FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj muki je pitar a ljudi mu citiraju.
Kako ne kontate da vas lozi i ganja ironicno satro neku pozitivu.
Kako ne kontate da vas lozi i ganja ironicno satro neku pozitivu.
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 17 jul 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje igramo sa Azmirovim Galaktikosima
U Tuzli ili u Banovicima
Bilo bi dobro u Banovicima
Vole nas tamo ljudi
A i nas Eeeeellvvviiiss je od tamo
Ja Envera sto se raduje golu
Ko da smo ga vezali lancima i davali mu hljeba soli i vode i ponekad mu skuhali lece
Ovaj stoper VV-ako ima se jos sta Celiku duzno treba to odmah isplatit za njega
Na njemu pare uzimamo
Ostalo sve ok.
Neko je vec pisao
Mi sa Durakovicem,Zecom i Tominim Hrvatom smo jos jaci za 30%
Ja
Izgleda da imamo napokon lijevog beka
Luka Malic
LIJEPO JE BILO VECERAS
VOLIM TE ZELJO
U Tuzli ili u Banovicima
Bilo bi dobro u Banovicima
Vole nas tamo ljudi
A i nas Eeeeellvvviiiss je od tamo
Ja Envera sto se raduje golu
Ko da smo ga vezali lancima i davali mu hljeba soli i vode i ponekad mu skuhali lece
Ovaj stoper VV-ako ima se jos sta Celiku duzno treba to odmah isplatit za njega
Na njemu pare uzimamo
Ostalo sve ok.
Neko je vec pisao
Mi sa Durakovicem,Zecom i Tominim Hrvatom smo jos jaci za 30%
Ja
Izgleda da imamo napokon lijevog beka
Luka Malic
LIJEPO JE BILO VECERAS
VOLIM TE ZELJO
Pola teme su pitari uz mukija
Bas gledam da li ima neka slika, ali mislim da je sam ga vidio na zapadu. Prisle su mu djevojke sto rade u klubu da se pozdrave. Sve vrijeme je bodrio ekipu, davao instrukcije, nervirao se, pjevao. Ako je ono on pitam se kad tako sve dozivljava sta se desava pa ovo radi svome Zelji.dubioza144 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:11Ne znam jel nam kapiten gledao gdje utakmicu, i jel ga imalo stid?
Sto se tice utakmice ponosan sam, a i tuzan. Dali su momci sve od sebe, desavat ce se ove greske i zbog neiskustva. Nisu dali pardona Borcu, a imaju jacu ekipu od nas dosta. Atmosfera isto top, bas lijepa i ovo je nedostajalo puno u prosloj sezoni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bezveze izgubljena dva boda na samom kraju, ali borbenost je bila na nivou za razliku od prošle sezone.
Ovo je vrlo mlada ekipa (prosjek kvare veterani Bekrić, Kosorić i Zec koji su stari ko Grčka
), vecina tih igraca su neiskusni igraci, tako da ce biti oscilacija. Ali bolje gledati i omladince, nego one vucibatine od prošle sezone.
Gasal se trebao ranije ubacivati umjesto Subašića zbog kontri, al dobro.
Grbavica i atmosfera konacno nakon toliko vremena
sudija Bandić smeće 
Ovo je vrlo mlada ekipa (prosjek kvare veterani Bekrić, Kosorić i Zec koji su stari ko Grčka

Gasal se trebao ranije ubacivati umjesto Subašića zbog kontri, al dobro.
Grbavica i atmosfera konacno nakon toliko vremena

Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 jul 2021, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ali ne znam za vas ali Mekic,za promjenu konacno neki veznjak koji je malo zivlji,kako je odmah drugacije i sve to valjda sto sam se navikao godinama na dizelase 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jb.t ovo nije realno
Samo želim da kažem da je prošle godine bilo mnogo namještaljki jer smo imali bagru u klubu,nakon vodstva sam mislio da će se to nastaviti ALI HVALA BOGU PREVARIO SAM SE! I svaka čast momcima na borbi večeras
ŠTA VAM JE VIŠE LJUDI,navijam za Želju otkad znam za sebe
Samo želim da kažem da je prošle godine bilo mnogo namještaljki jer smo imali bagru u klubu,nakon vodstva sam mislio da će se to nastaviti ALI HVALA BOGU PREVARIO SAM SE! I svaka čast momcima na borbi večeras
ŠTA VAM JE VIŠE LJUDI,navijam za Želju otkad znam za sebe
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- Bersaga
- Kontakt:
LjoŽe zašto brišeš komentar?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Odlicna tekma sa nase strane, momci su dali 150%...s obzirom da nemamo sirok roste moramo malo vise rotirati ali ide ovo.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ma pokusavam sve da pobrisem na sta se nadovezali, ali stopa mi forum i nema teorije sad. Zato je nesto pobrisano, nesto ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Bersaga
- Kontakt:
Ma brate sve vidiš.
On,Semper,SF6.
Muki15-teren,namještaljke,gašenje
Semper-nebuloze non stop, Harki
SF6-prodaja pomoćnog
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Dobro je ovo bilo večeras. Momci su se trudili, igrali kako znaju i umiju i to je to. I naravno da nam ga je morao naš zabiberiti za izjednačenje, jbg. Atmosfera dobra, pozitiva i idemo dalje hrabro. Ne znam da bih preživio još jednu sezonu s onim varalicama od prošle sezone.
Samo Željo!
Odlicna utakmica. Svaka cast nasoj djeci na borbenosti!
Juricic je dao 200% sebe, hvala ti majstore na svakoj minuti istrcavanja i onom guranju.
Mekic i Mujezinovic strasni, Mekic ima nevjerovatnu volju i trebao nam je neko ko ima damu da preuzme loptu i povuce na polovicu
Dvije zamjerke:
prva ide Malicu koji je uvijek bio bar metar dalje od igraca, niti jednom nije ocistio stranu ali vjerujem da ce se i to poboljsati s vremenom.
druga treneru i povlacenju u 60 i nekoj i uvodjenje Bekrica koji nam je usoprio igru. Gasal da je usao tad umjesto njega dobili bi dva razlike.
idemo dalje, hajc
Juricic je dao 200% sebe, hvala ti majstore na svakoj minuti istrcavanja i onom guranju.
Mekic i Mujezinovic strasni, Mekic ima nevjerovatnu volju i trebao nam je neko ko ima damu da preuzme loptu i povuce na polovicu

Dvije zamjerke:
prva ide Malicu koji je uvijek bio bar metar dalje od igraca, niti jednom nije ocistio stranu ali vjerujem da ce se i to poboljsati s vremenom.
druga treneru i povlacenju u 60 i nekoj i uvodjenje Bekrica koji nam je usoprio igru. Gasal da je usao tad umjesto njega dobili bi dva razlike.
idemo dalje, hajc

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Očekuje se još igrača na posudbi,u srijedu prijateljska sa Slavijom
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Dobra utakmica ekipe
Beca po meni najbolji pojedinac mogu se jos tu Luka i Mekic dodati
A strucni stab sa ulaskom Ace i to jos u vezni red je zasluzio epitet najgore izmjene u klupskoj historiji. Ovakvu glupost ni Demir Hotic nije pravio
Beca po meni najbolji pojedinac mogu se jos tu Luka i Mekic dodati
A strucni stab sa ulaskom Ace i to jos u vezni red je zasluzio epitet najgore izmjene u klupskoj historiji. Ovakvu glupost ni Demir Hotic nije pravio
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- dubioza144
- Kontakt:
Ako je bio onda je veceras skontao koliko je ispao glup sto nije tu za ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:38Bas gledam da li ima neka slika, ali mislim da je sam ga vidio na zapadu. Prisle su mu djevojke sto rade u klubu da se pozdrave. Sve vrijeme je bodrio ekipu, davao instrukcije, nervirao se, pjevao. Ako je ono on pitam se kad tako sve dozivljava sta se desava pa ovo radi svome Zelji.dubioza144 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:11Ne znam jel nam kapiten gledao gdje utakmicu, i jel ga imalo stid?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Stila bi značio ovoj ekipi, i danas da je igrao pobjedili bi 200%,al etp
Pored svih problema, podmladjivanja sastava, igraca koji igraju svoje, ako ne prvu, onda medju prvim utakmicama u seniorskoj konkurenciji, ovo je odlican rezultat. Ostaje zal za tri boda.
U prvim minutima se vidjelo da su igraci svi u utakmici. Sudija ne svira za nas, odmah 3-4 igraca zajedno idu, to bih nazvao zajednistvom i zeljom za zajednickim uspjehom. Komentar 2-3 stranice prije kaze Mekica nigdje nema, treba da izadje, covjek medju boljima danas, dugo neko nije vise pretrcao u citavoj ligi. Odlicno pojacanje. Bojo odlican, zna on zasto je ostao. Sva omladina, nema se sta reci.
Kapa do poda svim Zeljovcima, svim igracima Zelje i svima koji se trude da se ova prica vrati na pravi put.
Ne treba se zanositi sada i traziti velike ciljeve, korak po korak samo. Treba znati da je nama cilj ove sezone opstanak, a mi ako se ukljucimo za vece domete to je premija.
Ponos je gledati borbenost na terenu i podrsku navijaca u teskom trenutku za sve nas.
ZIVIMO ZELJEZNICAR!
U prvim minutima se vidjelo da su igraci svi u utakmici. Sudija ne svira za nas, odmah 3-4 igraca zajedno idu, to bih nazvao zajednistvom i zeljom za zajednickim uspjehom. Komentar 2-3 stranice prije kaze Mekica nigdje nema, treba da izadje, covjek medju boljima danas, dugo neko nije vise pretrcao u citavoj ligi. Odlicno pojacanje. Bojo odlican, zna on zasto je ostao. Sva omladina, nema se sta reci.
Kapa do poda svim Zeljovcima, svim igracima Zelje i svima koji se trude da se ova prica vrati na pravi put.
Ne treba se zanositi sada i traziti velike ciljeve, korak po korak samo. Treba znati da je nama cilj ove sezone opstanak, a mi ako se ukljucimo za vece domete to je premija.
Ponos je gledati borbenost na terenu i podrsku navijaca u teskom trenutku za sve nas.
ZIVIMO ZELJEZNICAR!
-
- Kontakt:
Nakon zamjene Juricica za Kosorica, tacno sam znao da cemo primiti gol. Ekipa je poslije 70. minute izgleda skroz mrtvo, kao da su samo cekali da odsvira kraj.
Ovo se pocetkom drugog poluvremena moralo jos pritisnut, i ganjati drugi gol. To bi bilo dovoljno za pobjedu. Ovako jbg, dobro je ali moglo je i bolje.
Omladini cestitke za zalaganje, i golmanu sto je izvadio onaj slobodnjak Zakarica...fakat je teska lopta bila.
Atmosfera odlicna, vidjelo se koliko su ljudi pozeljeli utakmice... sucu smo se svi nayebali majke, potpuno zasluzeno.
I jos nesto, sa Bekricem definitivno treba zavrsiti. Puno vise koci igru nego sto nesto donosi.
Ovo se pocetkom drugog poluvremena moralo jos pritisnut, i ganjati drugi gol. To bi bilo dovoljno za pobjedu. Ovako jbg, dobro je ali moglo je i bolje.
Omladini cestitke za zalaganje, i golmanu sto je izvadio onaj slobodnjak Zakarica...fakat je teska lopta bila.
Atmosfera odlicna, vidjelo se koliko su ljudi pozeljeli utakmice... sucu smo se svi nayebali majke, potpuno zasluzeno.
I jos nesto, sa Bekricem definitivno treba zavrsiti. Puno vise koci igru nego sto nesto donosi.
Trenutno korisnika/ca: casual033, Hrasno15, perodeformero i 54 gosta.