Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

zeljko kelecevic
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la zeljko kelecevic » 03 mar 2010, 12:09

Kevin je napisao/la:što ih potpisujete!? :lol:
:roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 mar 2010, 13:15

zeljko kelecevic je napisao/la:
vjerojatno si me pogresno shvatio,

mislio sam, što ih potpisujete..kao idolati što dovodite igrače...kontaš :D

e kao pitanje već kojom brzinom.. :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 03 mar 2010, 13:46

Kevin je napisao/la:
zeljko kelecevic je napisao/la:
vjerojatno si me pogresno shvatio,

mislio sam, što ih potpisujete..kao idolati što dovodite igrače...kontaš :D

e kao pitanje već kojom brzinom.. :lol:
ok izvini pogresno sam svatio sorry

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 mar 2010, 22:10

Igokea se pojacava,zanimljivo,znaci ipak ce pokusati doci do finala.. Oba igraca su solidna,nista posebno,ali nisu ni zapodcjeniti..

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 04 mar 2010, 12:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
CP3 je napisao/la:Siroki je trenutno naj kvalitetnija momcad kod nas ,,ali nikada se ne zna ,ima jos dosta da se igra ,
mozda i Igokea ode sama u NLB .....
lopta je cudo ,kada krene sama ulazi ,a kada ne ide bas ne ide ....
Ima jos dosta da se igra,ali realno Igokea ima najslabiju ekipu od ove trojke!.. Treba imati u vidu da ce Bosna ako ostane u NLB ligi pojacana docekati ligu 6 gdje ce biti glavni favorit za osvajanje titule prvaka drzave! ali kazem opet,ima jos dosta da se igra,tako da sve tri ekipe ravnopravno konkurisu za najvisi plasman..
Covjece, aj kako vam ne dosadi ovo svake godine ponavljati do besvijesti, pojedincima. Mislim, bez uvrede, ali meni nije jasno kako vi ne kuzite da je ovo vas najveci problem, prepreka, najveca boljka godinama. Evo da je s pokricem nekim realnim, al ovako svake godine uci na glavu, upisati titulu, proglasiti sebe glavnim favoritom, nije ni cudo da vam redovito usred Sarajeva uzimamo titule. Realan navijac Bosne ce shvatiti zasto je ovo tako.
realno, ja mislim da ce bosna ove godine glat uzet titulu prvaka drzave :mrgreen: ....i smatram da bi SB _Fidelis trebao neki avatar skontat pod hitno ;)
I feel devotion!!

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 04 mar 2010, 12:47

aleksandar mladenovic na probi u igokei

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 mar 2010, 18:07

ipsa je napisao/la:
Covjece, aj kako vam ne dosadi ovo svake godine ponavljati do besvijesti, pojedincima. Mislim, bez uvrede, ali meni nije jasno kako vi ne kuzite da je ovo vas najveci problem, prepreka, najveca boljka godinama. Evo da je s pokricem nekim realnim, al ovako svake godine uci na glavu, upisati titulu, proglasiti sebe glavnim favoritom, nije ni cudo da vam redovito usred Sarajeva uzimamo titule. Realan navijac Bosne ce shvatiti zasto je ovo tako.
realno, ja mislim da ce bosna ove godine glat uzet titulu prvaka drzave :mrgreen: ....i smatram da bi SB _Fidelis trebao neki avatar skontat pod hitno ;)
To volim cut. :D
Stoo ce mi avatar, ne valja mi ovako? :p
...Život za Široki...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 mar 2010, 19:51

Stavis ovako nesto fino, kao ja npr. :D :D :D

Za ovu titulu,
izvinjavam se na offu, ali ako Bosna ostane u NLB-u bice gusto, ako ne, sto je vjerovatnije, titula je 90 % opet vasa

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 mar 2010, 13:04

ipsa je napisao/la:
realno Bosna je trenutno najbolja ekipa u BiH...sto je uostalom pokazala i u kupu, hehe :lol: ...
cuj sto ce ti avatar...nabaci neku slikicu po kojoj ces bit prepoznatljiv, kao sto je to uradio The Game ;)
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 mar 2010, 15:20

To jos vise volim cuti. :D samo si zaboravio kako ''nema sanse da izgubimo'' i ''bit cu nezadovoljan sa svime ispod deset razlike'' i tako, hehe.
Ah, moozda.
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 mar 2010, 15:24

ŠB_Fidelis je napisao/la:To jos vise volim cuti. :D samo si zaboravio kako ''nema sanse da izgubimo'' i ''bit cu nezadovoljan sa svime ispod deset razlike'' i tako, hehe.
Ah, moozda.
sto ne kazes odmah da to najvise volis cuti: deremo vas u obje tekme u ligi za prvaka, a bicete toliko posramljeni da, ukoliko izborite finale, necete htjet doc uopste u Sa...bicu jako nezadovoljan ukoliko vas ne oderemo...pa bar sa 20 razlike i to na Pecari :D...sve ispod 20 je uspjeh za vas :mrgreen:
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 09 mar 2010, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 mar 2010, 15:25

E, e, to to, sad tek znam da je titula nasa. :lol: :P
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 mar 2010, 15:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:E, e, to to, sad tek znam da je titula nasa. :lol: :P
i to ne samo ove godine, hehehehe
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 mar 2010, 15:34

Hehe. Taako treba. :D
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 mar 2010, 15:42

hebat ce nam admin sve zbog off topica ;)
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 mar 2010, 15:50

Nema veze, to malo da se aktualizira Igokea, ipak ce prvenstvo opet. :p
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 mar 2010, 16:28

The Game je napisao/la:
Stavis ovako nesto fino, kao ja npr. :D :D :D

Za ovu titulu,
izvinjavam se na offu, ali ako Bosna ostane u NLB-u bice gusto, ako ne, sto je vjerovatnije, titula je 90 % opet vasa
pa me žena zbog tebe zajebaje... :roll: :roll:

:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 mar 2010, 20:05

ipsa je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:To jos vise volim cuti. :D samo si zaboravio kako ''nema sanse da izgubimo'' i ''bit cu nezadovoljan sa svime ispod deset razlike'' i tako, hehe.
Ah, moozda.
sto ne kazes odmah da to najvise volis cuti: deremo vas u obje tekme u ligi za prvaka, a bicete toliko posramljeni da, ukoliko izborite finale, necete htjet doc uopste u Sa...bicu jako nezadovoljan ukoliko vas ne oderemo...pa bar sa 20 razlike i to na Pecari :D...sve ispod 20 je uspjeh za vas :mrgreen:
sada se igra na tri dobijene
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Meshko91
Kontakt:

Post Postao/la Meshko91 » 09 mar 2010, 20:59

Bijeljinac je napisao/la:Prema novom dogovoru celnika NLB lige navijaci Igokee slobodno mogu da 'navijaju' za Helios, a protiv sarajevske Bosne, kada je zavrsnica NLB lige u pitanju i 'borba' za poslednje mesto u ligi. To znaci da bi Bosna ukoliko bude poslednja automatski izgubila pravo na ucesce dogodine (ako se liga drzi donesenih odluka kao prosle godine u slucaju Vojvodine i Lajonsa u Srbiji), a Bosna i Hercegovina bi imala vjerovatno dva ucesnika, jednog direktno, a jednog putem pozivnice. Posto ce za Siroki vjerovatno biti rezervisano to direktno mjesto jer su objektivno kvalitetniji od Igosa, Igokea se namece kao drugi klub, sto igrackim kvalitetom, sto finansijski.
E' sada na stranu da li smo simpatizeri Bosne ili Igokee. Ova liga je u ovom slucaju ovako koncipirana (prosto receno): ukoliko igras NLB i navijas za svog rivala iz drzave (da bi nas bilo sto vise u buducnosti (rast nacionalnog koeficijenta), a samim tim da je mom klubu prohodniji put u NLB), a i ne navijas za njega zbog koeficijenta za evrotakmicenje (ovo se posebno odnosi na klubove iz Srbije i Hrvatske koji imaju predstavnike u evroligi). Dok, ukoliko ne igras NLB ligu, onda i navijas za svoj klub (da bi nas bilo vise), a i ne navijas (da bi imao laksi put kao u ovom slucaju Igokee, a protiv Bosne).
Izvinite, ako ja ovde ista kontam, onda..., ali tako kazu propozicije uvazene NLB lige. I da ne zaboravim, moz' se desit' da celnici Igokee traze na geografskoj karti Nimburk. Ako je ovo liga bivse drzave, ..bem li ga, mora da je tu negdje :mrgreen:
U svakom slucaju Igokea je nikad bliza NLB ligi.
Kontam da si htijo rec nikad dalja? Prosle godine ste bili vrlo blizu ali ove godine niste ni blizu. Objektivno gledano je Igokea slabija i od Bosne i od Širokog. Kvalitet igraca ta dva kluba je neupitan a i motiv nebi trebo bit. Možda i jeste finansijski superiorniji ali ekipa se stvara Jula, Avgusta a ne Marta ili Aprila. Sve u svemu da dovedete pojacanja trebat ce vam neko odredzeno vrijeme da posložite kocke a ako ce vam glavni igrac biti Bocka onda ste stvarno pukli. Sto se tice eventualnog ispadanja Bosne iz NLB lige mogu reci samo da je taj scenario vrlo daleko jer nije realno da Helios dobije Zagreb i Olimpiju jer ove dve ekipe se bore za F4 dok je utakmica sa Radnićkim otvorena. A Bosna do kraja igra sa Partizanom, FMP, Zvezdom i timom Budućnosti. Motiv Partizana i Zvezde će u utakmicama bit upitan jer Zvezda nemore ništa dobit nit izgubit dok je Partizan već na F4. ;)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 mar 2010, 10:26

nerminh74 je napisao/la:
ipsa je napisao/la:
Ah, moozda.
sada se igra na tri dobijene
nera ba, deranje guzova je u pitanju...tako da jedna tekma manje vise ne bi nista promjenila :)
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.