrinjskog. I mogli su Vojvodi pozeljeti brz oporavak. Barem kurtoazno. Gdje su raskidi ugovora, gdje je vijest da je Crnogorac na usavrsavanju za PRO licencu
Niko, niko, samo Sloboda
Ma kod nas nista nije ni za kurca, a sta god kazes reci ce nemaju para.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Pardon eto moja greska. Al eto sta je i sa Risticem isto ofanzivni vezni zabio vise golova od nekih napadača pa eto ga kod nas tanak a dobijao je sansu da se ne lazemo i dalje je dobija. Da je trebao dobiti mozda vece minutazu jeste,al ono sto je pokazao u prijateljskim utakmicama gdje se trebao dokazivati jer je novajlija a i bome je nabio koju kila malo reci viška.. ispade da imam nesto protiv momka al dzabe se pravi neka panika ko da nas je messi napustio. A i svakako znamo da smo natrpani ofanzivnim igracima.. ko sto kazem sabura momciBeduin je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:01Husic je imao 13 golova u karijeri, a ne u sezoni.Pashoni je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:47Imao odlicnu sezonu u prvoj ligi federacije.. imao je i Husic dobru sezonu 13 golova meni se cini? Osmanović prosle godine kad je dolazio koliko ono bi 14 utakmica 9 golova 4 asistencije pa je bio ko qur... Zeric je ofanzivni vezni a na toj poziciji vec sad imas Ristica,Beganovica,Predragovica,Maksimovica a znamo da i Saidu dobro leži ta pozicija. Heric nece da sjedi na klupi.. uskoro ce biti sve jasnije sabura momciBeduin je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:05Ako ce dovesti bolje onda ok, ali daj Boze.
Moj Grado, kakve li ti i Uprava imate zamisli sa ovim timom, bas me zanima.![]()
Osmanovic jeste imao dobru sezonu i kod nas sjedio na klupi pa usao par tekmi (istina, izgledao skroz tromo), ali sam si sebi odgovorio, Zeric kao vezni imao istu statistiku kao napadac. Zeric ne mora znaciti da ce biti igracina, ali barem zasluzuje priliku da se dokaze u nikad losijoj Slobodi, mislim da se slazemo oko toga?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sto su ga dovodili onda ako smo natrpani.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bas opsiran intervju sa sportskim direktorom. Sto mi je zapalo za oko vezano za Herica:
Cjelokupna situacija je sagledana i odlučili smo da ce se taj transfer završiti na zadovljstvo sve tri strane.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Beduin
- Kontakt:
Sasvim korektan intervju, bez laznih obecanja i sa jasnim ciljem - vracanje dugova i stabilizacija u ovoj sezoni te procija mladih igraca. Ako se to ispostuje, uz opstanak u ligi, onda sam OK sa tim. Za narednu sezonu vec ocekujem ozbiljniji pristup rezultatu i selekciji tima...
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.